Little Big Planet 2-3

Tο πρωτο ηταν ενα platform game ,το 2ο ειναι platform for games!!!

Ολα ειναι Playable.

[video=youtube;8Q_p-LY7AUc]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kαποιος σοφος εγραψε εδω μεσα οτι "Tο πρωτο ηταν ενα platform game ,το 2ο ειναι platform for games".

[video=youtube;1gOx2U0tW-Q]

 
Aardvark είπε:
Kαποιος σοφος εγραψε εδω μεσα οτι "Tο πρωτο ηταν ενα platform game ,το 2ο ειναι platform for games".
Ε καλά, το επίσημο σλόγκαν του παιχνιδιού είναι αυτό... :p

Είχα την τύχη και την ατυχία να παίξω το LBP2 2-3 βδομάδες πριν την κυκλοφορία του.

"Τύχη" γιατί μπορούσα να υπερηφανεύομαι για αυτό σε όσους περίμεναν υπομονετικά την κυκλοφορία του και "ατυχία" γιατί ουσιαστικά χάρηκα λίγότερο από το μισό παιχνίδι, αφού το υπόλοιπο... δεν υπήρχε ακόμα και αναφέρομαι φυσικά στις δημιουργίες των χρηστών. Πραγματικά πάντως, αν κρίνουμε το τι είδαμε στο πρώτο και το πόσο μεγαλύτερες είναι οι δυνατότητες στο δεύτερο, είμαι 1315% βέβαιος ότι θα δούμε απίστευτα πράγματα στο μέλλον...

Από όσο ξέρω, μέσα στο επόμενο δίμηνο θα μας επισκεφτεί στο Πανεπιστήμιο κάποιο μέλος της Media Molecule για διάλεξη, οπότε θα προσπαθήσω να αποσπάσω κάποια πληροφορία για τα επόμενα σχέδιά τους γύρω από το παιχνίδι... ;)
 
To παιχνίδι είναι φανταστικό, εγώ φανταστείτε και με το single player καλυμμένος νοιώθω !!! Platformers FTW ...Πάντως για να είμαστε και ακριβολόγοι, στο online γίνεται χαμός, υπάρχει μπόλικη σαβούρα και ανούσια levels ενω αρκετές φορές κολλάει το σύμπαν όταν θέλω να μπώ σε κάποιο level (ναι αυτό με τα gothic costumes :) )
 
Έτσι όπως πάει πράγματι στο μέλλον δεν θα χρειαζόμαστε developers!! Απίστευτο, το Little Big Planet 2.
 
Παιζουμε το παιχνίδι στο PS3 ενός φίλου, μαζευόμαστε 4 άτομα και γίνεται πανικός. Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει όσο το πρώτο. Οι πίστες και η μουσική στο LBP1 μου άρεσαν πολύ περισσότερο. Το χειρότερο είναι το screen tearing πάντως. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά κάθε λίγο και λιγάκι πέφτει το frame rate και αρχίζει η οθόνη να "σπάει"... Δεν θυμάμαι αυτό να γινόταν στο LBP1 τόσο έντονα, αλλά μπορεί να θυμάμαι και λάθος.
 
Αγόρασα το πρώτο little big planet όχι το δεύτερο. Έχω μια απορία. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που βρίσκει αυτό το παιχνίδι unplayable από τoν τρισάλθιο χειρισμό; Σε όσα επίπεδα έχω παίξει μέχρι τώρα (και δεν είναι καθόλου λίγα) ο χαρακτήρας γλιστράει σε όλες τις επιφάνειες σαν να πατάει σε πάγο. Με αποτέλεσμα να προσπαθώ τουλάχιστο καμιά δεκαριά φορές να περάσω ένα εμπόδιο (πχ καρφιά). Υπάρχει ρύθμιση για αυτό ή ανάθεμα την ώρα που το αγόρασα;
 
Βασικα απαιτεί ένα περίεργα "γλυκό" χειρισμό στα άλματα, έτσι ώστε να προσγειωθείς ομαλά, και μερικές φορές θέλει και λίγο "φρενάρισμα". Στην αρχή το πάθαινα και εγώ και η κοπέλα μου, τώρα το έχουμε συνηθίσει πιά αφού τερματίζουμε και το 2 σιγά-σιγά...Προσπάθησε να πηδάς και να πατάς απαλά το thumbstick, για λίγο μέχρι να πάρει την κατέυθυνση, και μετά άφηνέ το τελείως.
 
Eεεεμ αυτα εχει η Next Gen ,αλλιως Rick the Dangerous και holy God.
 
Δεν θα παρατήσω το παιχνίδι δεν λέω - τουλάχιστο για μερικές ημέρες ακόμη. Αλλά εντάξει, αυτό που περίμενα από αυτό το παιχνίδι ήταν το καλό gameplay. Γιατί κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ καλό. Τεσπα, άντε να δω μέχρι πόσο αντέχουν τα νεύρα μου.

Τώρα αν σου πω πως πρώτη φορά που έπιασα στα χέρια μου το joypad έψαχνα στο ps3 market να βρω retro παιχνίδια; Ξέρω, ξέρω είμαι αδιόρθωτος.. :p
 
7.000.000 levels!!




7724807018_39b3620c1d_o.jpg


http://farm8.staticflickr.com/7106/7724807018_39b3620c1d_o.jpg
 
Πωπώ επίπεδαααα! :)

Μου έσπαγε τα νεύρα ότι μερικά επίπεδα ήθελαν διπλό παιχνίδι και ο γάτος μου δεν έχει μάθει ακόμα να χειρίζεται το PS3!
 
Πίσω
Μπλουζα