Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
ναι ok για να μη το γυρίσω σε flame να σου πω ότι υπάρχει και το google για noobquestions! Εγώ που δε ξέρω και δεν ασχολούμαι με το ΜΑΜΕ ήμουν ο πρώτος Έλληνας που έκανε seed την 0.107 αλλά τι ξέρω εγώ?giorgos είπε:Ναι, καλυτερα να μου απαντησει ο Αμπου, αφου εμφανιζεται ως ΜΑΜΟειδικος.
Nα το δειτε και να το δοκιμασετε..ποιοι??
Δηλαδη εσυ δεν ειδες ποτέ σου αυτο το μυνημα?
Ποσο καιρο ασχολησαι με το ΜΑΜΕ?
(Πρωτου πεις αλλη πατατα, να σου εξηγησω οτι αυτο το msg δεν παει αναλογα με συγκεκριμενο παιχνιδι)
Στο google για noobquestions πρεπει να πας εσυ.xalia είπε:ναι ok για να μη το γυρίσω σε flame να σου πω ότι υπάρχει και το google για noobquestions! Εγώ που δε ξέρω και δεν ασχολούμαι με το ΜΑΜΕ ήμουν ο πρώτος Έλληνας που έκανε seed την 0.107 αλλά τι ξέρω εγώ?Περίμενε τον ambu! Όχι θα κάθομαι να δοκιμάζω τα 6 χιλιάδες τόσα games να περιμένω να δω το μήνυμα!
Η λύση σου αγαπητέ μου είναι στο default game properties και δηλώνεις πως θα κάνεις emulate το device που ψάχνει το συγκεκριμένο παιχνίδι! Αλλά εγώ δε ξέρω!!!
ps: Και αυτό το message πάει ανάλογα με το παιχνίδι!!
Λύση μάλλον βρέθηκε δείτε παρακάτω...Τώρα τί έχω να σου προτείνω. Μάλλον το πρόβλημα σχετίζεται ίσως(?) με κάποιο "περίεργο" περιφερειακό εισόδου (joystick / mouse / gamepad), το οποίο δεν έχει ρυθμιστεί σωστά. Άλλο Input στο ΜΑΜΕ είναι τα αρχεία inp που δημιουργεί το ΜΑΜΕ μετά από εντολή δικιά σου σε κάποιο παιχνίδι (εξού και το random της υπόθεσης), οπότε είναι περιττό να μας αναφέρεις ποιο παιχνίδι είναι, πιθανότατα στο δικό μου pc να δουλεύει στην εντέλεια.
Λύση: α) τσέκαρε τα περιφερειακά εισόδου σου αποσυνέδεσε ότι "εξωτικό" περιφερειακό έχεις και άσε μόνο τα κλασσικά: πληκτρολόγιο και ποντίκι (δεν νομίζω να είναι αυτό).
Λύση: β) διέγραψε κατά σειρά όλα τα αρχεία του ΜΑΜΕ που θα βρεις στην παρακάτω λίστα και έλεγχε συνέχεια το παιχνίδι να δεις πότε θα δουλέψει.
1. Όλα τα αρχεία από τον υποκατάλογο input
2. Όλα τα αρχεία από τον υποκατάλογο config
3. Όλα τα αρχεία από τον υποκατάλογο nvram
4. Όλα τα αρχεία από τον υποκατάλογο sta
5. Όλα τα αρχεία από τον υποκατάλογο ini
6. Χλωμό το βλέπω να σχετίζεται αλλά και τα αρχεία στον υποκατάλογο diff
6. Χλωμό το βλέπω να σχετίζεται αλλά και τα αρχεία στον υποκατάλογο ctrlr
7. Το αρχείο mame32ui.ini (στον κατάλογο Mame32)
Εάν μέχρι το 5 βήμα δεν διορθωθεί η κατάσταση δεν νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη. Θα ήθελα να μου απαντήσεις εάν λύθηκε τελικά το πρόβλημα σου και με ποιο από τα παραπάνω βήματα.
Aπο που σου ηρθαν αυτα παλι?? Καμμια σχεση.Αντε κανε ενα κρυο ντουζ να συνελθεις...ότι δεν ξέρει απλά βαριέται να ψάξει να το βρει ακόμα και αν του πεις ακριβώς σε πια σελίδα βρίσκεται και περιμένει έτοιμες απαντήσεις
Eσυ να δωσεις τοπο στην οργη!!!!????????Kανονικά δεν θα έμπαινα καθόλου στην διαδικασία αυτή αλλά λέω να δώσω τόπο στην οργή για ακόμη μία φορά.
Eνταξει, ας πουμε πως σε πιστευω. Εγω το δουλευω περ. 5 χρονια(απο την εκδοση 60, αν θυμαμαι καλα) και εχω δει αυτο το μυνημα ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,σε διαφορετικα συστηματα pc και σε διαφορετικα games.ΝΑΙ, δουλεύω το ΜΑΜΕ περί τα 8 χρόνια .... ΔΕΝ ΕΧΩ συναντήσει ΠΟΤΕ αυτό το μήνυμα...
Μπορει ναναι κι ετσι. Να το πεις ομως και στον φιλο σου τον xalia, που επιμενει οτι παει μονο αναλογα το παιχνιδι.Η ερώτηση άνευ απάντησης διότι το πρόβλημα θα έλεγα είναι σπάνιο / τυχαίο και σχετίζεται μάλλον με τα κέφια του υπολογιστή.
Εδω με εκανες να χαμογελασω...Θα ήθελα επίσης η απάντηση σου απέναντι μου να περιοριστεί ΜΟΝΟ στο θέμα της δυσλειτουργίας του ΜΑΜΕ και σε κανένα άλλο προσωπικό ή γενικό σχόλιο ή χαρακτηρισμό
xalia είπε:...αν σου είναι εύκολο πες μας και ένα game να το δούμε και να το δοκιμάσουμε...
giorgos είπε:...κατα καιρους, στο ιδιο παιχνιδι και εχω δει το μυνημα και δεν το εχω δει το μυνημα...
Τελικά, για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες παρεξηγήσεις.ambu_dare είπε:...ότι έχω τρέξει λίγο πάνω από το 60% των παιχνιδιών που έχει (μιλώντας πάντα για parents/unique)......ΔΕΝ ΕΧΩ συναντήσει ΠΟΤΕ αυτό το μήνυμα...
...το πρόβλημα θα έλεγα είναι σπάνιο / τυχαίο και σχετίζεται μάλλον με τα κέφια του υπολογιστή...