GameCube kiosk

milntov

Retro Member
Joined
12 Ιαν 2014
Μηνύματα
1.526
Αντιδράσεις
1.419
Ωραια κατασκευη για το game cupe.Η crt τηλεοραση σταθερη αξια βλεπω.

 
Καλη φαση αλλα με τα 10 παιχνιδια της προκοπης που εχει το συστημα (συν αλλα 10 μετρια προς καλα)...τζαμπα ο κοπος :)
 
Καλη φαση αλλα με τα 10 παιχνιδια της προκοπης που εχει το συστημα (συν αλλα 10 μετρια προς καλα)...τζαμπα ο κοπος :)
E όχι και 10...κάτσε. Τα 2 Zelda, RE 4, 0 και remake, τα 2 Metroid Prime, τα Viewtiful Joe, MGS Twin Snakes, τα 2 Supermonkey Ball, Mario Kart, Smash Bros, Animal Crossing, Pikmin, Eternal Darkness, Rogue Squadron II, F-Zero GX, Ikaruga και πολλά ακόμα. Ακόμα το Super Mario Sunshine δεν έφτανε μεν το Super Mario 64 και ήταν το πιο αδύναμο της σειράς, αλλά ήταν καλό παιχνίδι.
 
Αυτα τα κομπλεξικα να μην ελεγες καθε φορα ρε wally και τι στον κοσμο.Αμα κατσω να γραψω ενα σκασμο ΑΑΑ παιχνιδια θα βω για την κονσολαρα που λεγεται Game Cube αλλα επειδη βαριεμαι καθε φορα τα ιδια και τα ιδια προστιμω να φαω το κοκινιστο μου.
 
Απλα εμετός!! Το ιδιο η κονσολα και η εταιρεια!

Ειπε ο κυριος Darksynbio που μας μοστραρε καποτε με την συλλογη του για Gamecube :p (τις εχεις εξαφανισει τις φωτο μικρε ποταπε σεγκακια χαχαχαχαχαχα)

Γεια σου ρε Λεωνιδα! :thumbup:


ps. Αποδειξεις
https://retromaniax.gr/threads/Δείξε-μου-την-συλλογή-σου-να-σου-πω-ποιός-είσαι-p.10455/post-192662
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ειπε ο κυριος Darksynbio που μας μοστραρε καποτε με την συλλογη του για Gamecube :p (τις εχεις εξαφανισει τις φωτο μικρε ποταπε σεγκακια χαχαχαχαχαχα)

Γεια σου ρε Λεωνιδα! :thumbup:


ps. Αποδειξεις
https://retromaniax.gr/threads/Δείξε-μου-την-συλλογή-σου-να-σου-πω-ποιός-είσαι-p.10455/post-192662
Χαχαχαχαχα! Καλη μας χρονια και Χρονια Πολλα!! :D

Περα απο την πλακα τo Gamecube ητανε η μοναδικη κονσολα που συμπαθησα πραγματικα. Περασα ατελειωτες ωρες σε αρκετα παιχνιδια αλλα πιο πολυ στο online κομματι με τα παιχνιδια PSO Episode 1/2 και Episode 3( Να ναι καλα η Sega που εδειξε το ενδιαφερον της πανω στο κομματι αυτο ενω η αλλη κοιμοτανε του δικαιου). Που ανακαλυψες αυτη την συλλογη;;! Δυστυχως μεινανε λιγα πραγματα, μια κονσολα και τα μισα παιχνιδια.
 
Κονσολάρα είναι το Gamecube όλοι το παραδέχονται αυτό.
 
Καλό το Gamecube. Ηταν η απόλυτη κονσόλα για τους Resident Evil fans. Και φυσικά εκεί πρωτοεμφανίστηκε το Metroid Prime.

