Indiana Jones [Μαμούθ Κομικς]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ambu_dare
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μας εχεις ξεκανει σημερα... :P

Απλα υποκλινομαι... :bow2:

Έχω το μεσαίο...

Δεν ήμουν φανατικός...

Χαχα να'σαι καλα.Μου λειπουν και μενα αυτες οι εποχες.

Τον Ιντιανα Τζοουνς τον πρωτοεμαθα απο μια διαφημιση στο Λουκυ Λουκ. Νομιζα πρωτα οτι ηταν ηρωας κομικς. Μετα μου εκανε μεγαλη εντυπωση οταν εμαθα οτι "έγινε και ταινια" :D

Ειχα παρει καποια τευχη απο αυτη τη σειρα. Αλλα ηταν μετρια, αλλα ηταν οντως εξαιρετικα.

Εχω βρει και αλλα στα Αγγλικα. Ενα απο αυτα ειναι επνευσμενο στο κλασικο adventure Fate of Atlantis.

Ουτε καν το εχω ξαναδει...! :o

Κριμα γιατι παντα μου αρεσε o Ιντι...

Πολύ όμορφη συλλογή! Μπράβο Aard

Ο Ίντι ήταν ένας αγαπημένος μου παιδικός ήρωας. Είχα δει άπειρες φορές την πρώτη (τους κυνηγούς της χαμένης κιβωτού) και την τρίτη (την τελευταία σταυροφορία) άπειρες φορές (ευτυχώς τον ναό τον είδα ενήλικος). Αν θυμάμαι καλά και το Μπλεκ είχε εκδώσει σε συνέχειες κάποια κόμικ με ήρωα τον Ιντιάνα Τζόουνς, λογικά την περίοδο της κυκλοφορίας της τρίτης ταινίας.

Ναι καλα θυμασαι,στα Μπλεκ του 90 αν δεν απατωμαι.

Το'χω αναφερει ξανα ,ενα παιδακι στα 80ς να βρεθει ξαφνικα με το παρακατω ,απο εναν απο τους δημοφιλεστερους ηρωες της δεκαετιας ηταν κατι που μενει στις αναμνησεις του.

12 ποδια ,3 μετρα ,οχι φτηνη απομιμηση αλλα κατι παραπανω...ιδου τελευταια ανακαλυψη στο μπουντρουμι το

Μαστιγιο του Ιντιανα Τζοουνς ,δωρακι πριν πολλααα χρονια κατευθειαν απο τα Universal Studios.

attachment.php

..............
smiley-shocked008.gif
"]
smiley-shocked008.gif
[/url]...............
smiley-shocked016.gif
"]
smiley-shocked016.gif
[/url]............
smiley-shocked017.gif
"]
smiley-shocked017.gif
[/url]

:bow2: :bow2: :bow2: :bow2:.........στο απειρο!!!!!!!!!!!!!

!!!! Ρισπεχτ σε λεω! Εισαι σοβαρος; :animeek: Ενα πρεπει να ειναι σε ολη τη χωρα :sealed:

Αυθεντικη απομιμηση της κλασσικης τσαντας του Indy. Δεν βγαινω ποτε απο το σπιτι χωρις αυτη. Παρα πολυ πρακτικη.

P6221002.JPG

Τελευταία επεξεργασία:
Πολύ ωραία! Εγώ γυρόφερνα να πάρω το fertility idol από το ebay για διακοσμητικό κάτω από την τηλεόραση, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω αξιωθεί.

freaktmp είπε:
Αυθεντικη απομιμηση της κλασσικης τσαντας του Indy. Δεν βγαινω ποτε απο το σπιτι χωρις αυτη. Παρα πολυ πρακτικη.
Nice! :thumb:

Τώρα, ξέρω... Αν δω κάποιον να κουβαλάει αυτή την τσάντα στην Πάτρα, θα τον πλησιάσω και θα του πω "γειά σου φρικιό"! :D

Αν δεις καποιον με αυτη την τσαντα που να μοιαζει με τον Kevin Smith, τοτε να πλησιασεις!

Χε χε χε... ΟΚ!

Thanx for the clues...

Πίσω
Μπλουζα