Ghostbusters (1984)

Κρίμα που λείπει ο θανών επιστήμονας. Ο Νταν Ακρόιντ δεν άλλαξε και πολύ.
 
Θα φανώ κακός αλλά σε αυτή την ηλικία είναι για την σύνταξη, όχι για ghostbusters...
 
Βασιλη...μονο για την φωτογραφιση μαζευτηκαν. ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eτσι κι αλλιως πλεον ειναι αργα για sequel. Χωρις τον Egon ghostbusters δεν γινεται. Κοιταω την φωτογραφια και κανει μπαμ πως κατι λειπει
 
Εν τω μεταξυ το Entertainment Weekly "φιλοξενει" και μια συνεντευξη του Ernie Hudson. :)
 
Mια χαρα ειναι η φωτογραφια το θεμα ειναι να αφησουν αυτη την σειρα ταινιων στην ησυχια της και να μην βγαλουν κανενα sequel η κανενα remake για τα μπαζα με τιποτα ακυρους ηθοποιους που δεν κολανε καθολου γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει.Nησαφι πια εχουν στερεψει απο ιδεες και μας εχουν φλομωσει στα remakes.
 
Από ότι βλέπω θα υπάρξει sequel ή reboot ή δεν ξέρω και θα έχει.... γυναικείο cast. Ναι, οι ghostbusters θα είναι γυναίκες στην νέα ταινία.

Δεν είμαι κανένας μισογύνης ή κάτι τέτοιο. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος σκέφτηκε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλή ιδέα. Προφανώς ο Dan Aκroyd... Αυτά που καπνίζει ο τύπος θα τον σκοτώσουν στην ηλικία του, να τα κόψει.
 
Imgema είπε:
Από ότι βλέπω θα υπάρξει sequel ή reboot ή δεν ξέρω και θα έχει.... γυναικείο cast. Ναι, οι ghostbusters θα είναι γυναίκες στην νέα ταινία.
Reboot ειναι Τασο - μα τι εχουν παθει με δαυτα? - απ' οτι γραφει εδω. ;)

Η ξανθια παντως,κατι λεει... :D

Ghostbusters (2).jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι ανθρωποι δεν πανε καλα θα μας κανουν να σιχαθουμε σιγα σιγα ολες της αγαπημενες μας ταινιες οχι της παλιες αλλα οτιδηποτε νεοτερο βγαινει και εχει σχεση μαυτες.Ηδη στης ταινιες τρομου κατεστρεψαν τα παντα με τα αθλια remakes.
 
Μια καστανη χοντρη, μια ξανθια, μια κοκκινομαλλα και μια μαυρη χοντρη...Η Κινέζα για να γινει international πού ειναι? Οέοοο?
 
viking4a είπε:
Μια καστανη χοντρη, μια ξανθια, μια κοκκινομαλλα και μια μαυρη χοντρη...Η Κινέζα για να γινει international πού ειναι? Οέοοο?
Λογικά αυτή που θα κάνει τον χαρακτήρα του Rick Moranis.

Σαν φάρσα μου φαίνεται όλο αυτό.
 
Εγώ ξέρω reboot μόνο στους υπολογιστές. Τι είναι τώρα αυτά; Χα και η τροφαντή πρωταγωνίστρια από το Μάικ και Μόλυ.

Πάντως αν είναι, να γύριζαν κάτι παρόμοιο οι Μεν και οι Δεν. Πιο πιασάρικος θα ήταν ο Χασοδίκης Δάγκας :D
 
Μαλλον εκει στην Sony καποιοι πρεπει να παρακολουθουν το retromaniax....και το ξανασκεφτηκαν!!!! :D

A new, female-centric Ghostbusters movie is set to begin production this summer,but Sony Pictures (under new leadership) is already cutting that film off at the knees
Τα υπολοιπα ΕΔΩ. ;)
 
Ευτυχώς που υπάρχει και το φόρουμ :p . Καλά έκαναν και το σκέφτηκαν. Ευχαριστούμε Σταυρή.
 
Kαταλαβαν πως φραγκα δεν προκειται να βγαλουν πολλα με αυτο το project με γυναικες ghostbusters και το γυρισαν το πραμα και ευτυχως δηλαδη για ολους τους Ghostbuster fans ανα τον κοσμο.
 
Bασικα πρωτα θα βγει η γυναικεια Version μετα αυτο με τους αντρες ,μετα ενα ολοι μαζι πακετο και τελος ενα Prequel..εν τελει 4 ταινιες με Ghostbusters για ολα τα γουστα.
 
Σαν το παλιο....ΔΕΝ......

GHOSTBUSTERS - Official Trailer (HD)

[video=youtube;w3ugHP-yZXw]

 
Απαίσιο.

Και η πλάκα είναι ότι αν πεις ότι δεν σου αρέσει το cast, σε σταμπάρουν και σαν σεξιστή... Εχουν χάσει τελείως την μπάλα στην Αμερική με το ολο political correctness θέμα.
 
Πίσω
Μπλουζα