If You Meet Sartana Pray for Your Death (1968)

RIO

Retro Horrormaniac
Joined
12 Νοέ 2009
Μηνύματα
20.838
Αντιδράσεις
67.092
81091.jpg

H κλοπή ενός κιβωτίου χρυσού από μια άμαξα, είναι η αιτία για να ξεσπάσει ένα όργιο βίας σε μια μικρή πόλη, της Άγριας Δύσης. Ο μόνος που μπορεί να επιβάλει την τάξη είναι ο περίφημος κυνηγός παρανόμων Sartana. Φτάνοντας εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με μια ασφαλιστική απάτη, στην οποία μπλέκονται διεφθαρμένοι τραπεζίτες και πολιτικοί καθώς και διάφορες συμμορίες, που θέλουν να βάλουν στο χέρι το χρυσάφι.

Η πρώτη από τις 4 ταινίες στις οποίες ο Gianni Garko υποδύθηκε τον Sartana, τον πιστολέρο που με διάφορα gadgets τύπου Τζέημς Μπόντ, αντιμετωπίζει τους κακούς. Ένα από τα αγαπημένα μου ( και λιγότερο γνωστά) σπαγγέτι, με ατέλειωτο πιστολίδι ( δεν θυμάμαι άλλη ταινία, εξαίρεση ίσως το Wild Bunch, που να έχει τόσο υψηλό Killcount ), γρήγορους ρυθμούς και πολύ καλό καστ στο οποίο συμμετέχουν ο William Berger, Klaus Kinski και ο " δικός μας " Fernando Sancho.

-You are just like a scarecrow...




-I'm your pallbearer!


http://www.imdb.com/title/tt0063568/?ref_=nm_knf_i2

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ισως το καλυτερο Sartana.Ακομα και αυτο με τον George Hilton μετραει.Μιας και ανεφερες το killcount της ταινιας οριστε μια πολυ καλη περιγραφη απο ενα σημαντικο site για spaghetti:http://spaghettiwesterns.1g.fi/sartana/sartana.htm
 
Πίσω
Μπλουζα