Handmade retro Nintendo arcade - Ό,τι καλύτερο έχετε δει !!!!

Peri30

Retro Member
Joined
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
133
Αντιδράσεις
3
Ειχα σκοπό να γράψω αρκετά πράγματα...δεν θα το κάνω...τουλάχιστον οχι προς το παρόν...η μαγκιά του συγκεκριμένου ιδιοκατασκευαστή (Pelo13), που πλέον τον έχετε γνωρίσει οι περισσότεροι από τις εκπληκτικές δημιουργίες του (Handmade Pacman, διάφορα bartops κτλ), είναι οτι σε κάθε project που αναλαμβάνει να δημιουργήσει ξεπερνάει τον εαυτό του ! Ισως για αυτόν να είναι πρόκληση να μην θέτει όρια και να δοκιμάζει τις ικανότητες του σε επίπεδο που πλέον νομίζω οτι άνετα μπορούμε να πούμε οτι ξεπερνάει τα σύνορα μας...

Ιδού λοιπόν το τελευταίο δημιούργημα του, μια retro ιδιοκατασκευή φόρος τιμής στη Nintendo (παίζει όλα τα NES και SNES games..), η οποία έχει δημιουργηθεί με απίστευτο μεράκι, κόπο, ιδρώτα και προπάντον αστείρευτο ταλέντο... Μπράβο για μια ακόμα φορά στον Κώστα, ένα τεράστιο προσωπικό ευχαριστώ για τη δουλειά που έριξε τους τελευταίους μήνες σε αυτό το project, το οποίο φυσικά και θα γίνει γνωστό πολύ πιο μακριά από τη χώρα μας..

Για περισσότερα και τεχνικές λεπτομέρειες θα μας μιλήσει ο ίδιος, καθότι αυτή τη φορά έχει χρησιμοποιηθεί υψηλή τεχνολογία για τη συγκεκριμένη κατασκευή... προς το παρόν απολαύστε τις εικόνες... έρχεται σύντομα και video review..

Προβολή συνημμένου 112145

Προβολή συνημμένου 112146

Προβολή συνημμένου 112147

Προβολή συνημμένου 112148

Προβολή συνημμένου 112149

Προβολή συνημμένου 112150

Προβολή συνημμένου 112151

Προβολή συνημμένου 112152
 
Απλα δεν εχω λογια.θελω να γραψω παρα πολλα αλλα και μονο στη θεα αυτης της θεικης κατασκευης τα δαχτυλα μου δεν υπακουουν στης εντολες του εγκεφαλου.Ο ανθρωπος ειναι καλλιτεχνης δεν παιζεται με τιποτα.Προσκυνω :bow: :bow: :bow: :bow:
 
Αν και δεν ειμαι gamer, ομολογω οτι επαθα πλακα με το αποτελεσμα!!!

Μπραβο! Μοναδικη κατασκευη.

Καλα ειμαι σιγουρος οτι ο metalcandyman δεν θα μπορει να φτιαξει παστες για καναδυο βδομαδες, θα βγαινουν ολες τρεμουλιαστες. :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:
 
Παρα πολυ ωραια κατασκευη και πολυ πρωτοτυπη!

Καλο λιωσιμο με τις απειρες παιχνιδαρες του Nes και του Snes!! :D
 
Πανέμορφη κατασκευή! Μπράβο στο φίλο!
 
metalcandyman είπε:
Απλα δεν εχω λογια.θελω να γραψω παρα πολλα αλλα και μονο στη θεα αυτης της θεικης κατασκευης τα δαχτυλα μου δεν υπακουουν στης εντολες του εγκεφαλου.Ο ανθρωπος ειναι καλλιτεχνης δεν παιζεται με τιποτα.Προσκυνω :bow: :bow: :bow: :bow:
Θεός Μπιλάρα ο άνθρωπος καλλιτέχνης.
 
Ωραίο πρωτότυπο design, έχει ένα χαρακτήρα ρετρό.
 
Λοιπόν retro συμφουρίτες. Οπως σας είπα ιδού και ένα αναλυτικό video review της ιδιοκατασκευής και μάλιστα από τον ίδιο τον κατασκευαστή ! Οτι επιπλέον τεχνικές απορίες έχετε παρακαλώ όπως τις διατυπώσετε για να απαντηθούν όλες μία προς μία ...

Πάμε λοιπόν..

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελεια κατασκευη για τους φιλους της nitendo αψογος φιλε μου αντε να δουμε κ το επoμενο project να παιρνει κ σειρα κ η sega
 
Πολύ μερακλίδικη κατασκευή. Μου θυμίζει λίγο Gameboy Advance SP σε υπερ-μεγέθυνση (!) ,και το concept του Treamcast, αλλα φυσικά είναι πολύ ανώτερο κατασκευαστικά, ενώ είναι έξυπνη η λύση του Retro Duo στα σωθικά του. Μπράβο στον δημιουργό !
 
Πίσω
Μπλουζα