Juniors TV

θανος είπε:
μιλησα με τον ιδιοκτητη τον κ.χαλαρη ο σταθμος θα ξαναρχισει να εκπεμπει το παλιο του προγραμμα σε επαναληψη διαδικτιακα μεσω της σελιδας του απλα τωρα την διαμορφωνουν για εκπομπη για την τηλεοραση δεν γινεται λογος την δεδομενη στιγμη που ετσι και αλλιως τα πραγματα ειναι δυσκολα για τους σταθμους
τιποτα μεχρι στιγμης

Getta Robo είπε:
απο οσο γνωριζω, υπαρχει καποια αδεια/συνεργασια και μερος του juniors tv εχει ανεβει ψηφιακα πανω σε σελιδα και στο youtube. Νομιζω πως το ψαχνουν και για ψηφιακο τηλεοπτικο σταθμο αλλα δεν εχει προχωρησει η φαση απο οτι φαινεται.
υπαρχει εξελιξη στο θεμα?
 
Λοιπον οσο το εζησα το θεμα υπηρχε το εξης:ειχα μιλησει με τον κυριο νικο χαλαρη και η αρχικη ιδεα ηταν να ξεκινησει παλι ο σταθμος να εκπεμπει διαδικτυακα (ο ιδιος μου ειπε οτι δεν θα επειχηρουσε να το επαναφερει στις κανονικες συχνοτητες δεδομενης της καταστασης που εχει διαμορφωθει τωρα αν και οπως μου ειπε οι εγκαταστασεις υπαρχουν στην οδο νικομηδιας στον αγιο δημητριο και μπορει καλλιστα να ξαναλειτουργησει ο σταθμος) θα ξεκινουσε λοιπον στο διαδικτυο με τα παλια cartoon καθως και με την επιστροφη του μαγου ντομενικο με εκπομπη ομως υπηρξε μεγαλο θεμα με τα δικαιωματα (για να καταλαβετε τα cartoon που βλεπουμε ανεβασμενα απο βιντεοκασσετες η δεν ειχαν τα δικαιωματα πληρωμενα καθολου και απλα καποιος πηρε το προγραμμα και πηγε σε ενα στουντιο της εποχης οπως ηταν το cross η το 87 και εκανε μεταγλωτιση και μετα το κυκλοφορουσε η επαιρνε τα δικαιωματα για καποιο χρονικο διαστημα) τωρα λοιπον που ολες αυτες οι εταιριες εχουν κλεισει χρονια δεν μπορει κανεις να βρει καποιον για να παρει τα δικαιωματα τα οποια σημειωτεων και απο τις κανονικες εταιριες τα εχουν παρει αλλοι και ετσι ειναι παρανομο για καποιον να τα προβαλλει οπως θα εχετε δει το ιδιο θεμα γινεται και στο youtube που παρολο κανεις απο μενα η τα παιδια που τα ανεβαζουμε δεν εχουμε καποιο κερδος μας τα κατεβαζουνε γιατι τα κυκλοφορουν εκεινοι σε dvd η τα δινουν για προβολες και για να ξεκινησει ο σταθμος θα χρειαζοταν ενα εντελως καινουργιο προγραμμα κατι το οποιο απαιτουσε αρκετα λεφτα και ετσι δυστυχως εμεινε ανεκπληρωτη η προσπαθεια υπαρχει παντως το γκρουπακι στο facebook για οποιον ενδιαφερεται
 
Δυστυχώς εμείς στην επαρχία δεν είχαμε την τύχη να το πιάνουμε το εν λόγω κανάλι αλλά ευτυχώς είχαμε τοπικά που έβαζαν καλά παιδικά.
 
Από ποιο Αμερικάνικο παιδικό κανάλι πήρε την ιδέα ο ιδιοκτήτης του juniors tv για να τo ανοίξει το 1990?
 
Η σελίδα που έχεις βάλει έχει να ανανεωθεί πολύ καιρό.
 
SteveAthens είπε:
Η σελίδα που έχεις βάλει έχει να ανανεωθεί πολύ καιρό.
2 μήνες έχει ν΄ανεβάσει καινούρια βίντεο η σελίδα του juniors tv,εύχομαι οι υπεύθυνοι να μην τα παρατήσουν και να συνεχίσουν.
 
Μάλλον τα έχουν παρατήσει. Ελπίζουμε στο μέλλον να επαναδραστηριοποιηθούν!
 
καπου ειχα διαβασει για το κλεισιμο του σταθμου οτι εδειχνε ενα κοκκινο αγροτικο να κατασχετει ολα τα μηχανιματα και καπου στην οθονη εγραφε το καναλι μας κλεινει κλπ
 
Δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό απ' όσο θυμάμαι. Το κανάλι έκλεισε απότομα το Νοέμβριο του '99 και οι λόγοι έχουν γραφτεί σε εφημερίδες της εποχής. Μπορείς να διαβάσεις κάποιο άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Το Βήμα, το οποίο υπάρχει και αναφέρει όλο το παρασκήνιο του κλεισίματος. Υπάρχει επίσης η ομάδα Junior's Tv club σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην οποία διαχειριστές είναι και οι πρώην ιδιοκτήτες του σταθμού. Εκεί μπορείς να μάθεις περισσότερα. Γενικά απ' όσα γράφουν γίνεται προσπάθεια να ξαναλειτουργήσει ο σταθμός.
 
Μπορείς να διαβάσεις κάποιο άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Το Βήμα, το οποίο υπάρχει και αναφέρει όλο το παρασκήνιο του κλεισίματος.
Μπορείς να μας πεις τον αριθμό του φύλλου ή και την ημερομηνία του; Για λόγους τεκμηρίωσης.

Και επίσης, μπορείς να δώσεις κάποιο link στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας;
 
OED9diY.png
 
Πίσω
Μπλουζα