alkis21
ΚickOff World Champ 2013
- Αντιδράσεις
- 215
Αδέρφια mods θέλω τη βοήθειά σας. Καθώς έκανα την εβδομαδιαία μου επανάληψη ανάγνωσης των κανονισμών του GRM
, το μάτι μου έπεσε έντρομο σε έναν όρο που δεν είχα προσέξει στο παρελθόν!
Σαν να μην έφτανε αυτό, η λέξη μου ήταν παντελώς άγνωστη!
Χωρίς να χάσω χρόνο, πληκτρολόγησα την εν λόγω λέξη στο Google εις αναζήτηση ορισμού. Φευ!
Το μοναδικό αποτέλεσμα που έπαιρνα ήταν η σελίδα των κανονισμών του GRM!
Σε αυτό το σημείο δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στο μεγαλείο του AEON, ο οποίος κατάφερε να χρησιμοποιήσει μια λέξη η οποία, αν και φαινομενικά απλή, δίνει μόνο το δικό του post αν την αναζητήσεις στο Google. Σίγουρα πρόκειται περί παγκοσμίου ρεκόρ!
Εγώ όμως τι θα κάνω τώρα; Αν άθελά μου υποπέσω σε παράπτωμα λόγω άγνοιας και φάω κανένα ban
, πως θα καταφέρω να πείσω πως ο όρος αυτός που αναφέρεται με απόλυτη φυσικότητα από τον forefather μας δεν μου λέει τίποτα;
Παρακαλώ βοηθήστε με!
Για του λόγου το αληθές

Χωρίς να χάσω χρόνο, πληκτρολόγησα την εν λόγω λέξη στο Google εις αναζήτηση ορισμού. Φευ!

Σε αυτό το σημείο δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στο μεγαλείο του AEON, ο οποίος κατάφερε να χρησιμοποιήσει μια λέξη η οποία, αν και φαινομενικά απλή, δίνει μόνο το δικό του post αν την αναζητήσεις στο Google. Σίγουρα πρόκειται περί παγκοσμίου ρεκόρ!

Εγώ όμως τι θα κάνω τώρα; Αν άθελά μου υποπέσω σε παράπτωμα λόγω άγνοιας και φάω κανένα ban

Για του λόγου το αληθές