hardcoregaming 101

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.332
Αντιδράσεις
1.357
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό site το οποίο έχει να κάνει κυρίως με retro gaming αλλά σε ένα μικρότερο βαθμό και με νεότερα παιχνίδια. Οι authors παρουσιάζουν τις περισσότερες φορές παιχνίδια και σειρές που δεν είναι τόσο mainstream.

To Καλό με αυτό το site και ο λόγος που είναι το αγαπημένο μου αυτήν την στιγμή είναι ο τρόπος παρουσίασής τους. Πχ, υπάρχουν τα articles με τα single games αλλά αυτά που είναι πιο ενδιαφέροντα είναι τα articles που ασχολούνται με σειρές και franchises. Σε αυτά τα άρθρα ο reviewer/παρουσιαστής παρουσιάζει με αρκετή λεπτομέρεια και screenshots σχεδόν όλα τα παιχνίδια από την κάθε σειρά (ακόμα και αν υπήρξε κάποιο ξεχασμένο παιχνίδι σε κάποιο παλιό κινητό) και μάλιστα κάνει και συγκρίσεις μεταξύ των διαφόρων ports με εικόνες, ή διαφορές μεταξύ Japan, Pal και US εκδόσεων κλπ. Μερικά από αυτά τα άρθρα είναι αρκετές σελίδες και έχουν πολύ πληροφορία και λεπτομέρειες όπως το άρθρο που παρουσιάζει την σειρά Ultima. Οι παρουσιάσεις έχουν μορφή review αλλά δεν υπάρχουν βαθμολογίες (όπως θα έπρεπε να είναι σε όλα τα site και περιοδικά κατά την άποψή μου).

Το site είναι απλό σε design και αρκετά "ελαφρύ" (μου θυμίζει παλιές εποχές, τέλη 90, που σέρφαρα στο Zophar's domain). Προτείνω να του ρίξετε μια ματιά.

http://hardcoregaming101.net/ (όντως πολύ καλό για hardcore gamers :p )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν ειναι ενα "πολυ καλο site". Ειναι ενα εξαιρετικο site!
 
Φοβερο το site φιλε imgema μολις μπηκα και το ειδα και γω.
 
Δεν νοείται adventurer να μην αγοράσει το βιβλίο, για το οποίο θυμίζω ότι είχαμε κάνει αναφορά στο προηγούμενο Phoenix. Είναι υπερσύνολο του site κατά μεγάλο ποσοστό.
 
Mε διαφορά το καλύτερο site για όλους εμάς τους hardcore gamers κι όχι μόνο. Πέρα από την στήλη με τα εκπληκτικά, εκτενές του αφιερώματα που ανανεώνεται συχνά η κοινότητά του είναι αρκετά ενεργή κι ενημερωμένη. Μια ωραία προσθήκη που έγινε τα τελευταία χρόνια είναι η υπο-στήλη με τα kusoge.
 
Hardcore Gaming 101: Japanese Video Game Obscurities

Ενα Kickstarter που αξιζει

Kαποια στιγμη πρεπει να μαζεψω σε αυτο το thread τις πολλες διασπαρτες αναφορες που εχουμε στο συγκεκριμενο site.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα