Kουζίνα στα 80s

ds dsnf

RetroNoob
Joined
3 Φεβ 2018
Μηνύματα
1
Αντιδράσεις
1
Καλημέρα!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας, προκειται για εργασια που απαιτείται να κάνω στη σχολή .

Χρειάζομαι πληροφορίες και φωτογραφίες απο κουζίνες του 85'-86' , χρωματα, ταπετσαριες, ντουλαπια, ηλ. συσκευές, τραπεζια κτλ (οτιδηποτε μπορει να περιεχει μια κουζινα αυτη την περιοδο).

Εχω κάνει αρκετή έρευνα και εχω βρει κάποια πράγματα, όμως ενδιαφέρομαι να δημιουργήσω μια εικονική κουζίνα στα 80s που ανήκει σε νεόπλουτο δημόσιο υπάλληλο (40 ετών) της εποχής... οποτε μου ειναι δύσκολο να διαχωρίσω με την έρευνα μου ποια αντικείμενα θεωρούνται κατάλληλα και ποια όχι, αφου δε γνωριζω τιμες , ποιοτητες κτλ.

ο συγκεκριμένος άνθρωπος, συύμφωνα με το backround του πρέπει να έχει μία κουζίνα αρκετά μεγάλη με ακριβά έπιπλα και συσκευές.

(το σπιτι που βρισκεται η κουζινα αυτη ειναι η λυόμενη βίλα-εξοχικο του στη Λουτσα )

σας ευχαριστω πολυ
 
Καταρχάς, καλώς ήρθες!

Περίεργη εργασία σε έβαλε η σχολή σου! :D Ξεκίνα να κοιτάς το υποφόρουμ "Η ζωή στα 80s" και ειδικά την κατηγορία "Ρετρό Τεχνολογία". Εκεί θα βρεις ενδεχομένως κάποια πράγματα. Βρες τι περίπου σου κάνει, για να δούμε και αντίστοιχα τις τιμές που υπήρχαν τότε.

Γενικά πάντως, οι λεγόμενες "λευκές συσκευές" ήταν αρκετά ακριβές -πολύ πιο πάνω από τους μισθούς των υπαλλήλων, εξ' ού και γιατί όλες (ή, σχεδόν όλες!) αγοράζονταν με γραμμάτια. Θυμάμαι τους δικούς μου να βάζουν γραμμάτια για τα πάντα που αγόραζαν στο σπίτι...
 
Πίσω
Μπλουζα