Nemo
RetroMuseum GateKeepeR
- Joined
- 9 Ιαν 2006
- Μηνύματα
- 4.694
- Αντιδράσεις
- 1.443
Oχι ε?metalcandyman είπε:Καταρχην το παιχνιδι κανει μπαμ οτι δεν μοιαζη και οτι δεν εχει καμια σχεση με το zelda.
phil_vr είπε:Εξακολουθεις να μην διαβαζεις το παραμικρο απο οτι γραφω, και ειναι χαζομαρα να εξηγω τα αυτονοητα. Μιλω παραπανω για zeldo-παιχνιδα οπου οτιδηποτε ιαπωνικο του συγκεκριμενου στυλ πεφτει μεσα στην ιδια κατηγορια για εμενα (γιατι την γνωμη μου εξεφρασα) λογω τοποθετησης χαρακτηρων, λογω κοσμου που διαδραματιζεται, λογω οπτικης και λειτουργιας, κλπ κλπ. Γενικα Zelda, η αυτου του ειδους rpg, jrpg η οπως θελεις να τα αποκαλεις, για εμενα ειναι zeldo-παιχνιδα και εχουν την ιδια βαρεμαρα σαν παιχνιδια (και παλι εκφραζω την προσωπικη μου γνωμη αν δεν γινεται αντιληπτο). Αν κολησες τωρα στην λεξη zelda τοτε το προβλημα μεταφερεται αλλου και οχι στα γραφομενα μου.
@Νemo: Sorry που σου μαγαρισαμε το thread φιλε αλλα θα πρεπει να βαζω αστερακια με υποδειξεις στο τελος για το τι εννοω.![]()
:sealed: :sealed: :sealed: :sealed:Ωχ δεχομαι επιθεση!!!Nemo είπε:ΥΓ.2 metalcandyman αν δεν βγαλεις τον Xιασ-μενο Sonic απο την υπογραφη σου ,
για ποτε θα αποκτησεις εναν (Sonic) αντι για Pacman διπλα στο avatar σου στο mame.gr
,ουτε που θα το καταλαβεις ( θα βαλω τα super-Sega-μεσα , >>>> Maddog )![]()
Χεχε !! Mακάρι να το έβγαζαν Phil - ειδικά αν γινόταν κανένα θαύμα και ανακάλυπταν καμία playable beta έκδοση, δεδομένου ότι αρχικά σχεδίαζαν να το κυκλοφορήσουν σε Amstrad (όπως είχε αναφέρει ο Τσουρινάκης) - αλλά το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν και κατά πόσο προχώρησαν σε μία τέτοια υλοποίηση, ή αν έκαναν scrap την ιδέα από νωρίς, και το ανέπτυξαν αποκλειστικά για τα 16-bit.phil_vr είπε:@Billy: βγαλτε το Legend of the Sword για τον CPC να σας κανει εικονισμα ο amstradoλαος! Aυτο ειναι πραγματικο RPG που λειπει απο τον amstrad.![]()