HDMI adapter για GC

divined

RetroNuts!
Joined
2 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.702
Αντιδράσεις
43
Καλημέρα σε όλους

Ενδιαφέροντα νέα για τους φίλους του GC. Απο ότι φαίνεται θα μπορούμε σύντομα να συνδέσουμε την κονσόλα μας με HDMI καλώδιο και να απολαύσουμε το progressive video mode όπως θα έπρεπε να είναι.

Η μόντα θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Μϊα επεμβατική φθηνότερη έκδοση που θα χρειάζεται κολλητήρι και άνοιγμα της κονσόλας και μία ακριβότερη plug & play έκδοση η οποία απο ότι καταλαβαίνω θα συνδέεται με το expansion βάσης της κονσόλας. Απο ότι γνώριζα είχαν κυκλοφορήσει διάφορα επίσημα expansions την εποχή του GC, οπότε εκεί πρέπει να καταλήγουν όλα τα analog/digital video & audio σήματα. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγους μήνες ακόμα για να δούμε το αποτέλεσμα.
 
Το διαβασμα προχθες και πιστευω το συγκεκριμενο θα ειναι λουκουμι, σε σχεση με το που εχουνε φτασει οι τιμες των progressive cable για το cube.
 
Εγω περιμενω για την αλλη βδομαδα αυτο,στο πρωτο που θα το δοκιμασω ειναι το Cube.
 
Ωραίο το upscaler αλλά δεν παύει να χάνεις γιατί ήδη δέχεται αναλογικό σήμα. Οι τύποι εδώ μιλάνε να πάρουμε απευθείας το σήμα σε ψηφιακή μορφή και να το μετατρέψουν μετά σε HDMI. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα.
 
Εχω αγορασει το Cube για τα 3-4 καλα του παιχνιδια και ξενερωνω τοσα χρονια να ασχολουμαι λογω της αθλιας απεικονισης απο την αναλογικη εξοδο και τα εχω παρει κρανιο με την τιμη του component.

Καθομαι και περιμενω ποτε θα εξομοιωθει πληρως το RG2 στο Dolphin και θα τρεχει σωστα στο PC μου...

Μακαρι να βγει και να μην κοστιζει και αυτο κανα νεφρο
 
Πίσω
Μπλουζα