Let's Play! Πρότεινε...

Βασικά ήταν η σειρά να προτείνουμε στην αριάδνη κ. Λεωνίδα, αλλά λόγω κεκτημένης ταχύτητας μπερδευτήκαμε…Θέλετε να της προτείνετε κάτι εσείς μιας και το αβατάρ σας προηγείτο;
βασικα εχει μπερδεψομπουταστει αυτο το νημα αλλα ναι ευχαριστως

@αριαδνη

Επανέρχομαι λοιπόν με νέα πρόταση προς το άβατάρ σας @Λεωνιδας σουλης IMG_7528.jpeg ώστε να επαναφέρουμε το παρόν νήμα στην ορθή του ρότα:

βασικα εχει μπερδεψομπουταστει αυτο το νημα...

Το πραγμα ειναι απλο. Δεν προτεινουμε πραγματα για οποιον μας καπνισει.
Προτεινουμε για οποιον εκανε την τελευταια προταση ασχετως εαν αυτη προοριζοταν για εμας η για αλλο μελος του φορουμ.
Αυτα και ελπιζω να μην ξαναγινει αλλο μπερδεμα.

επειδη το ασιαθνομαι σαν παρατηρηση και στην προκειμενη δεν την δεχομαι για κανενα λογο
θεωρητικα το γνωριζω,μεχρι εκει φτανει η αντιληψη μου
πρακτικα αυτο δεν εγινε ουτε τις μισες φορες

Εντάξει βρε παιδιά χαβαλες να γίνεται άλλωστε για αυτό το έφτιαξα αυτό το θέμα.

Τα λέει και ο Αγγελόπουλος ;)

Προτεινουμε για οποιον εκανε την τελευταια προταση ασχετως εαν αυτη προοριζοταν για εμας η για αλλο μελος του φορουμ.
επειδη το ασθαννομαι σαν παρατηρηση και στην προκειμενη δεν την δεχομαι για κανενα λογο

Εντάξει βρε παιδιά χαβαλες να γίνεται άλλωστε για αυτό το έφτιαξα αυτό το θέμα.

ολα εχουν ομως και ενα οριο
εχω αποδειξιε πιστευω οτι δεχομαι χιουμορ,πλακα κτλ
αλλα αυτο υποτιμα και την νοημσυνη μου στο φιναλε

επειδη το ασθαννομαι σαν παρατηρηση και στην προκειμενη δεν την δεχομαι για κανενα λογο

Eγιναν διαφορα λαθη στο παιχνιδι και εκανα μια σουμα τους κανονες για να διευκολυνω την κατασταση. Δεν πηγαινε ειδικα σε σενα το σχολιο. Το εκανα για ολους και εμου συμπεριλαμβανομενης για να υπαρχει, να το διαβαζω καμια φορα και να μην ξεχαστω και γραψω αλλου για αλλου.

Πίσω
Μπλουζα