Oμως πέρα από αυτά, για μένα ήταν πιο αδύναμη από το Ν64. Γιατί ενώ στο N64 η Nintendo έβγαλε αριστουργήματα σαν first party για να καλύψει το κενό των 3rd party, στο Gamecube επαναπαύτηκε. Άρχισε να δίνει πολλά ip σε τρίτους (Metroid, F-Zero, Starfox) και για μένα το αποτέλεσμα πέρα από το Metroid ήταν μέτριο. Οσο εντυπωσιακό και φανταχτερό να ήταν το F-Zero GX, το X ήταν πολύ ανώτερο σαν παιχνίδι για μένα. Το Starfox ήταν μια μετριότητα και το Metroid κατα τύχη βγήκε καλό γιατί ποιος δίνει ένα τόσο σημαντικό ip σε μία άγνωστη 3rd party που δεν έχει βγάλει τίποτα? Τυχερή ήταν η Nintendo με αυτό, γλίτωσε παγκόσμια κατακραυγή.

Επίσης το Mario ήταν από τα πιο αδύναμα της σειράς, καμία σχέση με το Mario 64 και τα Zelda ήταν καλά αλλά πάλι κατώτερα από τα αριστουργήματα του N64. Δεν ξέρω, γενικά σαν first party η Nintendo δεν με εντυπωσίασε τόσο με το GameCube, συν το ότι χάσανε και την RARE. Αλλά κατα τα άλλα καλή προσπάθεια με ένα καλό Luigy's Mansion και ένα πολύ καλύτερο Smash Bros.
 
Τέτοιο κιόσκι είχα δει πρώτη φορά στην Αμερική όπου είχα πάει όταν μεσουρανούσε το gamecube-ps2 κλπ, εκεί εποχή 2003 στο περίπου. Αργότερα πολύ τα φέρανε και Ελλάδα στα public κλπ από εποχή ps3 ίσως. Έμπαινες και έπαιζες δηλαδή Gamecube, ps2 και ότι άλλο είχαν. Θυμάμαι έπαιζε παρα πολύ ps2 είχαν όμως και nintendo. Και αν θυμάμαι καλά είναι και πόσα χρόνια είχαν και gameboy advance το οποίο πρέπει να πουλαγε αρκετά καλά γιατί είχαν πολύ πράμα.
 
Απλα εμετός!! Το ιδιο η κονσολα και η εταιρεια!
(edited) Προσοχή στους χαρακτηρισμούς παρακαλώ - nicked

@Imgema Συμφωνω σε αρκετα αλλα διαφωνω κιολας σε καποια αυτα που γραφεις φιλαρακι και επιτελους πρεπει να σπασει καποια στιγμη αυτη η φουσκα με το N64 που τα παντα ειναι τελεια και ονειρικα.Νεοι ημασταν και γερασαμε και ακομα τα ιδια και τα ιδια νησαφι ποια.Το Ν64 ηταν η πρωτη 3D κονσολα της NINTENDO και η μεταβαση απο το SNES και αυτο το πραγμα σε συνδιασμο με την νοσταλγια ειχε ως αποτελεσμα τα παντα να φαινονται τελεια και φανταστικα.Πρωτο 3D Mario πρωτο 3D Ζelda πρωτο 3D Μario kart και παει λεγοντας και φυσικα μιλαμε για παιχνιδαρες αλλα απο την αλλη κανεις δεν θα πει για παραδειγμα πως το Mario 64 σε πολλες πιστες φανταζει τοσο αδειο λες και βλεπουμε καποιο tech demo.Παιχνιδαρες τα ocarina of time και majora's mask και all time αγαπημενα αλλα και το απιστευτα σκοτεινο Twilight princess και το πανεμορφο και φανταστικο Wind waker οπως και το πρωτοποριακο Four swords adventure δεν πανε πισω και ειναι απο καλυτερα παιχνιδια της σειρας ασχετα αν εχουν και τα μειονεκτηματα τους οπως και τα προηγουμενα δυο στο N64.

