Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μαριε, το ενα ηταν IBM 5150 και το αλλο AMSTRAD CPC 464 (?) αν δεν κανω λαθος...telonio είπε:Kαι τι απογαρευμένους υπολογιστές είχε η έκθεση;
Ευχαριστούμε θερμά αγαπητέ!!!!!!!!!!! Να είσαι καλά και πάντα τέτοια ωραία να έχουμε!!!!!!stayros είπε:..................
Ελπιζω να το απολαυσατε!
forever and ever και ντριγκι ντριγκι μανα μου ειναι βεβαια της δεκαετιας 70 και μαλιστα αρχες δεκαετιας 70 εκτος και αν ο δισκος επανακυκλοφορησε τη δεκαετια του 80stayros είπε:Demis Roussos![]()
Ολα τα "κρεμασμενα" ηταν μονο σκαναρισμενα εξωφυλλα και ελαφρως ευμεγεθη, κολλημενα σε χαρτονι,DINO είπε:Μια ερώτηση μόνο... Τα "κρεμασμένα" εξώφυλλα (PIXEL κλπ), ήταν μόνο εξώφυλλα ή ολόκληρα τα περιοδικά;
Pirros είπε:forever and ever και ντριγκι ντριγκι μανα μου ειναι βεβαια της δεκαετιας 70 και μαλιστα αρχες δεκαετιας 70 εκτος και αν ο δισκος επανακυκλοφορησε τη δεκαετια του 80
Wally είπε:Θα τσεκαρω γιατι εχω την 70s εκδοση
stayros είπε:Δυστυχως, κατα την 4ωρη περιηγηση μου στο χωρο - εφτασα 10 το πρωι και εφυγα περιπου 2 το μεσημερι - ξεχασα εντελως
να παω στο κτηριο "Αποθηκη" οπου ειχε στηθει ενα ολοκληρο διαμερισμα...![]()