H Skipper μου!!!

Butterfly

Retro Member
Joined
12 Οκτ 2010
Μηνύματα
150
Αντιδράσεις
14
Είναι από τις ελάχιστες κουκλίτσες που κράτησα. Την είχα πριν από την Barbie κ την αγαπούσα πιο πολύ... Τα ποδαράκια της κάτω δεν είναι στις μύτες αλλά ίσια. Και δεν έχει στήθος.

dsc1775j.jpg
 
Butterfly αυτη η κουκλιτσα σου ειναι πολυ τυχερη γιατι την προσεξες και δεν την μαδησες! :)

Η μικρη αδερφουλα της Barbie, η Skipper, δεν γνωρισε μεγαλη απηχηση απο το κοινο των μικρων. Παραπονιοντουσαν οτι δεν της μπαινουν τα παπουτσια της αδερφης της, μιας και εχει τις πατουσες ισιες.

Ουτε τα ρουχα της Barbie της εστρωναν καλα, ακριβως επειδη οντας παιδι δεν ειχε στηθος.

Αλλα η σατανικη Ματελ στα μεσα του 70 βρηκε τροπο να δωσει λυση στο προβλημα!!!

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=177862&postcount=30
 
εγώ πάντως ένιωθα πολυ τυχερή που είχα τη Skipper γιατί δεν την είχε καμία άλλη! Γι'αυτό κ την έχω φυλάξει συνειδητά μέχρι σήμερα!

Τραγικό το βιντεάκι οντως....
 
Πανέμορφη η Skipper σου Butterfly!! Και μπράβο που την κράτησες τόσα χρόνια!! Έχω και εγώ ένα και μοναδικό συνολάκι Skipper. Ευτυχώς με λίγη προσπάθεια μπαίνει και σε Barbie και σίγουρα σε bibi bo...

Δεν θυμάμαι αν είχε και παπουτσάκια, επίσης δεν είμαι σίγουρη και για το τσαντάκι.
 
ααχχ!!πολύ όμορφα ρουχαλάκια soufle!! Εμένα η Skipper από μέσα φοράει ολόσωμο μπλε μαγιώ :) έχει κ ένα κορμάκι μπορντώ με ασορτί σορτσάκι! Δεν είχα άλλα ρουχαλάκια για τη Skipper, δεν ξέρω γιατί.. Ίσως της φορούσα κ ρουχαλάκια της Barbie!
 
Butterfly, να τη χαίρεσαι τη Skipper σου! Πολύ όμορφη είναι! :)

Soufle μου, το ρουχαλάκι αυτό το έχω κι εγώ και είναι έτσι όπως το βλέπεις (το έβγαλα από συσκευασία). Κι εγώ μόνο αυτό το ρούχο της έχω! Τι ωραία που έχουμε το ίδιο! :D

Η δική μου Skipper πρέπει να είναι λίγο πιο παλιά, πριν το 1967 έχω την εντύπωση (πριν γίνει χαμογελαστή η barbie, γιατί μετά έγινε χαμογελαστή και η Skipper) :xm:

Την φωτογραφία την έχω ονομάσει Summer, γιατί μου κάνουν πολύ καλοκαιρινές και οι δύο αδερφούλες!! :D

picture.php
 
ωχ!! Καλέ, εμένα δεν είχε τόση διαφορά ύψους απ'τη Barbie... δηλαδή έτσι μου φαίνεται, έτσι θυμάμαι γιατί δεν έχω Barbie να τη συγκρίνω
 
Πανέμορφες καλή μου mytiny!! Αλλά να έχουμε και οι δύο από ένα και να είναι αυτό?? :eek: :D

Ευχαριστώ για τη φωτό!! Και είδα και τα καλτσάκια και τα παπουτσάκια και θυμήθηκα ότι ήταν από αυτό τελικά... Πρέπει μου φαίνεται να τα κάνω καταγραφή αλλιώς σε λίγο θα αρχίσω να τα ταιριάζω όπως νά 'ναι!!
 
Αναστασια είπε:
Butterfly αυτη η κουκλιτσα σου ειναι πολυ τυχερη γιατι την προσεξες και δεν την μαδησες! :)
Η μικρη αδερφουλα της Barbie, η Skipper, δεν γνωρισε μεγαλη απηχηση απο το κοινο των μικρων. Παραπονιοντουσαν οτι δεν της μπαινουν τα παπουτσια της αδερφης της, μιας και εχει τις πατουσες ισιες.

Ουτε τα ρουχα της Barbie της εστρωναν καλα, ακριβως επειδη οντας παιδι δεν ειχε στηθος.

Αλλα η σατανικη Ματελ στα μεσα του 70 βρηκε τροπο να δωσει λυση στο προβλημα!!!

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=177862&postcount=30
Αναστασία τρομερό αυτό το βιντεάκι..!!! Αλλά απ ότι είδα, όταν γυριζε μια φορά τα χέρια , το στήθος έφτανε μέχρι το νουμερο "1"..!! Στις πέντε φορές δηλαδή θα είχε το στήθος νούμερο "5" ????? :D
 
Βρε Μακισιμακο.....παλι ερωτηση δυσκολη εβαλες....αναθεμα κι αν ξερω :xm: ! Λες μετα απο πολλες περιστροφες να γινοτανε η δολια η Σκιπερ σαν την Ντολυ Παρντον? :eek:

Θελω να πιστευω οτι σταματαγε στο 1, μιας και γινοταν απο παιδι εφηβος! Οχι τιποτε αλλο αλλα για να μην δημιουργουσε επιπλεον κομπλεξ στα δυστυχα κοριτσακια!8)
 
:rofl: :rofl:Είστε απίστευτοι και οι δύο!
 
