G.O.W.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
fix...what is this man? :tease:

Μου κάνει και μένα πολλά σπασίματα στο framerate, λες και περιμένει να διαβάσει από τον σκληρό δίσκο. :icon_cry:

pali kala pou den se petaei ekso Captain...!

Αν με πετούσε έξω, θα έφευγε από το παράθυρο το DVD.:biglaugh: (Με την χαρακτηριστική ψυχραιμία και νηφαλιότητα που με διακρίνει :biglaugh::biglaugh:).

Γενικά το παιχνίδι είναι δεν είναι γνήσιο , δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Λέγεται πως όλα αυτά δημιουργούνται εξαιτίας του Live , επειδή απο την πρώτη στιγμή προσπαθεί να συνδεθεί με τον server του Live.

Επίσης, έχω ακούσει πως σε μερικούς δεν κάνει save!

Εγώ πάντως το πήρα για το 360 και έχω ηρεμήσει :tease: .

Ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα άλλο!

theoritikos είπε:
Επίσης, έχω ακούσει πως σε μερικούς δεν κάνει save!

Εγώ πάντως το πήρα για το 360 και έχω ηρεμήσει :tease: .

Ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα άλλο!

Moνο μια καταπληκτικη ενχορδη συνοδεια. :D

χρρρρρ χρρρρρρ χχρρρρρρρρρρχχχχχρρρρρρ.

Θα φας πριονιασμα που θα παει συνεφο...

Eσυ να σταματησεις να πινεις πολλα απο αυτα γιατι σε πειραζουν. :rofl:

cola-soda-microsoft.jpg

Παντως εμενα δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο κολλημα....!!

Προσεχε διοτι μετα θα ζυγιζεις διπλα απο το πολυ μολυβι που θα σου φυτεψω :D

Παιδια,το παιχνιδι τωρα που το ειδα στον C2D με την 8600GTS XXX,πραγματικα σαρωνει...!!!

Να υποθέσω ότι τα προβλήματά σου λύθηκαν;

Τελικά ήταν θέμα ψήκτρας;;;;

Κοιτα Γιωργο,εβγαλα την ψυκτρα,αφαιρεσα την -ελαχιστη- εργοστασιακη παστα της Intel,εβαλα μια αλλη (δε θυμαμαι ονομα τωρα) και,λογω ελλειψης χρονου οποτε και δε μπορεσα να παρω να παρω μια αλλη,την ξαναβαλα -καλυτερα νομιζω-,αλλα παλι δεν παταει 100% σωστα μαλλον,καθοτι:

-Ιdle ο C2D εχει 52 βαθμους...

-Mετα απο μια ωρα gaming σε Crysis,G.O.W,Jericho,60-62 βαθμους...

Συνεπως,κι ετσι την κανω τη δουλεια μου,αλλα θα βαλω λιγη ακομη παστα,καθοτι απο φοβο μην..."λουσω" τη μητρικη μ' αυτην οταν θα πατουσε πανω στον επεξεργαστη,εβαλα μαλλον λιγη και θα προσπαθησω να κουμπωσω ακομη πιο καλα την ψυκτρα,τουλαχιστον εως οτου παρω μια αλλη της προκοπης...

(καμια προταση..;; )

Παντως,ειδα οτι αρκετος κοσμος αναφερει θερμοκρασιες παρομοιες με τις δικες μου στον C2D 6700,οπως επισης διαβασα και για μια παρτιδα οπου οντως οι επεξεργαστες ανεβαζαν -σε idle- αισθητα μεγαλυτερη θερμοκρασια...

Βεβαια,με δεδομενο οτι αυτος ο επεξεργαστης δουλευε με υδροψυξη σε αρκετα μεγαλυτερη συχνοτητα απο τη stock του,με κανει να πιστευω οτι πιθανοτατα δεν ανηκε στην παραπανω παρτιδα...

Παντως,τουλαχιστον τωρα δε σβηνει ο PCης....

Οι θερμοκρασίες σου είναι ΣΧΕΤΙΚΑ καλές. Αλλά έχε υπόψη σου ότι είναι χειμώνας τώρα.

Καλό θα ήταν να βρεις μια ψήκτρα που θα βιδώνει σε βάση κάτω από την μητρική, θα λύσεις και πάλι το μηχάνημα, αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Zητω συγνωμη για το ενα ακομη off-topic post,αλλα σκεφτηκε οτι,μια κι ανοιξαμε με τον pooky αυτη την κουβεντα,καλο θα ηταν να το γραψω κι αυτο διοτι ισως καποιος αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα με μενα ενδεχομενως...

Λοιπον,με προσθηκη λιγης ακομη σιλικονης κι επιτελους καταφερνοντας να βαλω την ψυκτρα σωστα,εχω τωρα 38 βαθμους σε idle κατασταση και 42 μετα απο 1,5 ωρα gaming,οπου ο C2D επιτηδες χρονιστηκε στα 3 Ghz,ανεβαζοντας απλα το FSB του απο 266 σε 300...

Kανενα προβλημα,κανενα σπασιμο στα παιχνιδια,ολα ΟΚ.....

Γιωργο,thanks για τη βοηθεια σου φιλε...!

ΤΩΡΑ είσαι ΟΚ!!!!!

Αυτές είναι θερμοκρασίες.

Ο τρελοpooky για άλλη μία φορά θριαμβεύει!!!!!!

Μάνο καλό λοιώσιμο αδερφέ και στην διάθεσή σου για ότι θες!!!!

Πίσω
Μπλουζα