Gaming Χθεσινής Βραδιάς [version 2014]

sephirothson

RetroActive
Joined
5 Δεκ 2011
Μηνύματα
476
Αντιδράσεις
13
Ποιό ή ποιά βιντεοπαιχνίδια λιώνεται αυτό το διάστημα και ποιά έχετε βάλει σκοπό να ξεκινήσετε? Εγώ πρίν λίγες μέρες τερμάτισα το mystic "βαρέθηκα να πατάω το πλήκρο Α" quest και ξαναξεκίνησα για πολλοστή φορά το zelda a link to the past.Τα Βράδια αν δεν πάω για καμιά μπύρα παίζω το εκπληκτικό dead space στο ps3 ενώ γενικά τώρα που αλλάζει ο καιρός και το τοπίο γίνεται πιο γκρί (!!!) σειρά θα πάρουν κάποια silent hill που δέν έχω παίξει
 
Προσφατα ξεκινησα να ξαναπαιζω το Yoshi's Island ( Snes) και ξανα παιζω και το pokemon Red(gameboy). Επισης παιζω που και που μερικα ματσακια MK2 και SSF2!

Στο πλανο μου εχω να ξεκινησω καποιο 16bit Retro Rpg αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα πιο. Επισης καποια στιγμη πρεπει να συνεχισω και το FFVII (ps1) :p .

Απο τα καινουργια τωρα παιζω μονο Mario Kart 8 προς το παρον και περιμενω Bayonetta 1/2 και Hyrule Warriors!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:
Στο πλανο μου εχω να ξεκινησω καποιο 16bit Retro Rpg αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα πιο.
Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις το soul blazer(snes) ή κάποιο απο τα 2 lufia.Επίσης καλό είναι και το story of thor για το MD
 
Δεν το είχα δεί το συγκεκριμένο που άνοιξε ο bill(μπορει και αν τ έιδα τότε αλλά το ξέχασα).Οπότε η να κλείσει η να μετανομαστεί
 
sephirothson είπε:
Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις το soul blazer(snes) ή κάποιο απο τα 2 lufia.Επίσης καλό είναι και το story of thor για το MD

Τωρα που το ειπες θυμηθηκα οτι τo Lufia 2 το εχω "ανοιχτο" :p . Αρα ισως συνεχισω αυτο, θα δω... Thanks για τις προτασεις :) .
 
Οταν ειμαι καπου και θελω να παιξω κατι παιζω στο κινητο ενα iphone 4 που το εχω 4,5 χρονια τα μονα παιχνιδια που εχω και ειμαι φανατικος και αυτα ειναι τα plants vs zombies ειδικα το 2 που καθε μερα εχει και αλλα events κλπ.Ψιλοσερνετε λιγο στην κινηταρα μου αλλα δε μασαμε για παιζετε σχετικα ανετα :D

Στο μαγαζι που εχω το laptop οταν εχω ευκαιρια και αραζω παιζω αυτον τον καιρο σε emulator φυσικα The addams family για το NES πραγματικα πανδυσκολο παιχνιδακι,και εχω ξεκινησει για πολοστη φορα απο την αρχη τα Zelda II the adventure of link,Star tropics,Terranigma,Lunar the silver star,lunar eternal blue.

Στο σπιτι παιζω στο Wii U το Darksiders II το οποιο ειναι παιχνιδαρα θυμιζει παρα πολυ Zelda και πραγματικα αξιζει να ασχοληθει καποιος μαζι του.Στο psx παιζω castlevania symphony of the night,στο ps2 παιζω Dragon Quest VIII,στο ps3 παιζω Metal gear rising:Revengeance,στο Wii αρχισα ξανα το Zelda skyward sword,στο Game Cube παιζω super mario sunshine,στο dreamcast παιζω Grandia II,στο N64 παιζω Paper Mario,στο Ds παιζω castlevania portrait of ruin,στο 3DS παιζω Zelda a link between worlds και στο PC παιζω south park the stick of truth και Don't starve.Φυσικα ολα αυτα με τρωνε λιγο απο τον χρονο μου γιατι ολο τον υπολοιπο τον καλυπτω με mame,mame,mame και παλι mame την μεγαλη καψουρα μου δηλαδη που ειναι τα arcades.

