God Of War III

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
Αν δεν εχει ενα παιχνιδι τουλαχιστον 15 χρονια ιστορια και 7-8 prequel πισω του δεν το ακουμπαω αλλα με το 3giga demo του GOW 3 εμεινα με το στομα ανοιχτο.

Κατεβαστε το demo (βγηκε την πεμπτη) και ακομα καλυτερα αγοραστε το.

Απιθανα γραφικα και linear gameplay ,μακαρι το παιχνιδι να λεγοταν Conan of War.

Πρεπει να βρω και τα προηγουμενα 2.

Παω να ξεριζωσω κεφαλια!!

 
AARDY χτες ξεκίνησα το GOW II στο PS2. Αν κρίνω από το παιχνίδι στο PS2 (το οποίο τα σπάει αφάνταστα) το ΙΙΙ πρέπει να είναι ανυπέρβλητο.

Ξέρεις τι διαφορές έχει σαν genre με το ΙΙ; Αν συνδυάσεις τα γραφικά του demo με αυτό που έπαιξα χτες, απλά respect.

Ένα νέο είδος που τώρα ανακαλύπτω στις κονσόλες, ποτέ δεν μου άρεσαν στον υπολογιστή, και μπορώ να πω ότι είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένος.
 
Το ιδιο με το 2 πρεπει να ειναι αλλα τα γραφικα ειναι 7 βηματα μπροστα,ακρως εντυπωσιακα και πολυ gore για παιχνιδι.

Καποιος που να εχει παιξει και τα 3 να μας πει διαφορες;;
 
Aardvark είπε:
Αν δεν εχει ενα παιχνιδι τουλαχιστον 15 χρονια ιστορια και 7-8 prequel πισω του δεν το ακουμπαω αλλα με το 3giga demo του GOW 3 εμεινα με το στομα ανοιχτο.Κατεβαστε το demo (βγηκε την πεμπτη) και ακομα καλυτερα αγοραστε το.

Απιθανα γραφικα και linear gameplay ,μακαρι το παιχνιδι να λεγοταν Conan of War.

Πρεπει να βρω και τα προηγουμενα 2.

Παω να ξεριζωσω κεφαλια!!

Παρε το God Of War Collection για PS3 που ειναι revised σε 720p!! Εχει τα 2 πρωτα! ;)

Ο ανταγωνιστης του ειναι το Ninja Gaiden. Παρομοια παιχνιδια οσο αφορα το style του game αλλα το Ninja Gaiden ειναι γενικως πιο frenzy σαν action , ενω το GOW πιο brutal!
 
Ναι ειχα ξεχασει οτι ειχαν βγει τα δυο πρωτα σε ενα bluray Με remastered γραφικα.

Δεν χανονται τετοιες ευκαιριες,γλυτωσαν σε ps2 σε 720p δεν τα χανω!!

God of War collection λεγεται η συλλογη.

 
Aardvark είπε:
Το ιδιο με το 2 πρεπει να ειναι αλλα τα γραφικα ειναι 7 βηματα μπροστα,ακρως εντυπωσιακα και πολυ gore για παιχνιδι.Καποιος που να εχει παιξει και τα 3 να μας πει διαφορες;;
Εξαιρετικά νέα! Μόλις άρχισα να εξερευνώ τη SONY και σίγουρα με τον ερχομό του PS3 θα είναι από τα πρώτα!
 
Sorry για το thread hijack αλλα μιας και ειναι ιδιο στυλ το βαζω εδω (ο τυπας παιζει εξωφρενικα btw!)

 
Τα 2 πρώτα παιχνίδια είναι επικά και πολύ εντυπωσιακά, απλά υπολείπονται στην πολυπλοκότητα του συστήματος μάχης από τα Ninja Gaiden. Σε όσους αρέσουν τα action games είναι Must-have-right-now.
 
εγώ πάντως ξαναπάιζω το Collection στο PS3 , θα τα πάρω σερί 1->2->3 .... πάνε και χρόνια που έπαιξα τα 1,2 κιόλας μια χαρά επανάληψη! χαχαχα
 
Κατέβασα το demo χτές. Δέν ξέρω, ποτέ δέν με ξετρέλαινε το GOW. Ωραία γραφικά, αρκετό gore...Αλλα πολύ επανάληψη, ατελείωτο button mashing...Σε τέτοιο στύλ παιχνιδιών μόνο το Devil may cry με είχε κρατήσει.
 
Αν καταφερεις και παρεις platinum medal (ναι ειναι καλυτερο απο το χρυσο στους ολυμπιακους) σε βγαζει σε μια σελιδα με πιθανο teaser νεο τιτλο.

http://www.godofwar.com/spartansstandtall/
 
Πολύ καλο παιχνίδι άλλα λίγο μικρό και λίγο εύκολο - στο 2ο επίπεδο δυσκολίας τουλάχιστων. Δεν έχω άλλα παράπονα πάντως. Νομίζω πως το παιχνίδι είναι άξιος συνεχιστής μιας απο τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών στο playstation.

Τώρα προσπαθώ να καταφέρω τα challenges και τα έχω κάνει όλα σχεδών, εκτός του 2ου ( καθάρισε τη πίστα με γυμνά χέρια ) και το 3ο ( οι μέδουσες ). Αυτά τα 2 τα βρήκα πραγματικά πολύ δύσκολα! Πιστεύω οτι με λίγο πείσμα βγαίνουν πάντως
 
Το έπαιξα ελάχιστα, γιατί το PS3 είναι μονίμως κατηλλειμένο απο τον μικρό αδερφό. Είναι πραγματική απόλαυση και χάρμα για τους οφθαλμούς. Ειδικά σε 42' fullHD TV, με 7.1 ηχεία, καθισμένος σε αυτήν την πολυθρόνα... ;)
 
το έχω τελειώσει και εγώ, μικρό μου φάνηκε...ήθελε ένα "κόσμο" ακόμα... επίσης δεν είναι σταθερό 60fps , τρομερά γραφικά όμως και δεν είναι ενοχλητικό που δεν είναι 60αρι πάντα.
 
15 Iουλη στο PS4.


Τιποτα καινουργιο εδω,τα ιδια με του PS2 τα GOW που τα ειδαμε remastered στο PS3 το ιδιο και εδω.



1080p βεβαια και ελπιζουνε για 60fps.


GOW PS4 announce Trailer

 
Jedah είπε:
Τα 2 πρώτα παιχνίδια είναι επικά και πολύ εντυπωσιακά, απλά υπολείπονται στην πολυπλοκότητα του συστήματος μάχης από τα Ninja Gaiden. Σε όσους αρέσουν τα action games είναι Must-have-right-now.
Συμφωνώ για την πολυπλοκότητα,αλλά ξέχασες να αναφέρεις για το πόσο άδικο παιχνίδι είναι...Το να παίζεις ένα δύσκολο παιχνίδι,αλλά δίκαιο το καταλαβαίνω,αλλά δύσκολο και άδικο είναι ό,τι χειρότερο.Χαλάλι ο ένας μοχλός που έσπασα,αλλά το κατάφερα.
 
Πίσω
Μπλουζα