Hollow Knight (PC,MAC,LINUX,Wii U)

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.313
Αντιδράσεις
5.849
To Hollow Knight ειναι ενα indie 2D Platformer που το gameplay του και οι μηχανισμοι του γενικοτερα μοιαζουν πολυ με το Shovel Knight.Eχει μερες που υπαρχει στο kickstarter αλλα προς εκπληξη μου ακομα δεν εχει σπασει το φραγμα των 35.000$ για να ξεκινηση η αναπτυξη του παιχνιδιου για PC,Mac,Linux αλλα και Wii U αν καταφερει να φτασει της 50.000$ αν και το βλεπω πολυ χλωμο αυτο στης 7 μερες που απομενουν.Το παιχνιδι φαινεται υπεροχο με φανταστικο animation και πραγματικα αξιζει να το χρειματοδοτησουν ολοι οι λατρεις τετοιων παιχνιδιων.Εγω τσονταρα παντως καθως περιμενα την Wii U εκδοση αλλα αν δεν γινει αυτο δεν με χαλαει και η PC εκδοση το θεμα ειναι να φτασουμε τα 35 χιλιαρικα για να γινει το παιχνιδι πραγματικοτητα.Οσοι πιστοι προσελθετε λοιπον.

107179.jpg107180.jpg


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια και πέρασα από το thread για να φτιάξω τις εικόνες ας γράψω και 2 λογάκια για το παιχνίδι.
Αξίζει με τα χίλια. Έχει λίγους μήνες που επιτέλους κατάφερα να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Όσοι είναι fan αυτού του είδους σίγουρα δε θα σας απογοητεύσει. Φοβερή ατμόσφαιρα, όμορφα σκοτεινά γραφικά, κόσμος ατελείωτος, εξαιρετικό gameplay, χειρισμός εύκολος, υπέροχη μουσική.
Οι εχθροί πολλοί και ποικίλοι. Δυσκολία άνω του μετρίου. Εγώ προσωπικά δυσκολεύτικα σε αρκετά σημεία, ίσως και να "σκούριασα" :p
Με ξένισε λίγο στην αρχή ο χάρτης που είτε τον έχεις, είτε όχι εσύ δεν ξέρεις που βρίσκεσαι!
Περιμένω να δω και το Hollow Knight: Silksong


 
Πίσω
Μπλουζα