Game & Watch ρεπλικες?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
@freaktmp ή όποιος άλλος ξέρει από κολλήσεις, αν διαθέτεις χρόνο μάλλον σου είναι εφικτό να συνεννοηθείς με άλλους που είναι σχετικά κοντά σου να τους συναρμολογήσεις κάποια απο αυτά..
Για τον φίλο μας τον @Wally οτι χρειαστεί, αλλα απο κει και περα δεν εχω και πολυ χρονο...

@freaktmp ναι το κατάλαβα!

για όσους δυστυχώς δεν έχουν την δυνατότητα να το κατασκευάσουν, να εξηγήσω ότι η κατασκευή είναι για πειραματισμό με ESP32, δεν είναι έτοιμο plug-n-play, εν τω μεταξύ δεν υπάρχει κάποιο video που να δείχνει την ποιότητα (της οθόνης) μπορεί να έχει lag/σκιές, καλύτερα ενα απο αυτά τα έτοιμα retro-consoles - υπάρχουν παρουσιάσεις στο site αυτό - μην περιμένετε ότι είναι g&w τέλειος κλώνος...

Αυτα τα φθηνά handhelds όπως το R36S δεν έχουν emulator για game n watch; Νομίζω ότι υποστηρίζουν mgw αρχεία απλά δεν υπάρχουν όλα τα παιχνίδια σε αυτό το format

Αυτα τα φθηνά handhelds όπως το R36S δεν έχουν emulator για game n watch; Νομίζω ότι υποστηρίζουν mgw αρχεία απλά δεν υπάρχουν όλα τα παιχνίδια σε αυτό το format
ναι έχεις δίκαιο, τώρα είδα οτι μια συλλογή mgw δεν τα έχει όλα, περίμενα κάτι σαν TOSEC

Το RetroArch εχει περιορισμενη υποστηριξη σε G&W. Το MAME εχει πολυ πληρεστερη. Δεν θυμαμαι να μπορεις να τρεξεις τα G&W απο το MAME core της RetroArch.

Οπως και να εχει αλλη φαση να καταφερεις να στησεις Oil Panic ή Life Boat με δυο οθονες ;)

η σελίδα για το ESP32 G&W αναφέρει οτι τα ROM πρέπει να είναι σε φορμάτ gw , δεν ξερω αν εννοεί mgw ή κάτι άλλο..

όσο περιμένω τα εξαρτήματα είπα να κάνω μικρο-αλλαγές στην πλακέτα, κάπως ποιό μικρό μέγεθος , 2 έξτρα κουμπιά και τώρα τα 4 κουμπιά για την κίνηση είναι 12χιλ.
εκτύπωσα ένα mock-board, τελικά δεν θα είναι και τόσο ...τέρας, λίγο μεγαλύτερο απο GB-micro!

1750263295228.jpeg

Πίσω
Μπλουζα