Imperial MahJong - Νέο παιχνίδι

ASiC

RetroMaNiaC
Joined
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
648
Αντιδράσεις
78
Η σκηνή δίνει δυναμικό παρόν τον τελευταίο καιρό. Πολλά hardware & software projects και συνεχής κίνηση στο cpcwiki απο νέα και παλιά μέλη.

Η CargoSoft (Targhan, Sylvestre) ήρθε να μας κάνει να μη πιστεύουμε στα μάτια και τα αυτιά μας (ξανά...)!

Λίγο πολύ ο τύπος του παιχνιδιού είναι γνωστός σε όλους.

Αυτό που δεν περίμενε κανένας είναι το η όλη παρουσίαση του στον CPC (old generation):

- Δύο καινούρια mode γραφικών:

a. EGX1 320x200 16 Colours

b. EGX2 640x200 4 Colours

- Digidrums καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού

- Ταυτόχρονα φόρτωμα απο τη δισκέττα full speed και sampling playback

- Εισαγωγική μουσική με 3-channel Sid Effect stereo

Δεν θα πω τίποτα άλλο εκτός απο το να πάτε να το κατεβάσετε.

Παίζει μια χαρά στον WinApe για μη έχοντες CPC.

http://julien-nevo.com/mahjong/
 

arpacolla

RetroActive
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
466
Αντιδράσεις
171
Με πετάει πίσω στην Basic μετά το configuration του σε Arnold :(
 

ASiC

RetroMaNiaC
Joined
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
648
Αντιδράσεις
78
Ναι, αφού τελειώσεις με το config, κάνει reset.

Δώσε run"mahjong" και θα παίξει κανονικά
 

arpacolla

RetroActive
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
466
Αντιδράσεις
171
ASiC είπε:
Ναι, αφού τελειώσεις με το config, κάνει reset.Δώσε run"mahjong" και θα παίξει κανονικά
Όντως, έπρεπε να το καταλάβω, αφού ο Arnold με ρώτησε αν ήθελα να σώσω τις αλλαγές στην disk όταν έκανα quit.

H intro μια χαρά παίζει μέχρι τη στιγμή που εμφανίζει στο κυρίως παιχνίδι όπου αρχίζει το flicker. Δε ξέρω βέβαια αν είναι scanlines effect ή απλά τα παίζει ο emulator.

imperialmahjong.png
 

ASiC

RetroMaNiaC
Joined
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
648
Αντιδράσεις
78
Όχι, χάλια στο δείχνει. Άσε που δεν υπάρχει καθόλου flicker στο παιχνίδι. Τουλάχιστον όχι ορατό.

απ ότι βλέπω τρέχεις ubuntu. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν δουλεύει ο winape μέσω wine...

Αν δεν έχεις πρόσβαση σε windows box δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω εναλλακτικό emulator.

Είμαι σίγουρος ότι ο Kevin σε μια κάποια στιγμή θα patchάρει τον Arnold :)

Να φανταστώ ότι δοκίμασες αλλά cpc μοντέλα (6128 old gen πχ), έτσι;
 

Optimus

RetroActive
Joined
9 Δεκ 2006
Μηνύματα
470
Αντιδράσεις
124
Αυτό το screenshot γίνεται αν δεν συγχρονίζει καλά ο emulator. Αυτό που κάνουν είναι πως αλλάζουν videomode σε κάθε γραμμή συγχρονισμένα. Στον Winape32 πάντως δουλεύει άψογα.
 
Μπλουζα