Ποιο πολλες ωρες απο εμενα, αποκλειται να εχετε γραψει. Αν και για να πω την αληθεια τα "endurance" που ηταν 3 ωρες ή 300 γυροι τα επαιζα μισα-μισα με τον αδερφο μου. Δηλαδη το 300 laps που εκανες 1.10 με 1.20 τον γυρο ηθελε πανω απο 3μιση ωρες να το τελειωσεις. Επαιζα εγω μιση ωρα με 45 λεπτα, μετα επαιζε ο αδερφος μου, μετα ξανα εγω μεχρι τις 3μιση ωρες. Ειχα βρει και καποια αμαξια που αμφιβαλω αν πολλοι ξερουν οτι υπαρχουν στο παιχνιδι. Γιατι ειχε ενα περιεργο τροπο να δινει βραβεια: το αυτοκινητο που εδινε δωρο εαν κερδιζες ενα event ειχε σχεση με το αυτοκινητο με το οποιο κερδισες το event. Και αν επερνες ενα αυτοκινητο ως δωρο, μετα δεν σου εδινε διαφορετικο αν κερδιζες το ιδιο event με διαφορετικο αυτοκινητο. Ειχες δηλαδη μια μονο ευκαιρια. Ετσι επρεπε να τερματισεις ενα event με το πιο "κουλο" αυτοκινητο που θα μπορουσες να σκεφτεις. Αλλα να ειναι και καταλληλο για το event.
Εγω θυμαμαι οτι πουλαγε ο αδερφος μου καρτες μνημης με τα save, με κατι εκατομυρια credits αλλα και καποια σπανια αυτοκινητα που δεν μπορουσες καν να τα δεις πουθενα μεσα στο παιχνιδι.
Εχω φαει τρελες ωρες με το παιχνιδι αυτο... και ναι το αμαξι που λετε ειναι ενα dragster της HKS με 1080 αλογα, που ΔΕΝ εστριβε (dragster λεμε).