Οταν ειμαι καπου και θελω να παιξω κατι παιζω στο κινητο ενα iphone 4 που το εχω 4,5 χρονια τα μονα παιχνιδια που εχω και ειμαι φανατικος και αυτα ειναι τα plants vs zombies ειδικα το 2 που καθε μερα εχει και αλλα events κλπ.Ψιλοσερνετε λιγο στην κινηταρα μου αλλα δε μασαμε για παιζετε σχετικα ανετα
Στο μαγαζι που εχω το laptop οταν εχω ευκαιρια και αραζω παιζω αυτον τον καιρο σε emulator φυσικα The addams family για το NES πραγματικα πανδυσκολο παιχνιδακι,και εχω ξεκινησει για πολοστη φορα απο την αρχη τα Zelda II the adventure of link,Star tropics,Terranigma,Lunar the silver star,lunar eternal blue.
Στο σπιτι παιζω στο Wii U το Darksiders II το οποιο ειναι παιχνιδαρα θυμιζει παρα πολυ Zelda και πραγματικα αξιζει να ασχοληθει καποιος μαζι του.Στο psx παιζω castlevania symphony of the night,στο ps2 παιζω Dragon Quest VIII,στο ps3 παιζω Metal gear rising:Revengeance,στο Wii αρχισα ξανα το Zelda skyward sword,στο Game Cube παιζω super mario sunshine,στο dreamcast παιζω Grandia II,στο N64 παιζω Paper Mario,στο Ds παιζω castlevania portrait of ruin,στο 3DS παιζω Zelda a link between worlds και στο PC παιζω south park the stick of truth και Don't starve.Φυσικα ολα αυτα με τρωνε λιγο απο τον χρονο μου γιατι ολο τον υπολοιπο τον καλυπτω με mame,mame,mame και παλι mame την μεγαλη καψουρα μου δηλαδη που ειναι τα arcades.
Για οποιον του φαινονται παρα πολλα και μπορει να απορει για τον ελευθερο μου χρονο να πω πως δεν εχω σχεδον καθολου ελευθερο χρονο παρα μονο ενα διωρο το μεσημερι 2 με 4 το πολυ 4:30 και οι υπολοιπες ωρες παιχνιδιου αν δεν κανω κατι αλλο και ειμαι στο σπιτι ειναι μεταξυ 11:30-12 το βραδυ μεχρι κατα της 3 με 4 τα ξημερωματα οπου την πεφτω για κανενα τετραωρο και στης 8 σηκωνομαι και 8:30 ειμαι στο μαγαζι.