Aγαπητέ φίλε, δεν νομίζω ότι ήταν κάτι σημαντικό αυτό που έκανα για να το κάνεις τόσο θέμα. Είχα κάτι που εγώ δεν το χρησιμοποιούσα και που σου ήταν χρήσιμο; Κρίνω ότι η εξίσωση είναι απλή...
(θυμάσαι στο παρελθόν για παράδειγμα μία οθόνη που είχες για απόσυρση και μου την έδωσες γιατί την χρειαζόμουν;.). Μεταξύ φίλων τελικά όλα αυτά είναι αυτονόητα πιστεύω. Δεν λες καλύτερα, που προλάβαμε και εξαργυρώσαμε την κάρτα πριν λήξει και πάει χαμένη;
Σίγουρα η ενδεχόμενη "απουσία" σου, μας προκαλεί λύπη, αλλά τί θα κάνουμε, θα επιζήσουμε
(χε, χε, επιτέλους, τώρα θα μπορούμε να αλωνίζουμε ελεύθερα). 
Αυτή που θα πρέπει τελικά να αποφύγω συστηματικά είναι μάλλον η σύζυγος σου, που θα σε βλέπει μονίμως αγκαλιά με μία οθόνη και ένα πληκτρολόγιο.
-------------------------
Επίσης, κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει και κάποιον άλλο φίλο που του αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια και θέλει να "χαθεί" στα μονοπάτια των κόσμων του LineAge II...:
Έχω το original DVD του Lineage II Chronicle 4 το οποίο είναι ακόμα στη ζελατίνα του. Εάν δεν κάνω λάθος, το serial number του εν λόγω DVD εξασφαλίζει δωρεάν παιχνίδι για 1 μήνα με την ενεργοποίηση ενός νέου account. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω... να πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ... ενδιαφέρεται κανείς; Στείλτε μου pm.