LINKSYS WAG200G-E1 ISDN adsl modem/router firmware upgrade

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
8
καλησπέρα, έχω δύο τέτοια LINKSYS WAG200G-E1 modem/routers εδώ και κανα χρόνο, και είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές... επειδή όμως έχουν το 1ο firmware πάνω (v1.01.01), έχουν κάποια θεματάκια με το port-forwarding... κάνει τα δικά του ώρες ώρες και εάν ορίσεις σταθερό ΙP σε PC τότε δεν μπορεί να δει τα άλλα στο τοπικό ΧP δίκτυο... το έχει άλλος κανένας αυτό? (όλα αυτά τα ψιλο-ανακάλυψα με το που αυξήθηκαν οι clients του router...)

μπορεί κάποιος να μου πεί εάν όντως είναι αυτό το firmware που χρειάζομαι?

official Linksys firmware download

με μπερδεύει το Annex A , B hardware που αναφέρει...

thanks! :cool:
 

manos426f

The King of Retro®
Joined
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.388
Αντιδράσεις
128
Oχι βέβαια,δεν σου κάνει αυτό το firmware...!!

Annex A=PSTN

Annex B=ISDN

Όλα τα firmwares στη σελίδα είναι για Annex A,δηλαδή PSTN....!

Αυτό που θες εσύ είναι εδώ .....

(Φαντάζομαι είναι v1.0 o router σου....)

Απ΄ότι είδα στο net,το firmware αυτό το ψάχνανε κι άλλοι ,υπήρχε ένα θέμα γι΄αυτό....

Ελπίζω να βοήθησα αρκετά....
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
8
ευχαριστώ manos426f !!!

ευτυχώς που το ρώτησα δηλαδη!
 

manos426f

The King of Retro®
Joined
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.388
Αντιδράσεις
128
Eυτυχώς,όχι για κανέναν άλλο λόγο,αλλά επειδή ο router αυτός δεν ανήκει σ' αυτούς που με firmware αλλάζουν Annex,συνεπώς καταλαβαίνεις ότι αν πέρναγες το firmware αυτό που έλεγες....ΑDIOS BAΜBINOS !! :cry: :cry:
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
8
προς το παρόν το πέρασα , να δούμε όμως θα είναι ΟΚ?
 

manos426f

The King of Retro®
Joined
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.388
Αντιδράσεις
128
Για πες εντυπώσεις ρε keropi.....

OK με το νέο firmware ;
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
8
μάλλον... στο σπίτι και εδώ βλέπω ΟΚ το τοπικο δίκτυο πλέον... αν και σαν modem είναι πολύ καλό, σαν router μάλλον έχει προβληματάκια...

τρίχες στην δουλειά... ολα τα PC βλέπουν το ένα το άλλο στο WORKGROUP, το δικό μου είναι κλειστό και δεν επικοινωνεί... στο Internet ΟΚ πάντως...

μου φαίνεται θα βάλω μια PCI καρτούλα LAN, αλλιώς δεν θα παίξει ποτέ!

.... edit

α ρε αθάνατο RTL-8139 ... μια χαρά βλέπω τώρα και το Workgroup και όλα... αυτή η onboard LAN κάρτα με γείωνε συνεχώς!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπλουζα