Game boy MICRO - Αποριες

gremlinakos

RetroActive
Joined
28 Οκτ 2007
Μηνύματα
523
Αντιδράσεις
164
Καλησπέρα παιδιά!

Πριν λίγες μέρες απόκτησα το εν λόγω gadgetάκι. Το κακό είναι ότι δεν έχω φορτιστή.

Μήπως είναι κανένας κάτοχος ή μήπως γνωρίζει κάποιος αν το βύσμα του φορτιστή είναι ανοιχτού τύπου? Αλλιώς φαντάζομαι ότι πρέπει να απευθυνθώ σε αντιπροσωπεία της Nintendo, σωστά? Γενικά δεν ξέρω που θα βρω και αν αξίζει να πάρω τον γνήσιο.

Και μια ακόμα ερώτηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει τα παλιά games από flash catridges? Γιατί το socket του δέχεται μόνο GBA catridges, και όπως διάβασα κάπου, δυστυχώς δεν είναι συμβατό με τα παλιά. Πολύ κρίμα πάντως.

Προβολή συνημμένου 46915Προβολή συνημμένου 46916
 
τα σπαει το micro .. και εγω δεν εχω φορτιστη και εχω της ιδιες αποριες.. παντως gremlinakos εγω του εχω μια m3 και παιζει τα παντα απο gba
 
Amigos είπε:
τα σπαει το micro .. και εγω δεν εχω φορτιστη και εχω της ιδιες αποριες.. παντως gremlinakos εγω του εχω μια m3 και παιζει τα παντα απο gba
Και πως το φορτίζεις ρε φίλε Amigo? Αυτή η m3 που λες είναι flash card μονο για GBA και micro? Δεν μπαίνει στα παλια game boys? Όπως και να χει πρέπει να πάρω μια, γιατι κασσέτες Advance δεν έχω ούτε μια.
 
δεν το φορτιζω εχω καιρω να το δουλεψω, ναι η m3 ειναι η καλυτερη flashcard, οχι δεν μπαινει στα παλια gameboy .. googlαρε και θα βρεις πολλα.. αν παρεις την nortec για φορτιστη ριξε μια ενημερωση :)
 
Eιχα και εγω το micro. Δεν ειχα φορτιστη, πηρα εναν απο ebay, αλλα δεν προσεξα καλα και ηταν για αλλο gameboy, δεν ταιριαζε.

Τελικα ξενερωσα, επαιξα λίγο μεχρι να ξεφορτιστει και μετα το χαρισα.

Ειχα την SuperCard flash memory, δεχεται miniSD νομιζω, επαιζε κανονικα. Την αγορασα απο Ελλαδα περιπου 30-35 ευρω.
 
Aυτό και καθάρισες με 3 περίπου ευρώ (+ ενα ανταπτοράκι φυσικά).
 
gremlinakos, το Micro είναι εντελώς ασύμβατο με τα παιχνίδια του απλού Gameboy. Αν ενδιαφέρεσαι να παίξεις τέτοια, πρέπει να έχεις το απλό Advance ή το SP.

H Nortec είναι η αντιπροσωπεία της Nintendo στην Ελλάδα και βρίσκεται στην Μεταμόρφωση Αττικής. Τηλέφωνο 210-2850681.
 
Το είχε φέρει ένας στο στρατό στο θάλαμο. Είμασταν μια παρέα, εγώ με το DS, αυτός με το micro κι ένας άλλος με ένα GBA. Το έπιασα και χάθηκε μέσα στα χέρια μου. Δεν είναι ότι έχω και τεράστια χέρια αλλά και αυτό πολύ μικρό και άβολο βρε παιδί μου πια!
 
2+ χρόνια μετά αποκτώ το δικό μου Game boy Micro. Μόλις το παρέλαβα από Κύπρο. Καινούριο αλλά όχι σφραγισμένο. Ο πωλητής μου έκανε δώρο και ένα σφραγισμένο παιχνίδι Pokemon. Πολύ ωραίο gadget που ανυπομονώ να το δοκιμάσω!

fetch
 
Πίσω
Μπλουζα