H Skipper μου!!!

Αναστασια πραγματικα εντυπωσιαστικα απο ολες αυτες τις πληροφοριες που μας εδωσες και αυτη τη φορα,φαινεται οτι το εψαξες παρα πολυ καλα το θεμα με τη Σκιππερ :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

με τοσες αλλαγες που της εχουν κανει θα επρεπε να μπει στο βιβλιο Γκινες για τη μοναδικοτητα που εχει ως κουκλα που εμφανιστηκε με πολλα προσωπα

ΥΓ: ενδιαφερουσα και η δικη σου πληροφορια σπιρτουλη :)

περιεργο το ονομα που της εδωσαν,εχει καμμια σχεση με την πιτσα;
 
Τείνω να πιστέψω ότι για κάθε κούκλα υπάρχουν και συλλέκτες. :D Εμένα μου αρέσει η έκδοχη του 1987 που πολλοί συλλέκτες την παρομοιάζουν με καρτούν και βρίσκω πιο άσχημη αυτή του 1985, μου θυμίζει μπουλντόγκ. Είναι μακρά ιστορία της Skipper, με τότσα πρόσωπα που άλλαξε.
 
στις εντυπες διαφημισεις των περιοδικων "μικυ μαους" ή "Barbie" θυμαστε με ποιο προσωπο παρουσιαζοταν η Σκιππερ ; αυτο του 1985 ή του 1988;
 
Αναστασία μου, σ'ευχαριστούμε για όλες αυτές τις πληροφορίες για την Skipper! Η δική μου γράφει στην πλάτη 1967 και είναι αυτή που μας δείχνεις ως 1973/1975. Μόλις διαπίστωσα ότι το κόκκινο-άσπρο μαγιό που κατάφερα και της πήρα μετά από πολλές προσπάθειες (τα ρούχα της skipper είναι πολύ ακριβά) δεν είναι δικό της, γιατί το φόραγε η πρώτη Skipper του 1963. Μήπως έχουμε καμιά πληροφορία αν συνέχισε να βγαίνει και τα επόμενα χρόνια αυτό το μαγιό και συγκεκριμένα και τη δεκαετία του 1970? Μ'αρέσει οι κούκλες μου να φοράνε ρούχα της εποχής τους και όχι προγενέστερα ή μεταγενέστερα από αυτές.
 
mytinyworld είπε:
Αναστασία μου, σ'ευχαριστούμε για όλες αυτές τις πληροφορίες για την Skipper! Η δική μου γράφει στην πλάτη 1967 και είναι αυτή που μας δείχνεις ως 1973/1975.
Mytinyworld μου, εχεις δικιο ειναι ακριβως αυτο που συμβαινει και με την Μπαρμπι! Παλιοτερο καλουπι με νεο στυλ μακιγιαζ. Αν θυμαστε η Barbie ειχε σωμα του 1966 με κεφαλι απο καλουπι του 1970 και μακιγιαζ του 80.

Η δικη μου η Σκιππερ (εκεινη με το μεταμοσχευμενο χερι που σας εδειξα) γραφει στο καλουπι του κεφαλιου της 1963 και στο σωμα τιποτα. Ομως το μακιγιαζ της ειναι αυτο του 1973/75, η οποια ομως στην Ευρωπη κυκλοφορησε το 80!

Τρεχα γυρευε δηλαδη! :D
 
παιδιά, ενώ εγώ αγαπούσα τόσο την Skipper μου, δεν είχα ιδέα για την τόσο ενδιαφέρουσα ιστορία της!!! Σας βάζω φωτογραφίες με τα ρούχα που την αγοράσα και τα αξεσουάρ της αλλά και το πρόσωπό της κοντινό. Να σας πω ότι η πλάτη της γράφει "©MATTEL.INC.1967". Εγώ την είχα αγοράσει κάπου το 1988-89 αν θυμάμαι καλά. Το προσωπάκι της είναι όντως από ό,τι καταλαβαίνω του '88.

Αναστασία, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η έρευνά σου πραγματικά!!!

Ειδού λοιπόν οι φωτογραφίες: (να σημειώσω ότι η Skipper μου, κρατούσε επίσης μία σημαία που έγραφε California αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πια)

dsc0241an.jpg


dsc0242ih.jpg


dsc0243we.jpg


dsc0241an.jpg

dsc0243we.jpg

dsc0242ih.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Butterfly είπε:
Ειδού λοιπόν οι φωτογραφίες: (να σημειώσω ότι η Skipper μου, κρατούσε επίσης μία σημαία που έγραφε California αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πια)
δυστυχως δε φαινονται οι φωτογραφιες σου :(

μπορεις να τις ξαναπερασεις; καλυτερα θα ηταν να τις βαλεις σε αλμπουμ
 
Butterfly αν θες την επόμενη φορά ανέβασε τις φωτογραφίες σε αλμπουμ στο προφίλ σου. Είναι κρίμα να μένουν ξεκρέμαστα τα ποστ γιατί το Imageshack ή κάποια παρόμοιο site τις διέγραψε ή έκλεισε μετά από ένα διάστημα.

