Ken από τη Mattel και άλλοι ''αντίζηλοι'' του Τζον Τζον

Τρομερή κολεξιόν ο Κεν!!!!! Εχτές έβλεπα το toy story 3 όπου η Barbie για να αποσπάσει πληροφορίες από τον Κεν του έσκιζε διάφορα ρούχα από την γκαρνταρόμπα του :eek: !!!! Τρομερή σκηνή!!!!!
 
abbey είπε:
Τρομερή κολεξιόν ο Κεν!!!!! Εχτές έβλεπα το toy story 3 όπου η Barbie για να αποσπάσει πληροφορίες από τον Κεν του έσκιζε διάφορα ρούχα από την γκαρνταρόμπα του :eek: !!!! Τρομερή σκηνή!!!!!
Καλή μου abbey οι γυναίκες είμαστε τρομερά πλάσματα!! ;) :D Η υπεύθυνη Βarbie πάντως συνελήφθη και οδηγήθηκε στο... κουτί της!!! :D :D
 
Μία φίλη από την δουλειά, μου είπε πως έχει να μου δώσει έναν Τζον-Τζον. Μόλις τον έφερε με έκπληξη είδα ότι δεν είναι ο Τζον-Τζον αλλά ο Πωλ ο φίλος της Σίντυ! Στην πλάτη γράφει Hasbro 1987 και κάτω από τα παπούτσια γράφει το όνομά του. Δεν τον είχα ξαναδεί εκτός από τις φωτογραφίες που έχει βάλει η Soufle μας. Στα πόδια του επίσης τα γόνατα λυγίζουν. Είναι πολύ γλυκός πάντως!!!!! Εύχομαι να σας αρέσει!!

picture.php
 
Με γεια σου abbey είναι όντως πολύ ωραίος και απ΄ ότι βλέπω αθλητικοτατος!
 
Ken από τη Mattel και άλλοι ''αντίζηλοι'' του Τζον Τζον

Καλή μου abbey πολύ ξεχωριστός ο Πωλ!Σε ευχαριστούμε που μας τον έδειξες μιας και δεν τον συναντάμε συχνά!Να τον χαίρεσαι!!! ;)
 
Mε γειά σου καλή μου abbey!! Υπέροχος ο Paul και να τον χαίρεσαι!! Σε ευχαριστούμε πολύ για τη φώτο εγώ τουλάχιστο πρώτη φορά τον βλέπω πέρα από φωτό της εταιρίας!! :thanx2:
 
Πολυ ωραιο μωρο ο Πωλ κοριτσια!!!! #)

Τρελλαθηκα με το παπουτσομανι που μας ποσταρες soufle!!!! :D

Απιστευτη ποικιλια... :D
 
Αχ Αναστασία μου!! Μακάρι να είχα και εγώ τόσα!! Εχω και ένα τρελό κόλλημα για παπούτσια αλλά Σαμάνθα (Sex and the city) αλλά που... Κοιτάω του Ken και της Barbie και ξεχνιέμαι...

Σήμερα το τρελό αγόρι πάει για bowling... Το σετάκι είναι 2003 Barbie TREND.
 
Ken από τη Mattel και άλλοι ''αντίζηλοι'' του Τζον Τζον

Καλή μου soufle πολύ όμορφα ντυμένο είναι το τρελό αγόρι...Να σαι καλά που μας δείχνεις τόσο όμορφα ρούχα!!! ;)
 
Rapunjelaki μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Σας περνάω ένα σπάνιο αξεσουάρ του Ken την εργαλειοθήκη του 1998!! Οι φωτό δανεικές από την αγαπημένη μου φίλη :thanx2:
 
Ευχαριστώ πολύ Shakti!! Χαίρομαι που σου άρεσαν!! Περνάω και εδώ την εικόνα από το κουτί επίπλων κήπου για να ξαναδούμε και των αγνώστων λοιπών στοιχείων φίλο της Gloria που φιγουράρει στο εξώφυλλο.
 
Ευχαριστώ πολύ Shakti!! Χαίρομαι που σου άρεσαν!! Περνάω και εδώ την εικόνα από το κουτί επίπλων κήπου της άγνωστης Gloria που είναι σα δίδυμη αδελφή της Betty για να ξαναδούμε και των αγνώστων λοιπών στοιχείων φίλο της που φιγουράρει στο εξώφυλλο.
 
