Heroes (2006~2007)

ambu_dare

RetroMasteR
Joined
19 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.278
Αντιδράσεις
54
heroeslogoqe9.jpg




Save The Cheerleader... Save The World...



Δεν γνωρίζω πόσοι από εσάς παρακολουθείτε την τηλεοπτική σειρά Heroes... Πιστεύω ότι είναι ένα από τα φετινά hits που όποιος το βλέπει κολλάει πολύ άσχημα. Ναι, ξέρω ότι δεν παίζεται στην Ελλάδα, όμως αυτό δεν είναι λόγος για να μην το δείτε.

Λίγα λόγια για την σειρά:

Οι σειρά Heroes είναι καινούργια (φετινή) στο ΝΒC και βρίσκεται αυτή την στιγμή στο 19ο επεισόδιο του 1ου κύκλου. Πραγματεύεται το επόμενο βήμα της ανθρώπινης εξέλιξης. Ανά περιόδους η ανθρωπότητα γνωρίζει ένα άλμα στην εξελικτική της πορεία και η ώρα για το επόμενο, ήδη βρίσκεται εδώ. Σε επιλεγμένα από την φύση (και την μοίρα) άτομα, αφυπνίζεται ο γενετικός τους κώδικας - ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων συμβαίνει - και αναπτύσσουν υπεράνθρωπες δυνάμεις. Κάτι σαν υπέρ-ήρωες (χωρίς τα κολάν όμως). Οι δυνάμεις αυτές για τον καθένα διαφορετικές. Αυτή την φορά από ότι φαίνεται, θα είναι "εκρηκτικός" ο τρόπος που η ανθρωπότητα θα περάσει στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης της.

Beware: Spoiler infos follows

Ο ζωγράφος της "παρέας" γνωρίζει τα μελλούμενα (αφού τρυπηθεί λίγο πρώτα) και τα αποτυπώνει στον καμβά του. Ένας Ιάπωνας (λίγο τρελάρας και φανατικός αναγνώστης των υπερ-ηρώων της Marvel), έχει την δυνατότητα να κάμπτει τον χώρο και τον χρόνο (τηλεμεταφορά και ταξίδι στον χρόνο). Άλλοι πετάνε, διαβάζουν σκέψεις ή σβήνουν τα μυαλά των άλλων, ένας μιμείται τις δυνάμεις αυτών που βρίσκονται δίπλα του και μία μικρή κοπέλα του κολεγίου είναι άτρωτη. Δεν είναι μόνο αυτοί οι ήρωες, από ότι αντιλαμβανόμαστε με την πρόοδο των επεισοδίων.

heroesgroupek8.jpg



*Παρένθεση: ο Ιάπωνας στην σειρά διαβάζει ένα κόμικ με τον ίδιο σαν ήρωα που το σχεδιάζει ο ζωγράφος που βλέπει το μέλλον και ουσιαστικά εξιστορεί το τί έγινε στους ήρωες μας - πριν αυτό συμβεί. Έτσι το χρησιμοποιεί για να αποτρέψει όλα τα κακά γεγονότα που θα συμβούν... Πονοκέφαλος έτσι;

More info:

Heroes @ wikipedia

Heroes @ TV.com

ThanX goes to my alter ego
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πράγματι μια από τις καλύτερες σειρές φέτος αλλά πολύ δύσκολη να την ακολουθήσεις άμα χάσεις 2-3 επεισόδια και αυτό γιατί είναι το ανάποδο από το LOST, έχει ουσία και ζουμί το κάθε 20λεπτο.

Ambu αναμένω παρουσίαση και για το Death Note. Δε μπορώ να πιστέψω ότι είμαι ο μοναδικός που το βλέπει!!
 
Death Note και ξερο ψωμι!Πολυ χαιρομαι που τα παιδια της AC ασχοληθηκαν με τη σειρα και υπαρχουν τα επεισοδια με ελληνικους υποτιτλους!
 
Εμείς (λόγω της Αγγλίδας γυναίκας μου) έχουμε SKY στο σπίτι (καί ΣΚΑΪ έχουμε επίσης) και το έβλεπα το Heroes. Τα τρία τελετυαία επεισόδια αναγκάστηκα και τα κατέβασα, γιατί η γυναίκα μου με παράτησε και πήγε Αγγλία για 1,5 μήνα και πήρε μαζί της των αποκωδικοποιητή.