Έκανα επεξεργασία τις φωτογραφίες σου γιατί δεν φαινόντουσαν :)

Δημιουργία albums κι ανέβασμα photos στον server μας
 
Με γεια τα αξεσουάρ butterfly, πολύ γλυκιά η κούκλα σου. Αν θες βάλε μας κάποια φορά καμία φωτογραφία που να την έχεις ντυμένη. Αυτό το μπλε μαγιώ μου φαίνεται ότι της ταιριάζει πολύ.
 
spirtoulis είπε:
Με γεια τα αξεσουάρ butterfly, πολύ γλυκιά η κούκλα σου. Αν θες βάλε μας κάποια φορά καμία φωτογραφία που να την έχεις ντυμένη. Αυτό το μπλε μαγιώ μου φαίνεται ότι της ταιριάζει πολύ.
ευχαριστώ, δεν τα αγοράσα τώρα αλλά το 1988 :p ντυμένη υπάρχει στο 1ο πόστ του θρεντ :)

Kambia, συγγνώμη αν σε έβαλα σε κόπο... είμαι λίγο άσχετη με τέτοια πράματα...... :precry: χίλια ευχαριστώ που έφτιαξες τις φωτογραφίες μου......
 
Κανένας κόπος Butterfly :) Αν χρειαστείς βοήθεια είμαι στη διάθεσή σου (και ο αρμόδιος mod του ανάλογου υποφόρουμ)
 
Δεν είχα παρατηρήσει καλά τη φωτογραφία στην αρχή. #) Μ όνη της την είχες αγοράσει ή ήταν στη συσκευασία με καμία barbie
 
Ολομόναχη! Πρώτα είχα πάρει Skipper και μετά Barbie! Γι'αυτό και κράτησα την Skipper ως κειμήλιο! Την αγαπούσα πάντα πιο πολύ και ήταν και μοναδική! Καμία άλλη φίλη μου δεν είχε!
 
Πολυ γλυκο προσωπακι η κουκλιτσα σου Butterfly! Τα ρουχαλακια της Skipper δεν βρισκονται ευκολα στην Ευρωπη! Ασε τα παπουτσακια της!!! Ειχανε φρικαρει οι μικρες τοτε ,οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει, να της βαλουν τακουνι της αδερφη της της Barbie! Δεν εμπαινε με τιποτα! Τυφλα να χουν οι αδερφες της Σταχτοπουτας με το γοβακι!
 
πω πω κοριτσια φοβερες οι πληροφοριες σας για την σκιπερ!! ειδικα αυτο το τρικ με το σωμα της χανα μοντανα τι να πω!! φοβερο1!!...να σας ρωτησω ,εχω ενα κεφαλι της σκιπερ του 63 64 ,της πρωτης που βγηκε,ειναι ταλαιπωρημενο ,αλλα οχι σε κακη ατσταση και θελω πολυ να του δωσω λιγο απο την παλια του αιγλη,αλλα εχει μια ατελεια...του λειπει το σωματακι του! :( υπαρχει καποιο σωμα καινουργιας σκιπερ η και καπιοας αλλης κουκλιτσας που να ταιριαζει στη σκιπερ μου,η πρεπει να ψαξω στο ebay για το οριτζιναλ σωματακι της??
 
Η Skipper Roberts έγινε φέτος 50 χρόνων. Κυκλοφόρησε το 1964 για πρώτη φορά. Για 50άρα πάντως κρατιέται μια χαρά. To 1963 είχε μοιραστεί ένα πρότυπο σε υπαλλήλους της mattel. Φέτος η mattel κυκλοφόρησε μία επετειακή κούκλα, αντίγραφο της πρώτης.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η Sun Gold Malibu Skipper με το αυθεντικό μαγιώ ( #) είναι ξεχειλωμένο λόγω πολυκαιρίας) που κυκλοφόρησε το 1970 ή 71, δεν θυμάμαι ακριβώς)

002.jpg

003.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προβολή συνημμένου 130153Να μία ακόμη Courtney , φίλη της Skipper. Η συγκεκριμένη μου ήρθε χωρίς ρούχα και της έβαλα ένα σύνολο της Σκίπερ. Η συγκεκριμένη Κόρτνεϊ έχει πράσινα μάτια , άλλες που έχω δει έχουν γαλάζια και πιο σπάνια καστανά.

P3280016.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα