Ghostbusters (1984)

Να ηταν τουλαχιστον τιποτα μωρα... αλλα ουτε καν, μονο η μια λεει κατι :p
 
Αφού το original cast δεν μπορεί, θα μπορούσαν απλά να βάλουν άλλους ηθοποιούς να ενσαρκώσουν τους πραγματικούς Ghostbusters. Μπορεί οι τρεις να γέρασαν και ο ένας να έφυγε αλλά ο Peter, o Ray, o Egon και ο Winston είναι χαρακτήρες, δεν πεθαίνουν. Αμα πεθάνει κάποιος ηθοποιός δεν παίρνει και τους χαρακτήρες που ενσαρκώνει μαζί του.

Ομως τους υπεύθυνους του reboot δεν τους ένοιαζε ποτέ αυτό. Η ταινία αυτή υπάρχει μόνο και μόνο για να σπρώξουν την ατζέντα τους οι φεμινιστές και οι "politically correct". Μάλιστα διάβασα ότι σχεδόν όλο το επιτελείο πίσω από την ταινία (πλην του σκηνοθέτη) είναι γυναίκες και ότι δεν δέχονταν άντρες. Υπάρχει και μία φωτογραφία με το επιτελείο να ποζάρει με ένα πανό που γράφει "girl power"

Δικαίωμά τους και μαγκιά τους, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να κάνουν κάτι τέτοιο γενικά. Οχι όμως να μπλέξουν ένα από τα πιο αγαπημένα franchise σε όλο αυτό. Με το να μετατρέψουν τους Ghostbusters σε αυτό το έκτρωμα και να "σβήσουν" τους original χαρακτήρες μόνο και μόνο για πολιτικό σκοπό ή απλά γιατί το να είσαι φεμινιστής ή "PC" είναι της μόδας στην Αμερική και πουλάει, ε, σημαίνει ότι για μένα το χάσανε τελείως το παιχνίδι. Ελπίζω να πατώσει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ok, τώρα να δούμε και το Big Business σε νέα έκδοση με άντρες...
 
Στη σκηνή με το λομπίστα που τους λέει να πιάσουνε το φάντασμα ήσυχα και διακριτικά χωρίς καταστροφές στη περιουσία του ξενοδοχείου και κάνουν ακριβώς τ' αντίθετο...

Λίγες σκηνές μετά στη προσπάθειά τους να το πιάσουν...

Ray   : Ας χωριστούμε καλύτερα...

Peter: Ναι, έτσι θα κάνουμε πιο πολύ                   ζημιά.

Η πιο αστεία σκηνή  με ατάκα στη ταινία για' μένα.
 
"When someone asks you, if you are a God, you.. say... YES!"

Η καλύτερη ατάκα για μένα.

Επίσης μου αρέσει η σκηνή που μπαίνει ο Vekman στο διαμέρισμα της τύπισσας την πρώτη φορά και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να παίξει κάτι πλήκτρα στο πιάνο οπότε της λέει "αυτό τα τσαντίζει, μου αρέσει να τα τρολλάρω" (τα φαντάσματα) ή κάπως έτσι. Πάντα γελάω με αυτήν την σκηνή, δεν ξέρω γιατί, παίζει να είναι και improv γιατί ποιος θα σκεφτόταν να γράψει κάτι τέτοιο για ένα διακοσμητικό αντικείμενο (το πιάνο) με το που μπάινει ο άλλος μέσα  ?
 
Μια πρόβλεψη να κάνω για το cast - περιμένω, οτι θα έχει ρόλο Ghostbuster στη ταινία ο Μπέν Στίλλερ. Πάντα μου έβγαζε ο ηθοποιός αυτός τη αίσθηση οτι θα του πήγαινε πάρα πολύ η γκρί στολή και το πρωτόνιο στη πλάτη ?

Επίσης, φυσικά ελπίζω, και λογικά όπως όλοι, να βγεί ο Ρίκ Μοράνις απο τη ναφθαλίνη και να παίξει στη ταινία και αυτός... Ο λόγος που έχει αποσυρθεί απο τη υποκριτική εδώ και χρόνια είναι αξιέπαινος φυσικά ( πέθανε η γυναίκα του και αφοσιώθηκε στα παιδία του ), αλλά για ένα αληθινό sequel στους Ghostbusters θα πρέπει να κάνει μια εξαίρεση :)
 
Μακαρι να ειναι ο Μπεν αλλα τον πηρανε τα χρονια επαιζε σαν πιθανοτητα πριν καμμια δεκαετια ,oυτε καν στην κλαση του Seth Rogen πιθανολογω να καταληξουν,φοβαμαι μην πανε για νεωτερους-εφηβους ,anyway θα χει τους παλιους (καποιους) για να δουμε.
 
Πραγματι, οπως διαβαζω δυσυχως στη βικιπαιδεια " Ivan described the film as 'passing the torch' " που δεν ξερω αν αναφερεται στο γιο του που θα σκηνοθετησει, ή αν προκειται με αλλα λογια soft reboot. Δηλαδη πρωταγωνιστες θα ειναι νεοι ηθοποιοι, με καποιες λιγες αναφορες η cameo στους παλιους χαρακτηρες.

ΥΓ. Δεν ξερω αν ο Μπεν Στιλερ αναφερθηκε κατα τυχη, αλλα οντως ειχε προταθει πριν απο χρονια για να παιει σε ενα πιθανο 3ο μερος
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nαι στυλ star wars σημερινων κατι.

Ειπανε παντως οτι το teaser εχει vibe stranger things ,εχει στυλ διαφορετικο τουλαχιστον.
 
Ένα meh για το τρέιλερ.

Πάντως, παρά τις προβλέψεις εδώ, δεν είναι ο Ben Stiller αλλά ο Paul Rudd. Είναι και πιο πολύ στην μόδα πια και δείχνει και πιο νέος όσο να' ναι...

Καμιά εμφάνιση των παλιών στο τρέιλερ παρ' όλο που υποθέτω θα κάνουν ένα σύντομο πέρασμα. Ίσως το κρατάνε έκπληξη, ίσως βγει και άλλο τρέιλερ.

Ο Rick Moranis δεν παίζει τελικά :(
 
- Who ya gonna call?
- Some kids...

Θυμίζει λίγο το "Stranger Things", που κι αυτό έβαλε στο μπλέντερ καμιά δεκαριά ταινίες της δεκαετίας του '80 για όσους δεν την έζησαν.
Τουλάχιστον φαίνεται να έχουν αποκηρύξει το ανοσιούργημα του 2016. Κάτι είναι κι αυτό...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Θυμίζει λίγο το "Stranger Things", που κι αυτό έβαλε στο μπλέντερ καμιά δεκαριά ταινίες της δεκαετίας του '80 για όσους δεν την έζησαν.
Το ίδιο πράγμα λέει μεταξύ άλλων και αυτό το ωραίο καυστικό άρθρο από το/τη Guardian (για όποιον ενδιαφέρεται).
 
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς παιδιά μα εγώ ανατρίχιασα και... :cry: δάκρυσα με το trailer γιατί μιλάμε για μια νέα συνέχεια της αγαπημένης απο τα 80s ταινίας Ghostbusters!!!
 
Πίσω
Μπλουζα