ITT VR-3905 (Το πρώτο μου)

Μαλιστα ,κοιτα να δεις που ειχα και στερεο βιντεο πριν 30+ χρονια,ειχαμε αλλαξει καμμια 10αρια απο τοτε δεν ξερω αν ηταν κανενα απο τα μεγατενεστερα.
 
Aardvark είπε:

Και με RF να μην γινοταν τιποτα ,ειχα καβατζα με κανα
τετοιο καλωδιακι μπας και....
Tα καλωδια αυτα ειναι mini din και οχι din οπως ειναι το δικο σου...οποτε θες παντως εδω ειμαστε,η κατασκευη του καλωδιου δεν ειναι κατι δυσκολο,απλα καλα ειναι να εχω και το βιντεο για 100% σιγουρια...
 
Σουπερ,θα του κανω μια δοκιμη προς το παρον να δω πως δειχνει με RF ,εχω να δω απο RF εικονα (αστα games) video παρα παρα πολλα χρονια.
 
Εχουν προβλεψει και εχουν βγαλει συνδεσεις για συσκευες με παλιες CRT που εχουν μονο RF αλλα οχι το αντιθετο.

Link
 
Καραρετρο πατεντα,αποκλειστικοτητα του φορουμ!

 


Εδω λινκακι για οποιον εχει καψα με την ΙΤΤ ...δηλαδη εγω και ο πρωην προεδρος της Εταιριας.


Αν πατε πισω μια σελιδα εχει ολες τις εταιριες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
θυμαμαι ΙΤΤ εγραφε πανω μια τηλεοραση νοκια 17'' που ειχαμε παλια απο το 1992 μεχρι 2000 και Schaub Lorenz ειναι μια φορητη ψηφιακη τηλεοραση με τηλεσκοπικη κεραια που εχει ενας φιλος μου, λογικα θα ειναι η συνεχεια αυτης της εταιριας
 
freaktmp είπε:
Τελικα ειναι στερεοφωνικο το video. Παντως καλο ειναι να μην δοκιμαζετε καλωδια στην τυχη γιατι αυτα τα 12v που βγαζει μπορει να κανουν σοβαρη ζημια!
Δεν νομιζω το 3905 να ηταν στερεο,το μανουαλ ειναι και για αλλα παραπλησια μοντελα εκτους αυτου,παντως Logo dolby σε VCR ουτε στα 90ς ειχα δει και το 3985 εχει!



itt29.jpg
 
Παιδια εγω εχω το HR-D120 (το κανονικο δηλαδη της JVC) Το δικο μου εχει BNC βυσματα για video in/out και για ηχο εχει 5 pin DIN. Εκανα την εξης πατεντα...Ενωσα την γειωση του RCA στο σασι του βιντεο και το καλωδιο μου μεταφερει το σημα το συνδεσα στο audio out PIN (1 ή 2). Εβγαλα κανονικα ηχο με αυτον τον τροπο! Επισης, το ITT 3985 ειναι το ιδιο με το HR-D225 το οποιο οντως ειναι linear stereo με Dolby. :)
 
Οριστε και μερικες φωτο :) Στην τριτη εικονα δειχνω τον ανταπτορα BNC σε RCA για το video out.
 
Πίσω
Μπλουζα