Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.719
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πρώτον, με κάποιο τρόπο θα πρέπει να τα χειρίζεσαι, και αυτός μάλλον είναι ο πιο βολικός.metalcandyman είπε:Οταν σε κοτσαρουν μαζι με αυτο το πραγμα και ενα gamepad με κουμπια,D-pap,αναλογικους μοχλους κλπ ως τι στο παρουσιαζουν δηλαδη ως τοστιερα;
Δυστυχώς ως σήμερα κανένας και με κανένα νέο προϊόν δεν το έχει παρουσιάσει όπως πραγματικά είναι, και δεν έχει δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Όμως εγώ μιλάω για το μέλλον.metalcandyman είπε:Φυσικα και σαν κονσολα το παρουσιαζουν μαζι με ολα τα υπολοιπα βεβαια που μπορει να κανει καποιος μαυτο.
Βασίλη συγνώμη που θα σου το πω, αλλά οι φορητές κονσόλες (Και στο Τζαπάν και οι σταθερές..metalcandyman είπε:Το ιδιο και τα κινητα ουτε ενας ουτε δυο αλλα χιλιαδες εχουν πει κατα καιρους οτι θα σβησουν της φορητες κονσολες και μπλα μπλα μπλα.
Ποιος είπε κάτι για "σοβαρό gaming";metalcandyman είπε:Στο μελον μπορει να αντικαταςτηςει χιλιες δυο συςκευες ομως παιχνιδομηχανες για σοβαρο gaming δεν θα γινουν ποτε.
Αυτά ήταν φανφάρες για να τσιμπήσουν ψαράκια.. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.metalcandyman είπε:Φιλαρακι μου δεν διαφωνουμαι καπου εξαλου το ξερεις οτι σχεδον σε ολα που γραφεις συμφωνουμε απλα ολες αυτες της συσκευες οταν της παρουσιαζαν πετουσαν και τα υπονοουμενα τους για της κονσολες οτι και καλα μπηκε και αλλος αντιπαλος στην μαχη ασχετα αν ουτε αυτοι δεν πιστευαν αυτα που ελεγαν.
Και εδώ αν βρεθεί κάποιος που να παρουσιάσει το σωστό μηχάνημα με τον σωστό τρόπο θα γίνει προέκταση των τηλεοράσεων.metalcandyman είπε:Τα κινητα απο την αλλη εχουν γιννει προεκταση του χεριου του καθε ανθρωπου και γω αυτη την στιγμη απο το κινητο γραφω αλλα περα απο παιχνιδια της πλακας και μερικα σοβαρα που δεν γεινεται να τα παιξεις στην touch screen και πρεπει να αγορασεις περιφεριακο με κουμπια,d-pad κλπ δεν υπαρχει τιποτα αλλο αξιολογο που και καλα να συναγωνηστη τα φορητα
Ναι, έκανε και η SONY πάρα πολλά λάθη με το Vita, αλλά δεν είναι και ο βασικότερος λόγος της αποτυχίας του.metalcandyman είπε:Συμφωνω απολυτα οτι εκαναν ζημια στα φορητα εννοοιται αυτο αλλα η sony με το psvita την πατησε απο δεικα της λαθη δεν φταινε μονο τα κινητα γιαυτο.Οσο για το 3DS δεν μπορουμε να το κρινουμε τωρα ουτε να το συγκρινουμε με το DS γιατι το DS ηταν 9 χρονια στην αγορα και πουλησε 150 εκατομμυρια κομματια ενω το 3DS πλησιαζει τα 50 και ειναι μολις 3 χρονια στην αγορα.
Tα κινητά/smartphones/tablets πουλάνε σαν τρελά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αριθμός που πουλάνε ισούται με τον αριθμό χαμένων πωλήσεων φορητών κονσολών. Σίγουρα έχουν κλέψει ένα μερίδιο από την πίτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί που ενδιαφέρονται για φορητό gaming δεν συνεχίζουν να αγοράζουν φορητές κονσόλες. Smartphone έχει όλος ο κόσμος. Εχει και η μάνα μου, έχει και η γιαγιά μου και η κουτσή Μαρία. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν είχαν αγοράσει smarphone θα είχαν αγοράσει φορητή κονσόλα! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.cloud είπε:Βασίλη συγνώμη που θα σου το πω, αλλά οι φορητές κονσόλες (Και στο Τζαπάν και οι σταθερές..) έχουν πιάσει πάτο.
