Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η κονσόλα παίζει ευρωπαϊκά ή αμερικανικά παιχνίδια?jumaru17 είπε:Φίλε μου σ'ευχαριστώ για την συμβουλή σου αλλά΄το'χω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να αναστήσω αυτό που έχω! Για καινούργιο θέλω την κονσόλα κόσμημα gameboy lightΓιορτάζω και σημέρα (Στέλιος) κανείς εθελοντής?
Λάθος παράδειγμαEthaniel είπε:γιατι δεν προτιματε ενα GBA SP που εχει και φως; τωρα θα μου πεις βεβαια και εγω γιατι δεν παιρνω ενα xbox με emulators για να παιζω Atari... αλλα ετσι απο περιεργεια.
btw http://cgi.ebay.co.uk/Game-boy-Light-Gold-backlite-Japan-Import-Vintage-NEW_W0QQitemZ260484231521QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games?hash=item3ca611f161
Haros είπε:Λάθος παράδειγμα Το sp παίζει παιχνίδια gb/gbc χωρίς emulation. Τα τρέχει κανονικά hardware based.
οντως ατυχες παραδειγμα. δεν εννοουσα οτι τα παιζει emulated αλλα το οτι δεν ειναι GB... τεσπα, καταλαβατε τι εννοω #)Haros είπε:Λάθος παράδειγμα Το sp παίζει παιχνίδια gb/gbc χωρίς emulation. Τα τρέχει κανονικά hardware based.
Συμφωνω και επαυξανω. Απο θεμα πρακτικοτητας το SP ειναι η λυση.Haros είπε:Kαλό το gameboy light αλλά μόνο για nintendo / gameboy hardcore συλλέκτες. Το sp είναι η καλύτερη εναλλακτική. Σου δίνει τη δυνατότητα εκτός από τα οriginal gameboy παιχνίδια να παίξεις με φως και τα παιχνίδια του color αλλά και του sp.
συμφωνώ συμφωνώMoBoRoS είπε:Eπισης να τσιμπησει ενα LSDJ cardridge και να καθεται να φτιαχνει chiptunes ολη μερα. xD /emoticons/laugh@2x.png 2x" width="20" height="20" />