Google - special editions! Εορταστικά & επετειακά σήματα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας D@redevil
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το σημερινό Doodle, είναι αφιερωμένο στον Ρώσο ζωγράφο και θεωρητικό της τέχνης, Βασίλι Καντίνσκι,

ο οποίος γεννήθηκε στη Μόσχα στις 16 Δεκεμβρίου του 1866, και πέθανε στη Γαλλια στις 13 Δεκεμβρίου 1944.

Πηγη

attachment.php

Αγαπημένος Καντίνσκι! :flower:

Του έχω πολύ μεγάλη αδυναμία - είναι ο ένας από τους 2 ζωγράφους, που μπορούν να με συναρπάσουν! :)

Το πιστεύετε ότι κατάλαβα πως το doodle ήταν αφιερωμένο σ' αυτόν, προτού καν περάσω το ποντίκι μου από το google logo?

D@redevil είπε:
...Το πιστεύετε ότι κατάλαβα πως το doodle ήταν αφιερωμένο σ' αυτόν, προτού καν περάσω το ποντίκι μου από το google logo?
Είναι χαρακτηριστικά τα έργα του :) . Εμένα πάλι δεν με τρελλαίνει

Καλο χειμωνα λοιπον, εκτος αν ζειτε στα νοτια.

H Google εβαλε τα γιορτινα της και μας ευχεται Καλες Γιορτες! :)

Και το καλυτερο;

Ενα Doodle για καθε μερα.... :D

α΄΄α΄° Happy Holidays 2014 (Day 1) - Animated Christmas Google Doodle w/ music (2014-12-23)

Με ένα διαφορετικό και ταυτόχρονα χρηστικό doodle μας αποχαιρετά η Google για το 2014.

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μας παρουσιάζει τις τάσεις θεμάτων που κυριάρχησαν το 2014.

Πηγη

2014 trending topics Google Doodle

stayros είπε:
Με ένα διαφορετικό και ταυτόχρονα χρηστικό doodle μας αποχαιρετά η Google για το 2014.

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μας παρουσιάζει τις τάσεις θεμάτων που κυριάρχησαν το 2014.

Πηγη

2014 trending topics Google Doodle
Πιο καλά μου άρεσε το περυσινό. Χρόνια Πολλά σε όλους!

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!

Καλή χρονιά με υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους!

Επ... το ξεχάσαμε το θέμα αυτό!

Σήμερα η google τιμά τα γενέθλια της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ

lora-ingkals-ouailnter.jpg

γνωστή σε όλους μας από το βιβλίο και την τηλεοπτική σειρά "Μικρό σπίτι στο Λιβάδι"

Χρόνια πολλά σε όλα τα lovebirds λοιπόν :wub: :heartcloud:

Και αν θυμάμαι καλά από το όνομά του καθιερώθηκε και η μονάδα μέτρησης της ηλεκτρικής τάσης Volt.

Αν θυμάμαι καλά αυτός εφηύρε την μπαταρία γι'αυτό σε παλιά βιβλία την αναφέρουν βολταϊκή στήλη

Πίσω
Μπλουζα