johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.198
Παιδιά, αντικειμενικά, πιστεύετε ότι αν η Sega λάνσαρε μια νέα κονσόλα θα ήταν αποτυχία;
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Άλλο πράγμα να σταματάς να βγάζεις κονσόλες κι άλλο πράγμα να σταματάς να βγάζεις console παιχνίδια γενικά όπως οδεύει το πράγμα. Toυλάχιστον ας αρχίζουν να κυκλοφορούν για το Stream παλιά, ξεχασμένα διαμάντια όπως το Panzer Dragoon Saga (ειδικά από την στιγμή που το Sega Saturn emulation είναι για τα μπάζα, μια τέτοια κίνηση θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη), arcade games που δεν βγήκαν ποτέ σε κονσόλες όπως το Planet Harriers (μέρος της σειράς Space Harrier που βγήκε το 2000/2001)...Diogr είπε:Βρε παιδιά, και στο παρελθόν δεν είχε γίνει ένας χαμός ότι η Nintendo ήταν στο τσακ να αγοράσει την Sega; Εγώ νόμιζα ότι έγινε αυτό και για αυτό σταμάτησε η Sega να βγάζει κονσόλες και όλοι οι τίτλοι της είναι στο Nintendo. Άρα τι έγινε τότε; Συγχωνεύτηκαν; Δεν το κατάλαβα ποτέ. Υπάρχει δηλαδή ακόμα η Sega μόνη της και δεν βγάζει κονσόλες παρα βγάζει τίτλους για άλλες κονσόλες; Πολύ παράξενο αυτό μου ακούγεται. Βέβαια με το τελευταίο γεγονός το βρίσκω κρίμα που έχει πάρει τόσο την κατηφόρα μιας και όπως είπε και άλλο μέλλος, τόσα ωραία παλιά παιχνίδια θα μπορούσε να βγάλει απο το αραχνιασμένο ντουλάπι της και να τα φέρει στον 21ο αιώνα και όμως αντί να το κάνει αυτό κάθετε και βγάζει κάποιες πατάτες 3D και προσπαθεί όπως πολοί να φτιάξει παιχνίδια που ασχολούνται ποιο πολύ στα γραφικά και στο μπλα μπλα παρά στο ίδιο το gaming experience που θέλει να έχει κάθε παίχτης και να πορώνετε και να παίζει ξανα και ξανά. Εγώ ακόμα και σήμερα παίζω Golden Axe, Sonic 1-3, Altered Beast, Streets of Rage, κλπ. Πολύ εγώ θα ήθελα να ανανέωνε το Streets of Rage είτε ένα make-over του παλιού ή ισως ένα 4ο sequel.
Εεεεεμ...η σειρά Power Stone είναι της Capcom. Eπίσης το Metropolis Street Racer έβγαλε στην πορεία νέα παιχνίδια με το όνομα Project Gotham Racing και με διαφορετικoύς publisher (η Sega ήταν απλά ο publisher στο Metropolis Street Racer).metalcandyman είπε:Το brand name sega εχει χασει εδω και παρα πολλα χρονια την οποια λαμψη ειχε και αν κυκλοφορουσε μια νεα κονσολα θα εκανε μια τρυπα στο νερο αν βασιζοταν μονο σε πιθανους τιτλους οπως shenmue 3,power stone 3,jet grid radio 3,metropolis street racer 2 κλπ....
1000 φορες καλυτερα σε ψηφιακη μορφη τα συγχρονα παιχνιδια. Τα βαζεις στον ssd και τελειωσες.μας πρηξανε με το digital, το πανε απο δω και απο κει για να μας φερουν προ τετελεσμενων, να ξεχασουμε δηλαδη τα δισκακια σιγα-σιγα.