Let's Play :). Αν ήμουν... Θα ήμουν...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Always Somewhere
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
κοκκινη

παυλος χαικαλης η αποστολος γκλετσος

Κανένας απο τους δύο για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά και λόγω του ότι έχουν εμπλακεί στη πολιτική οπότε δεν θα ήθελα κάπως να χαρακτηρίστω/ταυτιστώ πολιτικά.

Αν ήσουν μέλος των ABBA.. θα ήσουν ;

Τελευταία επεξεργασία:
Τελευταία επεξεργασία:
To like παει στα μακαρονια με κυμα
Σαξοφωνο
Αν ησουν ηρωας σε rpg game;
O Kasumi Yoshizawa, ο ευφάνταστος και μυστηριώδης μαθητής του Persona 5 Royal

Και αν ήσουν κάποιο τεύχος από τα 'Κλασικά Εικονογραφημένα' της δεκαετίας του 50?

Νομίζω και εγώ σας συμπαθώ πολύ τελικά.....
Mιας και συμπαθιστηκαμε τα μαλλα να ετοιμασω μια μακαροναδα στα γρηγορα να γνωριστουμε κι απο κοντα? Βαζω και καυτερη πιπεριτσα στον κυμα, εγω. Αμε!
O Kasumi Yoshizawa, ο ευφάνταστος και μυστηριώδης μαθητής του Persona 5 Royal

Και αν ήσουν κάποιο τεύχος από τα 'Κλασικά Εικονογραφημένα' της δεκαετίας του 50?
Παιζει και να ταχω διαβασει ολα. Αλλα ΙΛΛΙΑΔΑ γιατι μου αρεσε πολυ η απεικονιση πανοπλιων Ελληνων/Τροων (που κι αυτοι Ελληνες ηταν) γι αυτο κι εμας τους Στερεολλαδητες, Πελλοπονησιους μας αποκαλουσαν οχι Ελληνες αλλα Δαναους. Τους ξηγηθηκαμε βεβαια λιγο μπαμπεσικα, αλλα οικονομικος εμφυλιος πολεμος οτι χειροτερο. Ναι δεν σας το χαλαω για χαρη, της Ελεναρας τσαντιστηκαμε εμεις οι Δαναοι (που απο τα 13 της τσιλιμπουρδιζε απο Σπαρτη μεχρι Αθηνα) κι οχι για τα υψηλα διοδια του Ελλησποντου. Ετοιμοι ειμαστε να κανουμε ντου και στην Αττικη οδο με τα διοδια πουχει

Mιας και συμπαθιστηκαμε τα μαλλα να ετοιμασω μια μακαροναδα στα γρηγορα να γνωριστουμε κι απο κοντα? Βαζω και καυτερη πιπεριτσα στον κυμα, εγω. Αμε!
Αμα βάζεις και καυτερη πιπερίτσα, θα κομίσω τότε και μια μποτίλια ερυθρου οίνου....Αμε :wave: :happyjump::clap:

Αμα βάζεις και καυτερη πιπερίτσα, θα κομίσω τότε και μια μποτίλια ερυθρου οίνου....Αμε :wave: :happyjump::clap:
Αγαπητε συνφορουμητη, οχι οτι θελω να περιαυτολογισω, αλλα σε αυτον τον τοπο δυο ειμαστε, ενας εγω κι ενας ο Μιτσαρας ο Σκαρμουτσος. Μου ριχνει σε τατου, αλλα κι εγω του ριχνω σε πιπεριες γλαστρας.

Οι απέναντι
Και αν ήσουν ταινία με τη Ζωή Λάσκαρη?
Μονο για ΚΑΤΗΦΟΡΟ ηταν αυτη!
Αν ησουν ορειβατης σε ποιο βουνο θα ανεβαινες και γιατι?
Εγω διπλη μεριδα με κουτσομουρες

Πίσω
Μπλουζα