Gears of Wars ONE

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.776
To παιχνιδι που επαιζε ο Κλιντ Ιστγουντ στο Αλκατραζ,το παιχνιδι που οι μαρμαραδες σπανε τα μαρμαρα,οι τσιμενταδες τα τσιμεντα και το μοναδικο παιχνιδι που αφηνε ο Κοναν να παιζει ο γιος του ....ο ορισμος του Hardcore gaming ερχεται στο ΟΝΕ.

Τωρα η καινουργιο παιχνιδι ειναι η τριλογια Remastered,υπομονη...θα'χει φτηνυνει και αλλο η κονσολα.

Προβολή συνημμένου 118220

https://twitter.com/shinobi602/status/532613010645585920/photo/1

Aardvark είπε:
To παιχνιδι που επαιζε ο Κλιντ Ιστγουντ στο Αλκατραζ,το παιχνιδι που οι μαρμαραδες σπανε τα μαρμαρα,οι τσιμενταδες τα τσιμεντα και το μοναδικο παιχνιδι που αφηνε ο Κοναν να παιζει ο γιος του ....ο ορισμος του Hardcore gaming ερχεται στο ONE.
:rofl: :rofl:

Προσεχετε μην παθετε τιποτα απο την πολυ Χαρντκοριλα :P

Θυμαστε τις dedicated κονσολες της Αtari και αλλων εταιριων που εβγαζαν μονο ενα παιχνιδι,οπως Pong και αλλα,ε ετσι πρεπει να βγαλουνε το Gears ,το αξιζει.

Χωρια που ειναι και ο μοναδικος λογος να παρεις Xboxκουτι.

"I don't need another military space marine game," Phil Spencer...Και τελικά τί έχουμε; Halo και Gears of War, δοκιμασμένες συνταγές για 15χρονα Αμερικανάκια. Άσε τόση αντρίλα δεν την αντέχω. Τίποτα σε ροζ έχετε; :)

Και βεβαια ειναι λογος αγορας Xbox one το συγκεκριμενο παιχνιδι .Δεν ξερω κατα ποσο ασχοληθηκατε με την τετραλογια στο 360 αλλα εγω επηρεαστηκα απο καποιον φιλο ,ονοματα δεν λεμε (darksynbios :P ) και καταστραφηκα με τα gears (με την καλη εννοια ) .Τα απεκτησα και τα τεσσερα για το 360 και εχω καει απειρες ωρες σε online deathmatches .Εξαιρετικο σεναριο πολυ ωραια γραφικα (καθοτι και οπαδος της unreal engine απο παλια ) εθιστικοτατος χειρισμος και ατμοσφαιρα σε online matches.Ητανε θεμα χρονου για το ποτε θα αρχιζαν να διαρεουν νεα για το gears φιλε

Aardvark .Ελπιζω σε χρηση της unreal engine 4 να αρχισουμε να χοροπηδαμε και τουλαχιστον 1080 p .Θα ειναι πανεμορφο

Παιχνιδαρα ειναι,εδωσε και το Xbox κατι δυνατο στο Gaming. :thumb:

Eκτος το halo ακομη μια gaming σειρα που μετα το xbox 360 ξεκινησε τον δρομο της κατρακυλας στο xbox one με τα gears of war 4 και 5.

Πριν καμμια 15αρια χρονια ειχα γραψει μια πρωταπριλια στο φορουμ οτι ερχεται σε Playstation .
Well...

gears.webp

Θυμάμαι που τότε το είχαμε τερματίσει μέσα σε 2 απογεύματα μαζί με τον φίλο Amigos στο xbox του.

Ενα 80% γιατι πηρα και το 360 ηταν το Gears ,system seller ,ναυαρχιδα ,πανε αυτα ...

Δεν ξερω για την reloaded εκδοση αλλα δεν μου αρεσαν και ιδιαιτερα οι διαφορες που ειχα δει στα remastered gears of wars 1 - 2 στο youtube σε σχεση με τα αυθεντικα. Ευτυχως το κλασσικο gears 1 το εχω και στο pc και παιζω μεχρι σημερα ξανα και ξανα.

Επικα παντως τα gears of war 1 και 2 οπου για μενα η σειρα εφτασε στην κορυφη με το gears of war 2.

Το gears of war 3 ειναι το τελευταιο gears που επαιξα και για μενα ειναι κατωτερο σε σχεση με τα πρωτα 2 μιας και καποιες περιοχες μου ηταν λιγο βαρετες στο να προχωρησω το παιχνιδι και δεν δοθηκε και η ιδια προσοχη στα γραφικα οπως οι υφες στα textures που δειχνουν εως και μετριες σε καποιες περιοχες. Εχει και καλες στιγμες το παιχνιδι με πιο προσεγμενα σκηνικα και υφες αλλα γενικα ηθελε αρκετο σημμαζεμα το συγκεκριμενο για να φτασει την τελειοτητα του gears 1 - 2.

Απο εκει και περα εχω δει αρκετες φορες στο youtube τα gears of war 4 - 5 αλλα δεν με ενθουσιασαν καθολου αυτα τα παιχνιδια ουτε καν στα γραφικα δεν ειδα κατι αξιολογο για να με κανει να τα παιξω.

Πίσω
Μπλουζα