Juniors TV

To Junior TV έκλεισε γιατί έφαγε κάτι ωραία πρόστιμα για πνευματικά δικαιώματα (προέβαλε κινούμενα σχέδια της Disney - κατευθείαν βιντεοκασσέτες!!!).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο τηλεοπτικός σταθμός Junior's TV είχε κλείσει το 1999 επειδή είχε ισχυρό σήμα το οποίο εμπόδιζε τις συχνότητες της ΕΡΤ.Επίσης είχε ένα πρόβλημα με το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.Ο σταθμός έκλεισε και τα μηχανήματα κατασχέθηκαν.Το 2004 και το 2005 έγινε μια προσπάθεια ο σταθμός να επαναλειτουργήσει.Έγινε η λεγόμενη "αίτηση θεραπείας" στο Ε.Σ.Ρ. αλλά απορρίφθηκε (οι λόγοι αναφέρονται στα link οπου βρίσκονται οι δύο αποφάσεις του Ε.Σ.Ρ. σε μορφή pdf).

Η συχνότητα που έιχε ο σταθμός στη συνέχεια είχε περάσει στον τηλεοπτικό σταθμό 0-6 ο οποίος δεν είχε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του σταθμού υπάρχει ακόμα και ασχολείται με το αντικείμενο που είχε και τότε (διαφημήσεις κλ.).

Είχα προτείνει και σε email στο retromaniax.gr αν είναι δυνατόν να αναζητηθεί ο ιδιοκτήτης (ο οποίος ήταν και πρόδρος του σταθμού) και να γίνει μια συνέντευξη.

Οι αποφάσεις του Ε.Σ.Ρ.:

http://www.esr.gr/arxeion-xml/pages/esr/esrSite/listweb?last_clicked_id=&no_of_links=2&date_all=&date_from=&date_to=&meso=&velocity=&station=e7701a5157f91e7983571826e98263e5&ekpompes=&thema=&ste=&num_apof=&order=date_publ+desc

http://www.esr.gr/arxeion-xml/pages/esr/esrSite/file-get?arx-files-disposition=attachment&arx-files-entry-id=b59a59ce5b201e7983571826e98263e5

http://www.esr.gr/arxeion-xml/pages/esr/esrSite/file-get?arx-files-disposition=attachment&arx-files-entry-id=7559117e5b1d1e7983571826e98263e5
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το συγκεκριμένο κανάλι το έβλεπε πολύς κόσμος από το ξεκίνημα 1990 μέχρι και το κλείσιμο 2000. Μετά κάτι άκουσα ότι το πήρε ένας από τους πρώην ιδιοκτήτες του tv magic με την ονομασία S tv. Τώρα υπάρχει σαν όνομα μόνο η συχνότητα δεν υπάρχει πουθενά. Δηλαδή είναι καταχωρημένο ο ίδιος άνθρωπος το χει αλλά δεν υπάρχει συχνότητα η τουλάχιστον δεν την έχω πετύχει εγώ πουθενά. Θυμάμαι που έπαιζε μέχρι της 11 το βράδυ παιδικά και μετά έβαζε κάτι βαρετές τηλεπωλήσεις και κάτι Ελληνικές ταινίες με άκυρους ηθοποιούς. Θυμάμαι επίσης και μια εκπομπή με lego ήταν δύο ομάδες και κατασκευάζανε τα lego όποια όμαδα τελείωνε πιο γρήγορα κέρδιζε έπαιρνε μια συλλογή παιχνιδιών. Τελικά και οι δύο ομάδες τα ίδια παιχνίδια είχαν πάει κάτι γνωστοί μου σ αυτήν την εκπομπή.
 
το ειδα και εγω σπουδαιο νεο
 
για οποιον ενδιαφερεται μεσω της ιστοσελιδας ο σταθμος τα βραδυα ξεκινησε να μεταδιδει το προγραμμα του....
 
bad είπε:
Είχα προτείνει και σε email στο retromaniax.gr αν είναι δυνατόν να αναζητηθεί ο ιδιοκτήτης (ο οποίος ήταν και πρόδρος του σταθμού) και να γίνει μια συνέντευξη.
αυτό είναι καλή ιδέα και θα πρέπει οι διαχειριστές του retromaniax να τα προχωρήσουν αν ενδιαφέρονται.

παντως το junior's tv συνεχίζει κανονικά στο www.juniorstv.gr
 
juniorstv.gr είπε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Hackerʼs κτύπησαν την IP του Server μας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μεταδοθεί το πρόγραμμα. Η προγραμματισμένη για 20 Οκτ έναρξη δεν θα πραγματοποιηθεί. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά ,όταν επιλύσουμε το πρόβλημα

Ευχαριστώ.
WTF :eek:

Δεν μας λυπούνται;;; :cry:
 
Hacker's? κανονικά είναι Hackers...

Χτύπησαν την IP? Πόνεσε?

με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μεταδοθεί το πρόγραμμα. Και το site γιατί είναι πάνω, είναι σε άλλο server?

Λίγο αρπαχτή μου φενεται το όλο θέμα, επιφυλλάσομαι...
 
λειτουργει το junior's tv?
 
μιλησα με τον ιδιοκτητη τον κ.χαλαρη ο σταθμος θα ξαναρχισει να εκπεμπει το παλιο του προγραμμα σε επαναληψη διαδικτιακα μεσω της σελιδας του απλα τωρα την διαμορφωνουν για εκπομπη για την τηλεοραση δεν γινεται λογος την δεδομενη στιγμη που ετσι και αλλιως τα πραγματα ειναι δυσκολα για τους σταθμους
 
ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?!! τι ακριβως παιζει το juniors?? εγω βλεπω βιντεο απο το youtube κ μαλιστa αυτουνου του ποζερου του cort86!
 
wheeled warrior είπε:
ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?!! τι ακριβως παιζει το juniors?? εγω βλεπω βιντεο απο το youtube
απο οσο γνωριζω, υπαρχει καποια αδεια/συνεργασια και μερος του juniors tv εχει ανεβει ψηφιακα πανω σε σελιδα και στο youtube. Νομιζω πως το ψαχνουν και για ψηφιακο τηλεοπτικο σταθμο αλλα δεν εχει προχωρησει η φαση απο οτι φαινεται.

wheeled warrior είπε:
κ μαλιστa αυτουνου του ποζερου του cort86!
Ακουει γκλαμ;
 
Πίσω
Μπλουζα