Οσο για τα πολλα first party που εδωσαν σε τριτους εγω δεν βλεπω τιποτα κακο σε αυτο και μαλιστα μια χαρα τους εκατσε η ολη φαση.Μια χαρα εξαιρετικα παιχνιδια ειναι το star fox assault αλλα και το zelda style star fox adventures οπως και το F-ZERO GX που για πολλους ειναι και καλυτερο απο το Χ αλλα αυτο παει και αναλογα τα γουστα οποτε δεν χωρανε πολλα περιθωρια για συζητηση.Για το Metroid Prime τωρα ειναι λιγο κουφο να λεμε πως κουτουρου και τυχαια τους βγηκε καλο και πως γλυτωσαν παγκοσμια κατακραυγη γιατι δεν μιλαμε για τον μπαρμπα μητσο που εχει το μπακαλικο στο χωριοκαι μας πουλαει κολιους απο τον τενεκε στη λαδοκολα αλλα μιλαμε για μια εταιρια με ιστορια απο το 1889 και μονο τυχαια δεν κανουν καποια πραγματα.Αν ο πολυς κοσμος δεν ηξερε τα Retro Studios οι της Ν μια χαρα τους ηξεραν και γνωριζαν πολυ καλα της δυνατοτητες τους οποτε μονο κατα τυχη δε βγηκαν παιχνιδαρες τα Metroid Prime.Επισης ο πολυς κοσμος δεν γνωριζει το μικρο Studio που ονομαζεται Shin'em Multimedia η να τους εμαθαν προσφατα σχετικα ομως στην Ν γνωριζαν και γνωριζουν πολυ καλα ποιοι ειναι και τι δυνατοτητες εχουν και μας το εχουν δειξει με της παιχνιδαρες τους και για τι μαγους του εκαστοτε hardware της Ν μιλαμε και οποιος εχει Switch ας παρει το τελευταιο του παιχνιδι ''The Touryst'' που κυκλοφορησε πριν κανα διμηνο.Το εχω παρει και εχω παθει πλακα δεν το χορταινω λεμε.

Τωρα οσο για τα first party του GG δεν θα μπω σε συγκριση με το N64 αλλα θα πω πως first party παιχνιδια οπως τα παρακατω ουτε λιγα τα λες ουτε αδιαφορα ασχετα αν δεν ειναι για ολα τα γουστα οπως ειναι φυσικο. Luigi's Mansion,Wave Race:Blue storm,Super smash bros melee,Pikmin,Pikmin 2,Animal Crossing ,Eternal Darkness: Sanity's Requiem ,Metroid Prime ,Metroid Prime 2: Echoes ,Mario Party 4,5,6,7,NBA Courtside 2002 ,Star Fox Adventures ,Star Fox: Assault ,Super Mario Sunshine ,1080° Avalanche ,Kirby Air Ride ,F-Zero GX ,Mario Kart: Double Dash ,Mario Golf: Toadstool Tour ,Wario World ,The Legend of Zelda: Four Swords Adventure ,The Legend of Zelda: The Wind Waker ,The Legend of Zelda: Twilight Princess ,Mario Power Tennis ,Paper Mario: The Thousand-Year Door ,Pokémon Colosseum ,WarioWare, Inc ,Final Fantasy: Crystal Chronicles ,Fire Emblem: Path of Radiance ,Geist ,Mario Superstar Baseball ,Pokémon XD: Gale of Darkness ,Super Mario Strikers ,Donkey Konga 1,2,3,Baten Kaitos Origins ,Chibi-Robo! ,Odama ,Disney's Magical Mirror Starring Mickey Mouse

Για να τελειωνω νοσταλγος του rock n roll οπως λεει και το τραγουδι του τεραστιου γιοκαρινη εγω δεν ειμαι και δεν θα θεοποιησω τα παντα στο Ν64 ισα ισα που μετα το πανμεγιστο και αφταστο breath of the wild με ειναι πολυ πιο ευκολο να βαλω και να παιξω τα twilight princess και wind waker παρα τα ocarina of time και majora's mask και μιλαω καθαρα και μονο σαν παιχνιδια και οχι λογο του καλυτερου οπτικου αποτελεσματος που ποτε δεν τον εβαζα πανω απο το gameplay.
 
Κονσολάρα είναι το Gamecube όλοι το παραδέχονται αυτό.

Και εγω απο το gamecupe δεν εχω κανενα παραπονο.Παιχνιδαρες εχει,γραφικαρες εχει και εχω ευχαριστηθει παιχνιδι σ αυτη την κονσολα.Μεχρι και σημερα παιζω παιχνιδια στο gamecupe.
 