Ιδού ο Paul που απέκτησα πρόσφατα! Είναι του 1990 και έχει την... ιδιαιτερότητα, ότι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του έχει ένα κουμπάκι, που αν το πατήσεις, κλείνει το ένα του μάτι!! ;)

Εικόνα 080.jpg

Εικόνα 076.jpg

Εικόνα 077.jpg
 
Candy4ever είπε:
Ιδού ο Paul που απέκτησα πρόσφατα! Είναι του 1990 και έχει την... ιδιαιτερότητα, ότι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του έχει ένα κουμπάκι, που αν το πατήσεις, κλείνει το ένα του μάτι!! ;)

Προβολή συνημμένου 26953 Προβολή συνημμένου 26954 Προβολή συνημμένου 26955

Πλάκα κάνεις!!! Με γεια σου candy4ever!!! Βρε τον Paul που μας βγήκε τσαχπίνης!!Εδώ είναι και το ταίρι του η ''ματάκια'' Sindy.

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11703-Sindy-by-Hasbro&p=264048&viewfull=1#post264048

Να σαι καλά για τη φωτό!! :thanx2:
 
Βρε παιδια τι γελιο εχω ριξει με τους ματακηδες σας!!!!! :D :D:D

Soufle μου, μας εδειξες οπως παντα πολυ φοβερα ντοκουμεντα! :)

Πολυ ομορφος ο κουκλος σου Candy4ever και με πολυ ομορφα ρουχα! Με γεια!
 
Τέλειο ζευγάρι!!! Είναι και οι δυο τους υπέροχοι! :D
 
Κεν ο απόλυτος fashionista!

Έχετε δει το Toy Story 3;

Ο Κεν είναι υπέροχος στο ρόλο του απόλυτου fashionista!!! :cool:

Ειδικά στη σκηνή που δείχνει στην αγαπημένη του τη γκαρνταρόμπα του!

Είναι πολύ ωραίες και οι φιγούρες του Κεν και της Μπάρμπι που κυκλοφόρησαν! Απ' ότι ξέρω είναι κάτι σαν remake ενός παλαιότερου Kεν και μιας κλασικής Μπάρμπι!

Έχω παρατηρήσει ότι τα ρούχα των αρρένων κούκλων από τη δεκαετία του '80 και μετά ήταν σχεδόν πάντα ιδιαίτερα εκκεντρικά, προβάλλοντας ένα είδος μετροσέξουαλ άνδρα, που απέχει κάπως από παραδοσιακά ανδρικά πρότυπα!

Απορώ πως φαίνεται αυτό το πρότυπο άνδρα στα μικρά κορίτσια;

Ken 2.JPG

Κen.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οκ τη χάνουμε τη δουλειά πατριώτη...

Τελευταίο και στα γρήγορα περνάω το εξής ντοκουμέντο:

Επειδή πολύ την έχουμε κατηγορήσει την el greco μας για τις εμπνεύσεις της, περνάω έναν κούκλο σε σακουλάκι made in China, τον καλό φίλο της SARAS και την αντίστοιχη έμπνευσή του από τον Ken στην δεκαετία του '60 δίπλα. Ορίστε μας!! Και οι Κινέζοι εμπνέονται... XA!

Αντίγραφο από χωρ&#94.JPG

DSC02183.JPG
 
Και συνεχίζω εδώ με τα δώρα του Αη -μακίσιμου που πήρε το έλκηθρο από τον Οκτώβρη για να προλάβει τα Χριστούγεννα και περνάω τον υπέροχο Paul την σειρά Pop Star της Hasbro του 1991!!! Τον Paul ως τώρα τον είχα δει μόνο σε διαφημίσεις και φυσικά εδώ, τώρα και μαζί μου!!!!!!! Είναι πανέμορφος και με ξετρέλανε που έχει και σκουλαρίκι παρακαλώ ως γνήσιος Pop Star!!!! Και να 'τος επί σκηνής (αααααααα) οι Πολίτσες λυσσάνε ( :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: ),το ακροατήριο παραληρεί (ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!) και ναι!!! Είναι ο Paul!!!!!!!

attachment.php


Kαι εδώ ένα κοντινό στο σκουλαρίκι...

DSC02609.JPG
 
Πίσω
Μπλουζα