xalia
δε φτανει που με προσβαλες εντελως αναιτια, το παιζεις και θιγμενος!
wally
χαλαρος ειμαι. Πες να χαλαρωσουν αυτοι που ειναι σφιγμενοι
pooky(1)
αυτες οι λακαμιες που εγραψες ποιον υπονοοουν? εμενα? τοτε,πραγματικα, εισαι βαθεια νυχτωμενος.
Ποιος μου προσεφερε βοηθεια, και απο πανω του την ειπα??
Ουτε το ενα εγινε,ουτε το αλλο και σε παρακαλω να μην διαστρεβλωνεις την πραγματικοτητα και να λες οτι σου κατεβαινει απ τη ξερη σου την κεφάλα
ambu_dare
ότι δεν ξέρει απλά βαριέται να ψάξει να το βρει ακόμα και αν του πεις ακριβώς σε πια σελίδα βρίσκεται και περιμένει έτοιμες απαντήσεις
Aπο που σου ηρθαν αυτα παλι?? Καμμια σχεση.Αντε κανε ενα κρυο ντουζ να συνελθεις...
Kανονικά δεν θα έμπαινα καθόλου στην διαδικασία αυτή αλλά λέω να δώσω τόπο στην οργή για ακόμη μία φορά.
Eσυ να δωσεις τοπο στην οργη!!!!????????
Δεν ειμαστε καλα! Καλα, μιλαμε εχεις ξεφυγει τελειως...και που να σφιξουν οι ζεστες!!

Για ποιο λογο εσυ να εχεις οργη? Και το "αλλη μια φορα" τι σημαινει?? Θυμασαι που προσπαθησες με το στανιο να με πεισεις για την ημερ/νια του Back Rogers? και επειδη δεν δεχτηκα την λανθασμενη σου γνωμη με προσβαλες? ή τα non-workings του ΜΑΜΕ που τελικα αναγνωρισες οτι ελεγες
μπουρδες? Ας μπουμε στην ουσια τωρα, αν και δεν υπαρχει διαθεση πλεον με τετοια αθλια και μειωτικη συμπεριφορα που αντιμετωπιζω,για αλλη μια φορα,εκ μερους σου
ΝΑΙ, δουλεύω το ΜΑΜΕ περί τα 8 χρόνια .... ΔΕΝ ΕΧΩ συναντήσει ΠΟΤΕ αυτό το μήνυμα...
Eνταξει, ας πουμε πως σε πιστευω. Εγω το δουλευω περ. 5 χρονια(απο την εκδοση 60, αν θυμαμαι καλα) και εχω δει αυτο το μυνημα ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,σε διαφορετικα συστηματα pc και σε διαφορετικα games.
Πως το εξηγεις αυτο λοιπον? Τυχαιο?
Mηπως δεν εχεις win xp?
Οπως ειπες,και καποιος αλλος σε ειχε ρωτησει στο αλλο site.Αρα δεν ειμαι ο μοναδικος που το ειδε. Και σιγουρα οσοι ασχολουνται μετο ΜΑΜΕ(λιγοι δυστυχως) θα το εχουν δει.
Η ερώτηση άνευ απάντησης διότι το πρόβλημα θα έλεγα είναι σπάνιο / τυχαίο και σχετίζεται μάλλον με τα κέφια του υπολογιστή.
Μπορει ναναι κι ετσι. Να το πεις ομως και στον φιλο σου τον xalia, που επιμενει οτι παει μονο αναλογα το παιχνιδι.
Θα ήθελα επίσης η απάντηση σου απέναντι μου να περιοριστεί ΜΟΝΟ στο θέμα της δυσλειτουργίας του ΜΑΜΕ και σε κανένα άλλο προσωπικό ή γενικό σχόλιο ή χαρακτηρισμό
Εδω με εκανες να χαμογελασω...

Εσυ περιοριστηκες μονο στο θεμα ή εδωσες αλλο ενα υβριστικο-προκλητικο ρεσιταλ σε βαρος μου? Πως εχεις την απαιτηση λοιπον να περιοριστω?
Τελος κλεινοντας να σου υπενθυμισω οτι εισαι απλο μελος οπως εγω σε αυτο το forum και δεν ειναι σωστο να το παιζεις "καποιος" ή πολυξερος και κυριως να μην μου επιτιθεσαι και με προσβαλεις αναιτια,καθε 3 και 10.
Δεν ειμαι υποτελης σου,δεν εχω υποχρεωση να σε υπακουω. Αυτο το
υπεροπτικο υφος που εχεις ειναι τουλαχιστον αστειο. Οταν ομως γινεται προσβλητικο με υποχρεωνεις να σου απαντω αναλογα.