Όμως την αγορά των φορητών την γονάτισαν τόσο πολύ που ουσιαστικά την περιόρισαν μόνο σε αυτούς που ψάχνουν το κάτι παραπάνω που δεν μπορεί να το δώσει ένα κινητό.
Κλασικό, κλασικότατο λάθος!Imgema είπε:Tα κινητά/smartphones/tablets πουλάνε σαν τρελά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αριθμός που πουλάνε ισούται με τον αριθμό χαμένων πωλήσεων φορητών κονσολών. Σίγουρα έχουν κλέψει ένα μερίδιο από την πίτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί που ενδιαφέρονται για φορητό gaming δεν συνεχίζουν να αγοράζουν φορητές κονσόλες. Smartphone έχει όλος ο κόσμος. Εχει και η μάνα μου, έχει και η γιαγιά μου και η κουτσή Μαρία. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν είχαν αγοράσει smarphone θα είχαν αγοράσει φορητή κονσόλα! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Σίγουρα υπάρχουν και οι gamers που θέλουν να παίξουν κάτι στο λεωφορείο και δεν αγοράζουν φορητή κονσόλα γιατί βολεύονται με το smartphone (το οποίο θα το είχαν έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα αν πάρουν φορητή κονσόλα ή όχι) αλλά αυτοί πιστεύω είναι το κομμάτι της πίτας που αγοράζει ένα παιχνίδι και μετά παρατάει την κονσόλα, ή τα βρίσκει από φίλους, ή του τα χαρίζουν ή τα παίρνει μεταχειρησμένα και γενικά δεν τον νοιάζει και πολύ. Οπότε και φορητή κονσόλα να είχε, ναι μεν θα σύμβαλε στις πωλήσεις του hardware αλλά δεν νομίζω να βοηθούσε και πολύ στις πωλήσεις software που στην τελική έχουν την ίδια, ίσως και ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Πιστεύω δηλαδή ότι το Smash Bros στο 3DS θα πουλήσει σχεδόν όσο θα πουλούσε και αν δεν υπήρχαν τα smarphones, άντε ένα 10% λιγότερο.
Οσο θα υπάρχουν gamers που τους νοιάζει να παίξουν κάτι καλό, θα υπάρχουν και φορητές κονσόλες. Οχι δισεκατομμύρια αλλά και τα εκατομμύρια καλά είναι.
Δεύτερο λάθος...Imgema είπε:Η διαφορά μεταξύ DS και 3DS θα υπήρχε ίσως και χωρίς τα smarphones. Το DS μην ξεχνάμε ότι είναι η No1 ή No2 πουλημένη κονσόλα όλων των εποχών. Το θεωρώ πιο δύσκολο να επαναλάβει την ίδια επιτυχία, άσχετα από τον ανταγωνισμό κλπ, ειδικά αυτές τις εποχές που είναι κάπως πιο δύσκολες οικονομικά. Ετσι όπως είναι το 3DS τώρα, είναι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη επιτυχία. Μόνο και μόνο το ότι δεν έφτασε το DS δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχία και ότι τα smartphones (που είναι διαφορετικό πράμα) θα δολοφονήσει το φορητό gaming.
Υποτιθεται πως τρεχει τον ιδιο τυπο επεξεργαστη με το Galaxy S3 συγκεκριμενα. Ο συγκεκριμενος ειναι για τα καλα ξεπερασμενος, υπαρχουν ανωτερες επιλογες τα τελευταια δυο+ χρονια περιπου. Για την καρτα γραφικων εχουν πει την γενια αλλα οχι το μοντελο. Δεδομενου οτι θα ειναι αντιστοιχης ισχυς με τον επεξεργαστη, θα φοραει μια τυπικη powervr εκτης γενιας. Επισης ξεπερασμενη εδω και λιγα χρονια.Imgema είπε:Εγω να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο, η CPU+GPU που έχει, πόσο πιο ισχυρά είναι από ένα δυνατούτσικο smartphone, πχ ένα Galaxy S3?