κοκκινη
παυλος χαικαλης η αποστολος γκλετσος
To like παει στα μακαρονια με κυμαμακαρονια με κιμα γιατι τα λατρευω
αν ησουν πνευστο οργανο;
O Kasumi Yoshizawa, ο ευφάνταστος και μυστηριώδης μαθητής του Persona 5 RoyalTo like παει στα μακαρονια με κυμα
Σαξοφωνο
Αν ησουν ηρωας σε rpg game;
Νομίζω και εγώ σας συμπαθώ πολύ τελικά.....μακαρονια με κιμα γιατι τα λατρευω
Mιας και συμπαθιστηκαμε τα μαλλα να ετοιμασω μια μακαροναδα στα γρηγορα να γνωριστουμε κι απο κοντα? Βαζω και καυτερη πιπεριτσα στον κυμα, εγω. Αμε!Νομίζω και εγώ σας συμπαθώ πολύ τελικά.....
Παιζει και να ταχω διαβασει ολα. Αλλα ΙΛΛΙΑΔΑ γιατι μου αρεσε πολυ η απεικονιση πανοπλιων Ελληνων/Τροων (που κι αυτοι Ελληνες ηταν) γι αυτο κι εμας τους Στερεολλαδητες, Πελλοπονησιους μας αποκαλουσαν οχι Ελληνες αλλα Δαναους. Τους ξηγηθηκαμε βεβαια λιγο μπαμπεσικα, αλλα οικονομικος εμφυλιος πολεμος οτι χειροτερο. Ναι δεν σας το χαλαω για χαρη, της Ελεναρας τσαντιστηκαμε εμεις οι Δαναοι (που απο τα 13 της τσιλιμπουρδιζε απο Σπαρτη μεχρι Αθηνα) κι οχι για τα υψηλα διοδια του Ελλησποντου. Ετοιμοι ειμαστε να κανουμε ντου και στην Αττικη οδο με τα διοδια πουχειO Kasumi Yoshizawa, ο ευφάνταστος και μυστηριώδης μαθητής του Persona 5 Royal
Και αν ήσουν κάποιο τεύχος από τα 'Κλασικά Εικονογραφημένα' της δεκαετίας του 50?
Αμα βάζεις και καυτερη πιπερίτσα, θα κομίσω τότε και μια μποτίλια ερυθρου οίνου....ΑμεMιας και συμπαθιστηκαμε τα μαλλα να ετοιμασω μια μακαροναδα στα γρηγορα να γνωριστουμε κι απο κοντα? Βαζω και καυτερη πιπεριτσα στον κυμα, εγω. Αμε!
Χαρτικά και είδη σπιτιού
Ποιο μικρό πόνυ θα ήσουν;
Αγαπητε συνφορουμητη, οχι οτι θελω να περιαυτολογισω, αλλα σε αυτον τον τοπο δυο ειμαστε, ενας εγω κι ενας ο Μιτσαρας ο Σκαρμουτσος. Μου ριχνει σε τατου, αλλα κι εγω του ριχνω σε πιπεριες γλαστρας.Αμα βάζεις και καυτερη πιπερίτσα, θα κομίσω τότε και μια μποτίλια ερυθρου οίνου....Αμε
Και αν ήσουν ταινία με τη Ζωή Λάσκαρη?
Μονο για ΚΑΤΗΦΟΡΟ ηταν αυτη!Οι απέναντι
Και αν ήσουν ταινία με τη Ζωή Λάσκαρη?
τελεια θα αναμενω να γινει πραγματικοτηταΑμα βάζεις και καυτερη πιπερίτσα, θα κομίσω τότε και μια μποτίλια ερυθρου οίνου....Αμε