Βασίλη δεν κατάλαβα από που βγαίνει πως είμαι νοσταλγός γιατί θεωρώ ότι τα first party της Nintendo ήταν καλύτερα στο N64 από ότι στο Cube. Αμα θες μπορώ να κάνω και review στο N64, εκεί να δεις κράξιμο που θα ρίξω και ας είναι η αγαπημένη μου κονσόλα. Αγαπάω και Gamecube αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να είμαι αντικειμενικός.

Εμένα προσωπικά δεν με τρέλανε τόσο όσο θα περίμενα. Ενώ είχε πολύ περισσότερα και καλύτερα 3rd party παιχνίδια θεωρώ ότι τα first party ήταν λίγο πιο κάτω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τα θεωρώ ανώτερα από τα first party της Sony ή της Microsoft εκείνη την εποχή. Γενικά τείνω να είμαι πιο αυστηρός στα πράγματα που μου αρέσουν, δεν θα με δεις ποτέ να κριτικάρω το ΧΒΟΧ πχ αφού δεν με ενδιαφέρει και τόσο το σύστημα.
 
Δεν ειπα για σενα πως εισαι νοσταλγος φιλαρακι αλλα το εφερα ως παραδειγμα για το γενικοτερο κλιμα που υπαρχει ολα αυτα τα χρονια.Εχω βαρεθει να εκθιαζουν τα παιχνιδια του N64 και να πετσοκοβουν το Game Cube το Wii κλπ ενω το βασικο επιχειρημα ειναι η μεταβαση της πρωτης φορας απο 2D σε 3D.Παιχνιδαρες ειναι τα ocarina of time,majora's mask,super mario 64 και παει λεγοντας και all time αγαπημενα αλλα οποτε διαβαζω σε forum και sites ελληνικα η ξενα κατα κυριο λογο να εκθιαζουν τα παιχνιδια του Ν64 και να θαβουν με αισχρο τροπο τα παιχνιδια στης επομενες κονσολες της NINTENDO τα ματια μου γυρνανε σαν φρουτακια και θελω να μπω μεσα στον υπολογιστη να τους αρπαξω απο τον λαιμο.
 
Για μένα καλύτερη κονσόλα από τις δύο ήταν το Gamecube. Μόνο τα Resident evil να βάλεις εκεί κλείνει η συζήτηση.
 
Για μένα καλύτερη κονσόλα από τις δύο ήταν το Gamecube. Μόνο τα Resident evil να βάλεις εκεί κλείνει η συζήτηση.
Δεν θα ξεχασω την εμπειρια οταν πρωτοεβαλα το Resident Evil 4 στο Gamecube. Γυρισα σπιτι απο την δουλεια και εμεινα με τα ρουχα της δουλειας μεχρι το βραδυ.
 
Εγώ το είχα στο PC και δεν είχα ασχοληθεί σοβαρά με το RE 4. Μόλις πήρα Wii έβαλα ένα iso του Gamecube, εννοείται είχα και classic controller και έπαθα ζημιά, το έπαιζα ασταμάτητα μέχρι το τέλος σχεδόν.
 
Παιδιά τα παιχνίδια του Ν64 δυστυχώς δεν βλέπονται τη σημερον ημέρα. Στο Gamecube τις προάλλες έπαιζα το RE0 και μου είχε πέσει το σαγόνι από τα γραφικά! Δεν έχω παίξει πολλά παιχνιδια στο Gamecube αλλά υποθέτω ότι γενικά είναι καλύτερο του Ν64 όπως και να'χει.
 
Οντως. Νομιζω οτι το Ν64 ειναι απο τις πιο γερασμενες κονσολες. Δεν παλευονται τα γραφικα και η θολουρα (βασικα ουτε τις εποχες που κυκλοφορησε τα παλευα). Μονο το Mario64 αντεχω.
Η μεγαλυτερη μου ενασχοληση ηταν ως emulation challenge με τον UltraHLE τα παλιααα χρονια
 
Πίσω
Μπλουζα