Happy Birthday Larry Laffer!

keeper7k

Human RetroDatabase
Joined
9 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.599
Αντιδράσεις
22
It's Al Lowe's CyberJoke 3000™
Today is the 20th anniversary of Leisure Suit Larry. On June 4th, 1987, LSL1: Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards shipped ...to the lowest sales of any game in the history of Sierra! I assumed I had just wasted six months of my life and immediately started work on Police Quest I with Jim Walls and Greg Rowland. We worked long hours while, unknown to me, each month Larry's sales doubled. A year later, Larry was in the Top 10 and soon after that was number one. So lift a glass with me to my dear departed friend, Mr. Laffer! Together we had one hell of a decade of great times.
stleisuresuitlarryqt7.png


Πέρασαν κιόλας 20 χρόνια .... θα δούμε ξανά τέτοια παιχνίδια (οεο) ; :help:
 
Πω πω!!!Η εικόνα από την αρχή του θρυλικού adventure Larry!!!Α ρε Sierra που είσαι!!!!
 
Κι ομως περασαν 20 χρονακια!!! Με θυμαμαι 12 ετων στο Schneider Euro Pc μου να προσπαθω να το τελειωσω και μαλιστα χωρις Τσουρινακικες λυσεις. Απο τα adult αστειακια του παιχνιδιου παντως, καταλαβαινα αρκετα για εκεινη την ηλικια τωρα που το σκεφτομαι. Φοβερες εποχες!!!
 
ρε πως περνάνε τα χρονία
 
Larry θεός, τα έχω τελειώσει όλα...κάτι έκανες με το jukebox μου φαίνεται εκεί στην πρώτη οθόνη για να ρίξεις την γκόμενα :D
 
Περασανε 20 χρονια απο τοτε που γεννηθηκε ο Larry Laffer...;;:eek::eek:

Περνανε τα χρονια ρεε...!!!
 
manos...κάνε ένα review κανένα Larry ρε φίλε τεμπελιάζεις βλέπω!! :D
 
20 ΧΡΟΝΙΑ !!!!! Μα σαν χθες πήρα τις κόπιες από local computer shop να τις πάω σε πισί φίλου για να λυθούμε στα γέλια μέχρι πρωίας !!!

Oh my God ! I am getting older..... :icon_cry:
 
Πόσο μακρινές μας ακούγονται πλέον κάποιες λέξεις...Larry...Sierra...Γερνάμε... :icon_cry:
 
Δεν γερνάμε, απλά ωριμάζουμε.

RETRO FTW!!!!!!!!!

LARRY FTW!!!!!!!!!!
 
Σωστόοοοοοος !!
 
akmakas,ντρεπομαι που το λεω,αλλα τα Larry games εχουν τοσο πολυ ξεθωριασει στη μνημη μου,που δεν μπορει να σταθει αξιοπρεπες review απο τα οσα λιγα θυμαμαι......

Και δυστυχως δεν εχω κρατησει saves απο εκεινα τα παιχνιδια,σε αντιθεση με πολλα αλλα....
 
Mια σειρα που εγραψε ιστορια και σημαδεψε τοτε,τα πονηρα μικρα μυαλα μας.

Παντα με καυστικο αμερικανικο χιουμορ τυπου Al Bundy,με αυστηρα 80's αισθητικη.Επισης πρεπει να πουμε οτι οι συσκευασιες της σειρας ηταν πολυ προσεγμενες(οπως ολων σχεδον των τιτλων εκεινη την εποχη).

Μεγαλο χρωματιστο κουτι,με καρικατουρες μπροστα,σπαρταριστους τιτλους και παντα τη φατσα του Al Lowe καπου στο πισω μερος.Πολυσελιδα manual με διαφημησεις απο τον φανταστικο κοσμο του Larry.Ο ενας τιτλος καλυτερος απο τον αλλο(μεχρι το Larry 3).To 4 καπου χαθηκε...Στο 5 και στο 6 αλλαξαμε στυλ.Αλλα γραφικα και point and click χειρισμος.Την ιδια εποχη με το 5,6 κυκλοφορησε και το remake το no1.Το no7 και το Larry's Casino ηρθε πολυ αργοτερα.Η παλια αιγλη δεν υπαρχει πια.Πριν απο 1(?) 2(?) χρονια,βγηκαν και τα απλυτα του ανηψιου του Larry σε ενα μετριοτατο και χλιαρο sequel που καλυτερα να μην το βλεπαμε ποτε.

Επι εποχης δραχμων,ειχα δωσει 15.500δρχ για να αποκτησω το ultimate pleasure pack.Oλα τα larry σε cd καθως και τα manual,σε ενα κουτι που με πηγε σε αλλες εποχες.

Χρονια Πολλα Larry
 
Έχω ένα φίλο πολύ καλό που έχει ακόμα όλη την συλλογή της Sierra σε original κουτιά..Τι να πρωτοπροσέξεις!!!Μεγάλα κουτιά με μπόλικες δισκέτες μέσα και βιβλιαράκια με πολλά στοιχεία από το κάθε παιχνίδι ένα όνειρο που το ζούσες μόνο με το original..Τώρα κασετίνα DVD δυο φύλλα μέσα και πολύ σου είναι...Αχ ωραία χρόνια!!Shadow....είχα αγοράσει και εγώ αρκετά original της sierra θυμάμαι 10,000 δραχμές το ένα..τώρα ευτυχώς πάλι το μόνο που μου έμεινε είναι το Colonels bequest το οποίο το λάτρεψα για την ξεχωριστή του ατμόσφαιρα!
 
Ατελείωτα ξενύχτια (και μάλιστα κρυφά, για να μην πέσει παντόφλα) μπροστά στην οθόνη......:animrolleyes:

p1180040rt5.jpg
 
Το 6 ηταν το πρώτο μου Larry το 1993. Τότε πήρα το πρώτο μου πισί. "Παροχές" δεν υπήρχαν στη Χαλκίδα για να βρω τα παλιότερα. Τώρα τα έχω όλα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος.....

Larry FTW!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα