Gaming related Podcasts

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Plink
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Plink

RetroMasteR
Αντιδράσεις
13
εδώ και κάμποσες ημέρες έχω στα χέρια μου το εξαιρετικό Iphone....

(δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω για τη συσκευή...είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου :darkglasses: :darkglasses:)

Λοιπόν, αυτές τις ημέρες ΣΚ ανακάλυψα τη χαρά των podcasts...

έχει πολύ πλάκα να ψάχνεις podcasts από τον καναπέ και να τα ακούς ή να τα βλέπεις επιτόπου!!!

Έψαξα λίγο για podcasts/videocasts που να έχουν σχέση με τα ρετρό μηχανήματα, την 8bit μουσική και γενικά την παλιά τεχνολογία...

Κάποια που ήδη έχω ξεχωρίσει είναι τα παρακάτω...

Code Monkeys Videos (G4)...

Αυτή τη σειρά την είχα ανακαλύψει πριν 2-3 χρόνια βλέποντας κάποια τηλεοπτικά επεισόδια. Πάρα πολύ καλό χιούμορ και εξαιρετικά έξυπνα "σκετσάκια". Τα videocasts είναι 2-3 λεπτά....αλλά βγάζουν πολύ γέλιο...

Δείτε τα ή κάντε subscribe εδω

BitJam

Εξαιρετικό μουσικό "μιξαρισμένο" podcast με πολύ καλές επιλογές 8bit μουσικής και chiptunes. Έχει αφιερώματα σε μουσική από SID (C64), Amiga, Atari ST και πολλά άλλα.

Αξίζει να τα ψάξετε αν σας αρέσει αυτή η μουσική...

θα τα βρείτε εδώ

One Man & His Mic

Πολύ καλό μουσικό podcast. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο "παραγωγός" μιλάει στη διάρκεια της "εκπομπής" και δίνει πληροφορίες για όσα ακούμε..

Κάποιες από τις εκπομπές του είναι πολύ καλές...

Το βρίσκετε εδώ

Blibb Blobb podcast

Πολύ καλό μουσικό podcast με σχετική εξειδίκευση σε commodore μηχανήματα...δηλαδή C64 και Amiga. Πολύ ωραία remixes και πολύ καλές επιλογές...

Βρείτε το εδώ

Αυτά προς το παρών...

Αν θέλετε προτείνετε και εσείς τα podcast/videocast που παρακολουθείτε και σας αρέσουν..να έχουμε αυτό το θέμα σαν οδηγό ;)

AVGN - Angry Video Game Nerd

Δεν το χάνω κάθε 2 βδομάδες περίπου που βγαίνει νέο επεισόδιο,σχολιάζει και κυρίως καυτηριάζει παλιές κονσόλες και παιχνίδια που είναι άθλια,συνήθως με αρκετό βρισίδι κιόλας.Πέραν αυτού πάρεχει αρκετές πληροφορίες για κάθε τι που παρουσιάζει και βγάζει πολύ γέλιο.

Είναι μακρά ένα από τα καλύτερα features του Screwattack και μπορείτε να το βρείτε στο GameTrailers.

f2bnp είπε:
AVGN - Angry Video Game Nerd
Δεν το χάνω κάθε 2 βδομάδες περίπου που βγαίνει νέο επεισόδιο,σχολιάζει και κυρίως καυτηριάζει παλιές κονσόλες και παιχνίδια που είναι άθλια,συνήθως με αρκετό βρισίδι κιόλας.Πέραν αυτού πάρεχει αρκετές πληροφορίες για κάθε τι που παρουσιάζει και βγάζει πολύ γέλιο.

Είναι μακρά ένα από τα καλύτερα features του Screwattack και μπορείτε να το βρείτε στο GameTrailers.

Τα επεισόδια του AVGN είναι ομολογουμένως εξαιρετικά και τα βλέπω που και που σε κάνα youtube κυρίως....

Ωστόσο, δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν διανέμονται ως podcasts μέσω itunes ή rss feeds...

Plink είπε:
εOne Man & His Mic

Πολύ καλό μουσικό podcast. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο "παραγωγός" μιλάει στη διάρκεια της "εκπομπής" και δίνει πληροφορίες για όσα ακούμε..

Κάποιες από τις εκπομπές του είναι πολύ καλές...

Το βρίσκετε εδώ
Δυστυχώς το έχει αφήσει το άθλημα εδώ και καιρό :(

Thx για το Codemonkeys, γνώριζα μόνο τα τηλεοπτικά τους!

Retro Gamer Podcast

Χωρίς να ασχολούμαι, μια και το βρήκα, σας το παραθέτω... :)

Πίσω
Μπλουζα