IDE-XBUS - 3DO IDE adapter

Getta Robo

RetroNuts!
Joined
27 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.280
Αντιδράσεις
398
Δεν ειναι κοινο μυστικο πως οι συσκευες αναγνωσης τυπου laser δεν μπορουν να λειτουργουν για παντα. Σε καποιες ειναι εφικτο να επισκευαστουν και να αλλαχθουν, καποιες αλλες δυστηχως ομως, οχι.

Το 3DO ειναι απο τις ατυχες περιπτωσεις, μιας και η αλλαγη του laser drive του δεν ειναι απλη διαδικασια. Ενας Ρωσσος ομως, σκεφτηκε και σχεδιασε τα παρακατω:

P1010920_3.jpg


P1010962_2.jpg


P1011040_2.jpg


3DO_ISO_Loader.jpg


Σχεδιασε και αναπτυξε την δυνατοτητα να συνδεθει εξωτερικος δισκος, και εξωτερικο cd drive πληρως συμβατα με το μηχανημα. Στη παρων φαση ειναι συμβατα μονο με το FZ-10, αλλα ισχυριζεται πως αναπτυσει εκδοσεις και για το μηχανημα της Goldstar.

Το "μεγαλο" μοντελο κοστιζει περιπου 150?, αλλα δεδομενου της συμβατοτητας και της δυνατοτητας να παιξει παιχνιδια σε iso μορφη στο μηχανημα, δεν ειναι και τοσο παραλογη επιλογη.

Για περισσοτερες πληροφοριες, δειτε τους δυο παρακατω συνδεσμους:

http://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Frenovation-3do.narod.ru%2FIDE_for_3DO.htm

http://translate.google.com/translate?hl=ru&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Frenovation-3do.narod.ru%2F3DO_IDE_adapter.htm
 
Γκρρρρρ...εγώ έχω FZ-1! :(

Τουλάχιστον μπορεί να πιάσει τόπο εκείνο το Goldstar του Geoanas που δεν παίζει CD-R... :p
 
Χελ Γιέα! Τσιμπάει λιγάκι όμως.
 
Καλη μαγκια.Καπου εχω καταχωνιασμενο ενα FZ-10 με Χαλασμενο λειζερ και θα με λυσει τα χερια.Αν βεβαια η εξομοιωση των παιχνιδιων ειναι σε αριστο επιπεδο ωστε να δικαιολογει τα 150 ευρω γιατι για μενα αν ισχυει αυτο τοτε τα 150 ευρω ειναι πολυ καλη τιμη.
 
150? μάλλον θελει να γίνει "Ρωσσος μεγιστάνας".. χχαχαχα .. επειδή εχω 3do απο τοτε που βγήκε σας προτείνω να πάρετε το FZ-1 που για έμενα ειναι μακράν η πιο όμορφη και ποιοτική κονσόλα (made in japan) που έγινε ποτε και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα
 
Maddog είπε:
Τουλάχιστον μπορεί να πιάσει τόπο εκείνο το Goldstar του Geoanas που δεν παίζει CD-R... :p
Σωστόοοος ! Τελικά η Ρώσικη σκηνή, μας προσφέρει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις !
 
Πίσω
Μπλουζα