keeper7k Human RetroDatabase Joined 9 Ιαν 2006 Μηνύματα 2.599 Αντιδράσεις 29 11 Δεκ 2007 #1 Πολύ καλό μίνι αφιέρωμα. Διαβάστε το εδώ ( ... α, και ρίξτε καμμια εκτύπωση στο κειμενάκι γιατι θα σας βγούν τα μάτια με τα γαλάζια έντονα γράμματα στο μαύρο background )
Πολύ καλό μίνι αφιέρωμα. Διαβάστε το εδώ ( ... α, και ρίξτε καμμια εκτύπωση στο κειμενάκι γιατι θα σας βγούν τα μάτια με τα γαλάζια έντονα γράμματα στο μαύρο background )
Maddog Immense Cult RetroFigure Joined 10 Νοέ 2006 Μηνύματα 4.887 Αντιδράσεις 153 12 Δεκ 2007 #2 Ρε συ keeper, κοιτάω, ξανακοιτάω, αλλά ότι και να κάνω τα γράμματα τα βλέπω πράσινα σε σκούρο μπλε background! Μέχρι που ρώτησα την γυναίκα μου να μου πει αν βλέπω καλά ή όχι... :animrolleyes:
Ρε συ keeper, κοιτάω, ξανακοιτάω, αλλά ότι και να κάνω τα γράμματα τα βλέπω πράσινα σε σκούρο μπλε background! Μέχρι που ρώτησα την γυναίκα μου να μου πει αν βλέπω καλά ή όχι... :animrolleyes:
keeper7k Human RetroDatabase Joined 9 Ιαν 2006 Μηνύματα 2.599 Αντιδράσεις 29 12 Δεκ 2007 #3 LOL Όντως , πράσινα είναι . Απλά , όπως το είδα το έκανα αμέσως copy paste σε ενα Word γιατι με στράβωσαν και δεν τα ξαναείδα ποτέ
LOL Όντως , πράσινα είναι . Απλά , όπως το είδα το έκανα αμέσως copy paste σε ενα Word γιατι με στράβωσαν και δεν τα ξαναείδα ποτέ