Kiss

Παρεξηγημενη και απο μενα...τους εχω αφησει στην ακρη..

Μερικα live video που προσπαθησα να δω, με απογοητευσανε....

Ισως τους δωσω μια ευκαιρια στο μελλον...

Σιγουρα ομως o Gene Simmons μου φαινεται πολυ poser....και τα "show" του στα live αισχος!! 2 νοτες βαραει και φτυνει τοματα Ομοσπονδια!

Επισης....WTF'sU with the tongue???
 
γεράσανε tzatziki άστα! O Paul πάντως είναι πολύ true άτομο και γουστάρω λέμε, τα δίνει όλα πάντα!
 
Σιγουρα οι Kiss οτι εγιναν, το οφειλουν στην επιτυχια που ειχαν τη δεκαετια του 70'. Παρ'ολα αυτα, εγω ως φαν κυριως των 80ς, εξακολουθω να προτιμω κυριως τα 80ς, απο το Creatures, εως και το Hot in the shade. Κυριως βεβαια τους ενδιαμεσους δισκους, οπου πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο να διαλεξω ποιος μου αρεσει περισσοτερο.

Ο Στανλευ και ο Σιμμονς, δυστυχως οσο καλοι μουσικοι (στην περιπτωση του Πολ) ή περφορμερς (κυριως στην περιπτωση του Τζιν) ηταν, αλλο τοσο στυγνοι επαγγελματιες ηταν, σε σημειο που να ηθελαν τα παντα να περνανε απο τα χερια τους. Κι ενταξει κατανοητο αυτο ως ενα σημειο, αλλα οταν εχεις ταλεντα τωρα τυπου Βινι Βινσεντ, Ερικ Καρ , δεν μπορεις να τους καταπνιγεις συνεχεια.... Ο Βινι Βινσεντ τους μεγαλη ωθηση σε μια εποχη που ...επεφταν επικινδυνα, και παρ'ολα αυτα εφυγε σαν κυνηγημενος !

Ο μακαριτης ο Μαρκ Στ' Τζον (που για μενα ηταν μακραν ο καλυτερος κιθαριστας που περασε απο τους Κιςς), τα ελεγε.... Πως οι δυο ''παλιοι'' ηταν παραξενοι, απο τη μια ζητουσαν απο τους ''νεους'' ιδεες για τραγουδια, και απο την αλλη τα κρεντιτς στα τραγουδια τα κραταγαν για την παρτη τους (για να πληρωνονται αυτοι τα royalties) και οταν προσπαθουσε να πει και μια κουβεντα του ελεγαν στο περιπου ''σκασε, γιατι εισαι τυχερος εδω που εισαι τωρα, κι αν δεν θες θα βρουμε αλλον''. Καπως ετσι μεσες ακρες, οταν διαβαζα μια συνεντευξη του καποτε...

Κι ετσι κατεληξαν σε γλαστρες τυπου Μπρους Κουλικ, που στομα ειχε και μιλια δεν ειχε.... Τελοσπαντων.

Το παρακατω βιντεακι ειναι ενδεικτικο, οπου μιλανε και οι 2 εναλλαξ, και οι δυο νεοι ειναι σαν να μην υπαρχουν !

θανος είπε:
οριστε και η πρωτη φορα που βγηκαν στην τηλεοραση χωρις μακιγιαζ

 
Πίσω
Μπλουζα