Gears of Wars ONE

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
To παιχνιδι που επαιζε ο Κλιντ Ιστγουντ στο Αλκατραζ,το παιχνιδι που οι μαρμαραδες σπανε τα μαρμαρα,οι τσιμενταδες τα τσιμεντα και το μοναδικο παιχνιδι που αφηνε ο Κοναν να παιζει ο γιος του ....ο ορισμος του Hardcore gaming ερχεται στο ΟΝΕ.


Τωρα η καινουργιο παιχνιδι ειναι η τριλογια Remastered,υπομονη...θα'χει φτηνυνει και αλλο η κονσολα.


 


Προβολή συνημμένου 118220




https://twitter.com/shinobi602/status/532613010645585920/photo/1
 
Aardvark είπε:
To παιχνιδι που επαιζε ο Κλιντ Ιστγουντ στο Αλκατραζ,το παιχνιδι που οι μαρμαραδες σπανε τα μαρμαρα,οι τσιμενταδες τα τσιμεντα και το μοναδικο παιχνιδι που αφηνε ο Κοναν να παιζει ο γιος του ....ο ορισμος του Hardcore gaming ερχεται στο ONE.
:rofl: :rofl:

Προσεχετε μην παθετε τιποτα απο την πολυ Χαρντκοριλα :p
 
Θυμαστε τις dedicated κονσολες της Αtari και αλλων εταιριων που εβγαζαν μονο ενα παιχνιδι,οπως Pong και αλλα,ε ετσι πρεπει να βγαλουνε το Gears ,το αξιζει.


Χωρια που ειναι και ο μοναδικος λογος να παρεις Xboxκουτι.
 
"I don't need another military space marine game," Phil Spencer...Και τελικά τί έχουμε; Halo και Gears of War, δοκιμασμένες συνταγές για 15χρονα Αμερικανάκια. Άσε τόση αντρίλα δεν την αντέχω. Τίποτα σε ροζ έχετε; :)
 
Και βεβαια ειναι λογος αγορας Xbox one το συγκεκριμενο παιχνιδι .Δεν ξερω κατα ποσο ασχοληθηκατε με την τετραλογια στο 360 αλλα εγω επηρεαστηκα απο καποιον φιλο ,ονοματα δεν λεμε (darksynbios :p ) και καταστραφηκα με τα gears (με την καλη εννοια ) .Τα απεκτησα και τα τεσσερα για το 360 και εχω καει απειρες ωρες σε online deathmatches .Εξαιρετικο σεναριο πολυ ωραια γραφικα (καθοτι και οπαδος της unreal engine απο παλια ) εθιστικοτατος χειρισμος και ατμοσφαιρα σε online matches.Ητανε θεμα χρονου για το ποτε θα αρχιζαν να διαρεουν νεα για το gears φιλε

Aardvark .Ελπιζω σε χρηση της unreal engine 4 να αρχισουμε να χοροπηδαμε και τουλαχιστον 1080 p .Θα ειναι πανεμορφο

 
Παιχνιδαρα ειναι,εδωσε και το Xbox κατι δυνατο στο Gaming. :thumbup:
 
Πίσω
Μπλουζα