Mytinyworld μου, ειναι πολυ ατακτα τα αγορια στην διαρκεια των κουκλομαθηματων! :xm:

Εδω ειναι μια φωτο απο την πρωτη Skipper του 60

πηγη http://www.collect-antiques.net

skipper-doll.jpg


Εκει που εψαχνα σε σωρους απο βασανισμενες κουκλες στο παζαρακι του τρομου επεσε το βλεμμα μου σε ενα ποδι...αρχισα να το τραβαω με προσοχη μεχρι που βλεπω ενα γνωστο προσωπακι! Ηταν μια Skipper!!!! :D :D:D

Mαυρισμενο δερμα, τελεια μαλλακια, στα οποια καμια μικρη επιδοξη κομμωτρια δεν πειραματιστηκε, και στο σωμα της γραφει Mattel 1987! Τι μικρος θησαυρος! :)

Σας την ποσταρω μετα απο πλυσιμο και χτενισμα.

attachment.php


Οτι ρουχο και να της εβαζα απο την αδερφη της την Βarbie ηταν οντως χαλια επανω της...Αλλα ανακαλυψα κατι φοβερο: η Mattel προσφατα ξαναχρησιμοποιησε το καλουπι του σωματος της Skipper του 80 για την σειρα κουκλων Hannah Montana.

attachment.php


Οποτε βρισκοντας ρουχαλακια και παπουτσια απο εκεινη την σειρα κατορθωσε η μικρουλα να βαλει κατιτι της προκοπης χωρις να ειναι σαν την κατσιβελα. (η τσαντουλα ειναι sindy hasbro!)
 
ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά γιατί έχει στήθος η δικιά σου????

Υπέροχες κ αυτές του '60!!!!!!
 
Να την χαίρεσαι Αναστασία μου, πανέμορφη είναι!!! :flower:

Οταν βρω ένα ρούχο του 1960 για τη δική μου skipper γιατί είναι λίγο μαθουσάλας εκείνη :D , θα σου στείλω το 1980'ς στη δική σου να την ντύσεις και με ορίτζιναλ skipper! :cool:

Δεν ήξερα ότι η χάνα μοντάνα είναι μικρότερη από την barbie!! Ευχαριστώ για την πληροφορία!
 
Πραγματικά πανέμορφη Αναστασία μου!! Με γεια σου και να τον χαίρεσαι τον καινούριο θυσαυρό!! :bow: Που το ανακάλυψες βρε θηρίο για τη Hannah Montana!! Ειλικρινά δεν παίζεσαι στις πληροφορίες!! Απλά Respect...
 
Butterfly είπε:
ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά γιατί έχει στήθος η δικιά σου????
Υπέροχες κ αυτές του '60!!!!!!
Να στε καλα κουκλομανες μου!!!

Butterfly ειναι η σκια που της κανει στηθος! Οντως στην φωτο μοιαζει να ειναι προικισμενη!! Αλλα βασικα τζιφος...Λιγα πραγματα! :D
 
Να σας πω εγω γιατί φαίνεται να έχει στήθος αλά πάμελα..!! Γιατί ειναι ντυμένη με ρούχα HANAH MONTANA και ως γνωστόν είναι κούκλα του 2009, οπότε και τα ρούχα της και τα εσώρουχά της προικισμένα με πολύ αφρολέξ για να βγαίνει στα πάρτυ και να ξεσηκώνει τον φρεσκοχωρισμένο ΚΕΝ...!! Αλλά δεν τρώει πια κουτόχορτο..!!!! Ξέρει οτι ο μεγάλος της φόβος είναι ή μια βελόνα, ή όταν έρθει η ώρα να αλλάξει ρούχα σε κοινή...θέα και το αφρολέξ εξαφανιστεί και μείνει η ...γυμνή αλήθεια....!! χεχεχεχεχε :D :D

Όλα τα ξέρει πια ο συγχρονος ΚΕΝ...!!!! :D :D :D :D
 
1991 Pet Pals Skipper

makisimos είπε:
Ξέρει οτι ο μεγάλος της φόβος είναι ή μια βελόνα, ή όταν έρθει η ώρα να αλλάξει ρούχα σε κοινή...θέα και το αφρολέξ εξαφανιστεί και μείνει η ...γυμνή αλήθεια....!! χεχεχεχεχε :D :D Όλα τα ξέρει πια ο συγχρονος ΚΕΝ...!!!! :D :D :D :D
:rofl: :rofl: :bow: Αφιερωμένα στο σύγχρονο ΚΕΝ....

Ένα ποστ και πάλι στα κλεφτά!!! Άλλη μια υπέροχη ανακάλυψη: πρόκειται για την Pet Pals Skipper του

1991 και την λατρεύω!!!!!!!!!!!!

1991 Skipper Pet Pals 2.jpg
 
Η Skipper που κυκλοφόρησε από το τέλη του 80 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 90 είναι κατά την γνώμη μου η πιο ωραία. πολύ μου αρέσει και η homecoming queen toy 1988. το φορεμά της το θεωρώ υπερπαραγωγή. Soufle συγχαρητήρια για τισ ανακαλύψεις σου.
 
Πίσω
Μπλουζα