Lemmy : The movie

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.286
Ελπιζω το ντοκυμαντερ να ειναι ανταξιου του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Lemmy.

Παρακολουθηστε το ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ teaser

Bγαινει σε λιγο.

Πληροφοριες
 
ΘΕΟΣ....ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
LemmyJesus.jpg


:headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:
 
Τους είδα λαιβ πέρυσι και όπως πάντα έσπειραν! ;)
 
Θεος!!!!

Ο Lemmy παντα μου θυμιζε Βικτωριανο κακοποιο... ασχετο αλλα θα γουσταρα να τον εβλεπα σε καποιο αναλογο ρολο
 
Lemmy... φοβερός μπασίστας.

Για τους fans των Motorhead και όχι μόνο υπάρχουν ευχάριστα και δυσάρεστα νέα από την Rickenbacker. Η διάσημη καλιφορνέζικη κατασκευάστρια ηλεκτρικών κιθαρών και μπάσων γνωστή σε όλους μας από διάσημα συγκροτήματα της βρετανικής pop και rock των 1960s όπως οι Beatles, οι Byrds και οι Who, κυκλοφόρησε στις 18 Ιανουαρίου του 2001 ένα πιστό αντίγραφο του θρυλικού μπάσου Rickenbacker 4004 με το οποίο η "ψυχή" των Motorhead ηχογράφησε κλασσικά τραγούδια όπως το Killed By Death και το Orgasmatron.

4004lkbody.jpg


Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι το συγκεκριμένο μπάσο έχει πλέον αποσυρθεί από την αγορά (μόνο 50 αντίγραφα παρήχθησαν) και μπορεί να το βρεί κανείς στις δημοπρασίες του eBay.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
η τανια ηταν ΑΠΑΙΣΙΑ ο Λεμυ ωραιος τυπος βεβαια εγω δεν ειχα κ ιδεα δεν το χω με το κλασσικο μεταλ, κριμα παντως...
 
Που το παρακολουθησες??
 
Δυστυχώς όμως δεν την βλέπω να έρχεται Ελλάδα... Ούτε η ταινία των Rush ήρθε ποτέ και μάλλον ούτε και πρόκειται. Ευτυχώς ένα φίλος την μετέφρασε και μπορεί κανείς να την βρει στο διαδίκτυο! Περιμένω τον Lemmy πως και πως μπας και φτάσει τουλάχιστον στα ράφια των video club να το τσιμπήσω αμέσως!! Δυστυχώς πέρυσι δεν τον είδα αλλά έχω ανέβει 2 φορές Αθήνα πριν μερικά χρόνια και τον απόλαυσα και αργότερα τον είδα κι από κοντά! Απίστευτος τύπος και τρομερά αληθινός! Με την πρώτη ευκαιρία θα ήθελα να τον ξαναδώ μόλις ξανάρθει. Ίδωμεν.
 
"Come on honey,

Let me get you in the sack,

You know the chase is better than the catch"

Τί chuck norris και πράσινα άλογα.... Lemmy και πάλι Lemmy!

(ελπίζω να μή μ'ακουσε ο chuck και φάω καμιά στριφογυριστή κλ....THUD!)
 
:worship:

ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

ποιος αλητης φιλοτεχνησε την"αγιογραφια"??
 
Και η άλλη πλάκα είναι με το "Ace Of Spades" (μια άλλη ονομασία του "Σατανά") στο καπέλο του! Βλάσφημος εντελώς! Χαχα! Κάτω δεξιά τι μπουκαλάκι είναι άραγε; Κανένα νάμα ή λαδάκι; :) Βρείτε μου τι είναι το μπουκάλι που αγκαλιάζει!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Lemmy, δυστυχώς τελευταία χάζεψε κι αυτός. Θα τον έβλεπα live πέρυσι εδώ που είμαι, αλλά είχε ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις λόγω καρκίνου, αφού παρά τα όσα τον έχουν προτρέψει οι γιατροί, συνεχίζει να μη δίνει δεκάρα και να καπνίζει σαν φουγάρο. Και φέτος ξανανακοίνωσε συναυλία, κι εκεί που είχα χαρεί, μαθαίνω ότι θα εμφανιστεί σε χώρο με...καθίσματα. Καθίσματα στο μέταλ; :banghead: Απ'ότι καταλαβαίνω η παραγωγή ενδιαφέρεται να έχει έναν μεγάλο χώρο που να χωράει πολύ κόσμο, γιατί έτσι είναι το συγκεκριμένο μέρος, αλλά και πάλι για μένα δεν δικαιολογείται, γι'αυτό μάλλον από αντίδραση δεν θα πάω. Έλεος, ο Lemmy είσαι, όχι ο Pavarotti.
 
καρδιά και γεράματα , τι καρκίνους και [edit] κοσμητικά [edit]?

Επίσεις γιατί να κόψει τσιγάρο αλκοόλ και ντραγκς? Ο άνθρωπος έχει ανάγει το ροκ σε τρόπο ζωής και έτσι θέλει να πάει!

(έκοψε το τζακ και πίνει βότκα , μετά από σύσταση γιατρού)

[video=youtube;7zWg5m_Pt-U]

όσο για τις καρέκλες , οι ηλικίες που πάνε στις συναυλίες τους , τις χρειάζονται
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η επίθεση. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, ο άνθρωπος ήταν κι άρρωστος, δεν είναι μόνο καρδιά και γεράματα. Επίσης, εγώ δεν είπα ποτέ ότι πρέπει να κόψει το τσιγάρο, απλά περιέγραψα την κατάσταση. Η νοοτροπία τέτοιων ατόμων είναι γνωστή, και είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι γουστάρει. Μόνο γι'αυτό με τις καρέκλες τον κατέκρινα.

asikamin είπε:
όσο για τις καρέκλες , οι ηλικίες που πάνε στις συναυλίες τους , τις χρειάζονται
Σοβαρά; Η πλειοψηφία είμαστε νέοι και δεν χρειαζόμαστε καρέκλες. Κι έπειτα το μέταλ ως γνωστόν δεν είναι μουσική για καρέκλες, έτσι χάνει το νόημά του.
 
perlastar είπε:
(...)Σοβαρά; Η πλειοψηφία είμαστε νέοι και δεν χρειαζόμαστε καρέκλες. Κι έπειτα το μέταλ ως γνωστόν δεν είναι μουσική για καρέκλες, έτσι χάνει το νόημά του.
I second that. Και για την ηλικία, και για τις καρέκλες. Όταν είδα τους Sabbath κάπου στο 2000 στην Αγγλία (δε θυμάμαι ακριβώς - κατά λάθος είχα βρεθεί εγώ εκεί! :p ), η συναυλία έγινε κάπου που είχε καθίσματα. Το αποτέλεσμα? Στο τέλος της συναυλίας, τα καθίσματα ξηλώνονταν άρον-άρον κι εκτοξεύονταν.....
 
Πίσω
Μπλουζα