BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.523
φωτογραφική μηχανή kodak
Κανταΐφι. Αν ήσουν ρεμπέτικο τραγούδι;Δεν ξερω τι ειναι αυτο, αλλα επειδη μαλλον το ιδιο προβλημα εχουν και αλλα μελη και παει το παιχνιδι να βαλτωσει, θα πω Γερακινα που μου θυμιζει το γνωστο δημοτικο τραγουδι.
Αν ησουν γλυκο του ταψιου;
Δεν ξερω τι ειναι αυτο, αλλα επειδη μαλλον το ιδιο προβλημα εχουν και αλλα μελη και παει το παιχνιδι να βαλτωσει, θα πω Γερακινα που μου θυμιζει το γνωστο δημοτικο τραγουδι.
Αν ησουν γλυκο του ταψιου;
Κανταΐφι. Αν ήσουν ρεμπέτικο τραγούδι;
Κολινοςαν ήσουν ρετρό αθλητικό παπούτσι;Αν ήμουν δάσος θα ήθελα να είμαι Καναδά
Είναι φωτογραφία απο την σειρά του ΑΝΤ1 "Η Μάγισσα" που παίζει η Κατερίνα Λέχου. Είχα αρχίσει να την βλέπω και εγώ αλλά λόγω έλλειψης χρόνου έχασα πολλά επεισόδιο. Λογικά αυτό που ρωτάει η Αριάδνη έχει να κάνει με το σενάριο της σειράς.
Γαλακτομπούρεκο!
Το πλουσιόπαιδο - Μαίρη Λίντα
Αν ήσουν ρετρό οδοντόκρεμα;
ΑΓΓΕΛΑ ΕΛΛΑΣ
Είχε κυκλοφορήσει το ηλεκτρονικό μπουφάν ΚΙΤ και (νομίζω) το μπουφάν με τα ενσωματωμένα ηχεία όπου συνέδεες το walkman (λεγόταν Sound Vest)! Λίγο πριν τον κορονοϊό έψαχνα ένα κατάστημα επισκευής κουρευτικών μηχανών πλησίον της Κουμουνδούρου και πέτυχα την έδρα της ΑΓΓΕΛΑ ΕΛΛΑΣ!!! Προφανώς είχε μείνει η ταμπέλα από τα θρυλικά 80s...
Αν ήσουν vintage καλλυντικό, ποιο θα ήσουν;
Παστίτσιο (αν και ξαναέγινε αυτή η ερώτηση).
Αν ήσουν παπούτσι;
Η Οδύσσεια.Πάντως όχι... γόβα στιλέτο!
Αν ήσουν... διαστημόπλοιο, ποιο θα ήσουν;;;
Aν πω μαρμω θα πέσουν μούντζες αλλά θα το πω να νιώσω και γω φάμ φαταλ άσχετο αν μοιάζω με την Μις μαρπλ στα νιάτα τηςTime machine (1960) και αγαπημενη ταινια.
Αν ησουν ηρωας του μυθιστορηματος Οι Πανθεοι;
ΣκλαβενίτηNick of time.
Αν ησουν σουπερ μαρκετ;
ο χοντρος και ο λιγνοςΣκλαβενίτη
Αν ήσουν ρετρο χουλυγουντιανο ζευγάρι