Jigsaw puzzle

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bajar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Bajar

RetroWannaBe
Αντιδράσεις
7.391
Το είδα σήμερα τυχαία και το βρήκα διασκεδαστικό. Για όσους αγαπούν τα παζλ και τον ελληνικό κινηματογράφο υπάρχει αυτή η σελίδα με την οποία μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.

Τελευταία επεξεργασία:
Το είδα σήμερα τυχαία και το βρήκα διασκεδαστικό. Για όσους αγαπούν τα παζλ και τον ελληνικό κινηματογράφο υπάρχει αυτή η σελίδα με την οποία μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Έψαχνα πολύ καιρό για κάτι αντίστοιχο.

Ωχ. Θα ξενυχτήσω απόψε.
Άστα! Τα ίδια!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Έψαχνα πολύ καιρό για κάτι αντίστοιχο.
Να 'σαι καλά. Πάντως δεν είναι όλα εύκολα. Αυτό που τελείωσα πριν λίγο μου πήρε μια ώρα και κάτι. Το ότι ήταν ασπρόμαυρο το έκανε ακόμη πιο δύσκολο.

Ωραιο! Παω να παιξω.

Και μόνο που το είδα....είναι λίγο δύσκολο...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μου αρέσουν πολύ τα puzzle (τόσο τα χειροποίητα, όσο και τα online)
Δεν έχουν κινηματογραφικό θέμα, αλλά θα συμβάλλω στο νήμα με ένα που έφτιαξα πριν αρκετά χρόνια και κράτησα φωτο
IMG_8405.jpeg
Θα δοκιμάσω και αυτό στο λινκ σου

Μου αρέσουν πολύ τα puzzle (τόσο τα χειροποίητα, όσο και τα online)
Δεν έχουν κινηματογραφικό θέμα, αλλά θα συμβάλλω στο νήμα με ένα που έφτιαξα πριν αρκετά χρόνια και κράτησα φωτο
Προβολή συνημμένου 282411
Θα δοκιμάσω και αυτό στο λινκ σου
Όμορφο είναι! Κι εγώ συνήθως με τόσα κομμάτια φτιάχνω αν κι έχω φτιάξει και με 2500. Έχω πιο πολύ αδυναμία σ' αυτά που είναι αντίγραφα από έργα κλασικών ζωγραφων.
Ωστόσο μπήκα να δω αν δουλεύει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ακόμη και διαπιστώνω ότι τα παζλ δεν τα φορτώνει. Το δοκίμασες καθόλου το link;

Τελευταία επεξεργασία:
Όμορφο είναι! Κι εγώ συνήθως με τόσα κομμάτια φτιάχνω αν κι έχω φτιάξει και με 2500. Έχω πιο πολύ αδυναμία σ' αυτά που είναι αντίγραφα από έργα ζωγραφων.
Ωστόσο μπήκα να δω αν δουλεύει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ακόμη και διαπιστώνω ότι τα παζλ δεν τα φορτώνει. Το δοκίμασες καθόλου το link;
Ναι και δείχνει μόνο την αρχική σελίδα με τίτλο παζλ, αλλά παζλ καθεαυτού δεν είδα..

Όμορφο είναι! Κι εγώ συνήθως με τόσα κομμάτια φτιάχνω αν κι έχω φτιάξει και με 2500. Έχω πιο πολύ αδυναμία σ' αυτά που είναι αντίγραφα από έργα ζωγραφων.

Εμένα πάλι μου αρέσουν οι παιδικουριές (δική μου λέξη, λολ) & τα κοριτσίστικα…Για να φανταστείς αυτό που ανέβασα μου κάθεται και βαρύ ως θέμα λολ
Στη φωτο ένα ημιτελειωμένο της Santoro (still a kid at heart)
IMG_8406.jpeg

Όμορφο είναι! Κι εγώ συνήθως με τόσα κομμάτια φτιάχνω αν κι έχω φτιάξει και με 2500. Έχω πιο πολύ αδυναμία σ' αυτά που είναι αντίγραφα από έργα κλασικών ζωγράφων.
2.5000 Bajar, :κομπιουτεράκιας: ρετρο παζλ σου έμεινε κανενα;

2.5000 Bajar, :κομπιουτεράκιας: ρετρο παζλ σου έμεινε κανενα;
Καλέ όχι 25000 (δεν ξέρω καν αν υπάρχουν κιόλας εδω στην Ελλάδα). Για 2.500 λέμε. Είναι πολλά κομμάτια μεν αλλά όχι υπερβολικά πολλά για κάποιον που ασχολείται με το "σπορ". Τα ρετρό που έχω είναι τα περισσότερα κορνιζαρισμένα και όσα έχω εδώ στην Αθήνα μπορώ να τα φωτογραφίσω και να τα ανεβάσω. Επειδή, όπως είπα και πιο πάνω, είχα μια αδυναμία πάντα στα έργα γνωστών κλασικών ζωγράφων, όσα έχω είναι μέχρι το 2002 και είναι ως επί το πλείστον παζλ της unicef. Εκείνες τις εποχές που είχα χρόνο και εφτιαχνα, θα μπορούσα κάλλιστα να κατέβω στο κέντρο της Αθήνας και να αγοράσω (υπήρχε και ίσως υπάρχει ακόμη κατάστημα στην Ομήρου με άπειρα παζλ για όλα τα γούστα και όλους τους βαθμούς δυσκολίας και υπομονής) αλλά τα γραφεία της unicef ήταν μερικά τετράγωνα πιο πάνω από το σπίτι μου και βόλευε. Ο οργανισμός κάθε χρόνο μαζί με τα υπόλοιπα είδη έβγαζε και κάποια παζλ εκ των οποίων το ένα πάντα ήταν αντίγραφο από έργο ζωγράφου. Από το 2003 και μετά κάπου έμπλεξα με άλλες ασχολίες και τα άφησα αν και έχω φτιάξει γύρω στο 2006 ένα κατά παραγγελία. Πάντως ακόμη μου αρέσει να φτιάχνω αλλά δυστυχώς δεν έχω ούτε χρόνο ούτε χώρο (μας έφαγαν τα κομπιούτερ και τα περιφερειακά τους...)

Λατρεύω τα παζλ και παλιότερα υπήρχαν πολλά της Ravensburger με ωραία θέματα... εννοώ τοπία, γιατί αυτά μ'αρέσουν περισσότερο.

Πίσω
Μπλουζα