Για οποιον του φαινονται παρα πολλα και μπορει να απορει για τον ελευθερο μου χρονο να πω πως δεν εχω σχεδον καθολου ελευθερο χρονο παρα μονο ενα διωρο το μεσημερι 2 με 4 το πολυ 4:30 και οι υπολοιπες ωρες παιχνιδιου αν δεν κανω κατι αλλο και ειμαι στο σπιτι ειναι μεταξυ 11:30-12 το βραδυ μεχρι κατα της 3 με 4 τα ξημερωματα οπου την πεφτω για κανενα τετραωρο και στης 8 σηκωνομαι και 8:30 ειμαι στο μαγαζι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο κινητό, όταν έχω χρόνο: Croc's World (μιλάμε, έχω καταστραφεί ανεπανόρθωτα με αυτό το παιχνίδι!....)

Στο laptop: Guild Wars 2 (έχω μείνει εδώ και καιρό στο ταπεινό level 20, διότι με έφαγε το PS3!....)

Στο PS3 (που έχω εστιάσει αυτόν τον καιρό), τελείωσα το εκπληκτικό Dragon's Age και με το πίρι-πίρι του Ρηγανάκου σε άλλο θρεντ, ψήθηκα να δοκιμάσω το Heavy Rain. Μόλις ξεκίνησα, οπότε δεν έχω γνώμη ακόμα!.... Άσε που τρέχω με θέματα beta-testing μετά τη δουλειά, οπότε πού χρόνος για gaming! :(

Στριμωγμένα τα πράματα....
 
Έχω ξεκινήσει το RE4 στο PS2 και συγκεκριμένα βρίσκομαι στο σημείο που πρέπει να αντιμετωπίσω τον El gigante. Κυρίως όμως ασχολούμαι με το Saturn αυτό τον καιρό και συγκεκριμένα έχω ξεκινήσει το RE αλλά τόσο που το έχω παίξει βαριέμαι να το προχωρήσω (είμαι στο σημείο που αρχίζουν να εμφανίζονται οι Hunters). Επίσης το Croc το έχω φτάσει στο 1ο boss αλλά δεν έχω ασχοληθεί πολύ να δω πως βγαίνει. Για βραχυχρόνιες καταστάσεις βάζω κανένα MK Trilogy για κανένα αγώνα και λίγο το Fighting Vipers.
 
ελα ρε johnny... και γω με το re4 ασχολουμε,αλλα στην wii εκδοση.

ειμαι στον σαλαζαρ αλλα το εχω βαλει στο δυσκολο,κ χανω για πλακα..
 
εγω μετα απο αρκετους μηνες τελιωσα το FF IV & FF IV The after years για psp, τους πηγα ολους 99 level γιατι βαριομουν ν αλλαξω game. πολυ καλο sequel το ΤΑΥ, το προτεινω ανεπιφυλακτα. σε λιγο καιρο θα βγει μαλλον και στο steam, θα ειναι καλη ευκαιρια για ολους.

τωρα παιζω το ΜΚ deception στο PSP επισης επειδη βαριομουν να περασω games στην καρτα του psp.

όπως καταλαβαινετε παιζω μονο στην τουαλετα πλεον :D
 
Αυτόν τον καιρό παίζω:

PS3: Infamous 2

3DS: Project X Zone

PC: Day of the Tentacle & Fantasmagoria (τα ξανα παίζω μιας και μου έχουν λείψει πολύ τα adventures)
 
Μετά από καιρό, λόγω προβλήματος του υπολογιστή, ξαναέπαιξα Diablo 3 RoS... Ενα σετ bounties και ένα rift... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

Επίσης ψήνομαι τρελά να σκάσω το νταβατζιλίκι στη Bli$$ard για ένα μήνα WoW...
 
Super Killer Hornet Ressurection

Σκοτωνεις εξωγηνους και λυνεις και απλες μαθηματικες πραξεις. Ενα bullet hell και για τα παιδια μας χαχαχαχα


Πολυ δυνατο.

Για οσους εχουν arcade stick με x360ce driver στο PC, δεν αρκει να εχουν τα αρχεια στο root του Steam. Το συγκεκριμενο τα θελει στο δικο του folder.
 
Guitar Hero 6: Warriors of Rock, στο PS3 με κιθαρα.

Και σε λιγο καιρο GH3 & GH 4: World Tour!!
 
Πίσω
Μπλουζα