Τη σειρά τη λάτρεψα από το πρώτο επεισόδιο, ο αγαπημένος μου είνια ο Hiro!

Είναι τελείως geek και αν ήξερε Ελληνικά, θα ήταν και Greek Retro Maniac.

Τώρα δε μπορώ να περιμένω για τη 2η σεζόν, όπου θα έχει υποτίθεται καί τον Sylar, καί έναν άλλον, θεωρητικά χειρότερο κακό (σύμφωνα με το κοριτσάκι που βρίσκει ανθρώπους με ικανότητες όταν τους σκέφτεται, ειδικά αυτόν όταν τον σκέφτεται, την βλέπει!).

Παρατηρήσατε κανέναν ηθοποιό που έπαιζε στο Lost καί στο Heroes;

Μάλιστα είναι ο επόμενος αγαπημένος μου στο Heroes.
 
Παιδιά φοβερή σειρά έχω δει 7 επεισόδια δείτε την !!!!
 
Ώστε είναι καλό ε Vag? Να το αρχίσω βρε παιδί μου, να δω που θα το στριμώξω... βλέπω Lost, 4400, Supernatural, και Eureka (το βαρέθηκα αυτό) :)
 
gtsamour είπε:
Ώστε είναι καλό ε Vag? Να το αρχίσω βρε παιδί μου, να δω που θα το στριμώξω... βλέπω Lost, 4400, Supernatural, και Eureka (το βαρέθηκα αυτό) :)
Φαντάστηκα ότι όσοι διαβάζουν το post το είχαν δει, και κακώς είπα πράγματα.

Τέλος πάντων...

Από το 4400 έχω δει τις δύο πρώτες σεζόν (ατύχησα μετά, γιατί πέρυσι έφυγε η γυναίκα μου με τον αποκωδικοποιητή πάνω που άρχιζε η 3η), πολύ καλό, αλλά το Heroes καλύτερο.

To Eureka το βλάπει η γυναίκα μου κει έχω δει λίγα, αλλά δεν ξετρελάθηκα.

Το Supernatural δεν το έχω δει.

Για μένα κορυφή είναι το Lost και αμέσως μετά έρχεται το Heroes.

Κανονικά προβάλλονται το Lost Κυριακή προς Δευτέρα μεσάνυχτα και το Heroes Δευτέρα προς Τρίτη μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας), στο Sky.

Ένα άλλο πολύ καλό που όμως σταμάτησε γιατί δεν πήγε καλά στην Αμερική ήταν το Threshold. θα αρχίσει να το ξαναδείχνει το Sci-fi channel αλλά δεν θα γυριστούν νέα επεισόδια...
 
παιδια, μολις προχτες ολοκληρωσα τη σεζον, κ αναμενουμε με μεγαλη ανυπομονησια τον 2ο κυκλο!!

Spoioler: Ειδικα το επεισοδια που πανε στο μελλον κ συναντιουνται ο Χίρο του παρελθοντος, με τον Χιρο του μελλοντος, ειναι ολα τα λεφτα!!!!
 
Παιδιά, το δηιαφημίζει το Alter, θα το δείξει τον Οκτώβρη!
 
Καλη σειρα ειναι και θυμιζει υπερβολικα ηρωες απο κομικ. Ισως πολυ υπερβολικα γιατι οι δυναμεις τους δεν ειναι και πολυ πρωτοτυπες (flying, regeneration, fire κ.α.).

Προσωπικα δεν με τρελανε τοσο ωστε να την παρακολουθω φανατικα σαν το Lost ή το Prison Break.

Να δουμε φετος στον 2ο κυκλο τι θα γινει.
 
Vag, ο ήρωας που λες ότι παίζει στο lost και στους heroes είναι ο Mat.

Στο Lost ήταν ο πιλότος του αεροπλάνου.

Την Δευτέρα ξεκινά η νέα σεζόν στην Αμερική. Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε κάποιους απο τους νέους ήρωες που θα πρωταγωνιστούν στην σειρά, μαζί με τους ήδη γνωστούς.

Επίσης το ξέρατε πως υπάρχει κόμικ που συμπληρώνει τα "κενά" της πρώτης σεζόν?
 
Πίσω
Μπλουζα