Gamer 01 - Οκτώβριος 1993

backupper

RetroWannaBe
Joined
1 Ιουλ 2007
Μηνύματα
77
Αντιδράσεις
24
Σκανάρισμα: backupper

Format: PDF

Σελίδες:40

Ανάλυση: 150dpi



[Wally: Ανέβηκαν στο μηχανημά μας και αλλάχτηκαν αντιστοίχως τα links]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To περιοδικό Gamer αποτέλεσε ένθετο του περιοδικού "USER" - ένα ένθετο που θα κάλυπτε αποκλειστικά και μόνο console games.

Hταν μία λογική κίνηση, μιά και οι υπολογιστές (και ειδικότερα τα "home computers" με την μορφή που τα ξέραμε παλιότερα), είχαν αρχίσει να χάνουν έδαφος στον τομέα των παιχνιδιών λόγω της "επέλασης" των κονσολών, που είχαν επιστρέψει ανανεωμένες και δυναμικές και είχαν πλέον καθιερωθεί και κατακτήσει και τους Ελληνες gamers.

Πληροφοριακά, το 1ο "Gamer" ήταν ένθετο στο τεύχος 40 του USER.

Eυχαριστούμε backupper. :)

Υ.Γ.

Σύντομα οι admins θα μεριμνήσουν στο θέμα των σχετικών uploads, ώστε να τα temp links του mediafire να αντικατασταθούν με τα "επίσημα" δικά μας. ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ανεβηκαν φιλε Billy.

Απλα να αναφερω οτι συνηθιζεται οι φιλοι που σκαναρουν να στελνουν τα links στους admins και αυτοι να τα ανεβαζουν ωστε να γινεται το upload, η τακτοποιηση και να λειπουν τα "Last edited by μπλα μπλα..." απο το πρωτο ποστ.

Οπως και να εχει, ο backupper μας "εφτιαξε"! Kudos!
 
Μπραβο τιτανα. Εχω τα 6 τελευταια τευχη και τα πρωτα τα εψαχνα χρονια. Τοτε εκαναν πραγματικα reviews συντακτες του περιοδικου και εγραφαν αληθινες γνωμες, μεχρι τα πρωτα τευχη του Game pro. Οταν σταματησαν και απλα μεταφραζαν το αγγλικο κειμενο με απιστευτα γελιες μεταφρασεις δεν ξαναπηρα κανενα περιοδικο. Μακαρι να βγει ξανα καποτε ενα αληθινο περιοδικο.
 
Πίσω
Μπλουζα